Παρελθόν από τον Άρη ο Πρόμπιερζ!

Παρελθόν από τον Άρη ο Πρόμπιερζ!

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν Άρης και Μίχαλ Πρόμπιερζ αφού μετά από μια μαραθώνια συνάντηση, οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους.

Η υπομονή των ιθυνόντων του Άρη μετά τη νέα ήττα από την Κέρκυρα εξαντλήθηκε και προκειμένου να δώσουν τέλος στην παρατεταμένη αγωνιστική ύφεση του συλλόγου, κάλεσαν τον Πολωνό τεχνικό να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των «κίτρινων» Θανάσης Αθανασιάδης, αλλά και μέλη του Δ.Σ., προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Πρόμπιερζ και τον συνεργάτη του Μπάρτεκ Ζαλέφσκι (ο οποίος έδωσε το «παρών» στο ραντεβού) σχετικά με τον χειρισμό του όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που έχει βάλει στο «ψυγείο» (όπως τους Καστίγιο, Πρίττα και Παπαστεριανό) τονίζοντας του πως με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας κάτι τέτοιο φαντάζει πολυτέλεια. Από την πλευρά του ο 39χρονος τεχνικός εμφανίστηκε ανένδοτος, εξηγώντας του λόγους για τους οποίους πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση και μοιραία από τη στιγμή που δεν έπεισε με τις εξηγήσεις του, η κουβέντα οδηγήθηκε στο μέλλον της συνεργασίας τους.

Η θέση του Πρόμπιερζ ήταν ούτως ή άλλως επισφαλής αφού τους δύο μήνες που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όχι μόνο δεν κατάφερε να πείσει τον κόσμο και τη διοίκηση με τη δουλειά του, αλλά έδειξε μάλιστα και αδυναμία στη διαχείριση του ρόστερ, με αποτέλεσμα να επέλθει η οριστική ρήξη και να παρθεί η απόφαση πως αυτός ο «γάμος» είναι αδύνατο να μακροημερεύσει.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μάλιστα και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Τάσος Ορφανίδης, ο οποίος αποχωρώντας από τα γραφεία της οδού Αλκμήνης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι γεγονός το διαζύγιο, έμοιαζε επιβεβλημένο, με βάση τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα βγει επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ».

Πλέον μετά την αποχώρηση του Πρόμπιερζ, οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» που βρίσκονταν σε καραντίνα, ενημερώθηκαν πως επανέρχονται και πάλι στην ομάδα, ενώ χρέη πρώτου προπονητή μέχρι να βρεθεί ο τρίτος για φέτος «εκλεκτός», θα εκτελέσει ο Γιώργος Σεμερτζίδης ή ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του Άρη με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ έπεσαν και επίσημα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, ενώ ο Πολωνός τεχνικός και οι συνεργάτες του, σε αποχαιρετιστήρια δήλωση τους, ευχαριστούν τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φοβερούς όπως χαρακτηρίζουν, οπαδούς των «κίτρινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του.

Ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Ο κ. Πρόμπιερζ και οι συνεργάτες του έκαναν την ακόλουθη δήλωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους φοβερούς οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που μας παρείχαν καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που εργαστήκαμε στον Άρη. Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Διαβάστε ακόμα: Από την Ισπανία ο αντικαταστάτης του Πρόμπιερζ, φήμες για Λεμονή!



Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved