Σκοπελίτης στο Onsports: «Πολύ καλή μεταγραφή ο Φερνάντες»

Σκοπελίτης στο Onsports: «Πολύ καλή μεταγραφή ο Φερνάντες»

Καλό το Υoutube , τα βιντεάκια και γενικότερα τα «εφόδια» που προσφέρει το Διαδίκτυο για την αποκρυπτογράφηση των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών - οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στο σίριαλ του ελληνικού πρωταθλήματος -  ωστόσο βαρύνουσα άποψη για τον καπνό που… φουμάρουν, αποκτά η γνώμη των άλλοτε συμπαικτών τους.

Στην προκειμένη περίπτωση και παρότι καθρέφτης ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε το γήπεδο, ο Παναιτωλικός φαίνεται πως πέτυχε διάνα με την απόκτηση του Ρικάρντο Φερνάντες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Σκοπελίτη στο Onsports.

Ο 34χρονος μέσος της ΑΕΚ Λάρνακας, συνεργάστηκε στην Ανόρθωση με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού την σεζόν 2009-10. Ο Σκοπελίτης κάνει λόγο για έναν άκρως ποιοτικό και τεχνίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει την ικανότητα να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και να «ψηλώσει» την ομάδα του Αγρινίου.

«Πρώτα απ΄όλα να πω ότι μιλάμε για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα πρόκειται για έναν σημαντικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει στην καριέρα του σε υψηλό επίπεδο και διαθέτει πλούσιες παραστάσεις. Δεν νομίζω πως θα΄χει πρόβλημα προσαρμογής στις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος…» τόνισε αρχικά ο Γιάννης Σκοπελίτης.

Για το αγωνιστικό προφίλ του: «Πρόκειται για έναν κοντρολαρισμένο οργανωτικό ποιοτικό μέσο. Αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ.

Για τα πλεονεκτήματα του: «Διαθέτει πολύ καλό κράτημα της μπάλας, παίζει πολύ το passing game και έχει εξαιρετικά στημένα. Διατηρεί καλή σχέση με τα δίχτυα απειλώντας κυρίως μέσω των στημένων φάσεων».

Για τα μειονεκτήματά του: «Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος για μέσος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ωστόσο με την τεχνική του καλύπτει την συγκεκριμένη αδυναμία. Παράλληλα, δεν είναι τόσο δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες».

Για το εάν μπορεί να κάνει την διαφορά στον Παναιτωλικό: «Δεν ξέρω εάν μπορεί να κάνει την διαφορά σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός, σίγουρα όμως μπορεί να βοηθήσει προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες. Εάν είναι ο Ρικάρντο που γνώρισα και έζησα στην Ανόρθωση θα πρόκειται για μια εξαιρετική μεταγραφή».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved