Ρόκας: «Ευκαιρία για τα νέα ταλέντα η κρίση»

Ρόκας: «Ευκαιρία για τα νέα ταλέντα η κρίση»

Ως μια μεγάλη ευκαιρία να εμπιστευτούν οι ελληνικές ομάδες τα νέα ταλέντα χαρακτήρισε την οικονομική κρίση ο Στάθης Ρόκας.

Ο μέσος του Πανιωνίου, μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να επωφεληθεί από τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι», στη φετινή τους πορεία, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάθης Ρόκας:

«Δώσαμε κάποια καλά δείγματα με Ξάνθη και στο Κύπελλο Ελλάδας με την Καλλονή και νομίζω ότι η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Η Ελλάδα και ο Πανιώνιος έχουν ταλέντα και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι κάθε ομάδας και διοίκησης να πιστέψουν σε αυτή την ομάδα και να τους βοηθήσει να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα», τόνισε αρχικά ο 27χρονος άσος, συμπληρώνοντας:

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Είναι γενικό αυτό το φαινόμενο και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Όσα παιδιά θέλουν να κάνουν καριέρα και να δείξουν το ταλέντο τους έχουν μια μεγάλη ευκαιρία με βάση τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Από τα προβλήματα βγαίνει και κάτι καλό και ας εμπιστευτούν τα ταλέντα».

Για τον Πανιώνιο: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη χρονιά για τον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε ομάδα με νεαρά παιδιά και χωρίς εμπειρία και δεν ξέρουμε που θα βγει. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Σάμαρης, ο Αναστασόπουλος, ο Κολοβός και έρχονται παιδιά όπως ο Μπούζας και ο Σταματής και θα τους δοθεί η ευκαιρία».

Για την οικονομική κατάσταση των Νεοσμυρνιωτών: «Μας καθησυχάζουν ότι όλα θα πάνε καλά και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η χρονιά. Και εμείς άμα πηγαίναμε σε μια ξένη χώρα το ίδιο θα κάναμε. Έρχονται να παίξουν και να διεκδικήσουν τα χρήματα τους. Δεν θα μείνουν εδώ για πάντα».

Τέλος για το φετινό πρωτάθλημα: «Θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Παναιτωλικός. Γνωρίζουμε την καλή οργάνωση που έχει, ο Ατρόμητος τα ίδια. Δεν είναι εκπλήξεις αυτές, έχουν κάνει καλές μεταγραφές και οργάνωση».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved