«Δύσκολο να βγούμε Ευρώπη»

«Δύσκολο να βγούμε Ευρώπη»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά τη νίκη του Εργοτέλη επί της Καβάλας, τονίζοντας πως είναι δύσκολο η ομάδα του να βγει Ευρώπη.

«Εγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Και οι δύο ήθελαν το ματς, καθώς βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση. Κέρδισε η ομάδα που ήταν καλύτερη, κι αυτή ήταν ο Εργοτέλης. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, θα πετυχαίναμε μεγαλύτερη νίκη. Κι εννοώ σε σκορ, γιατί γενικά είναι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Όμως κάθε νίκη είναι τρεις βαθμοί και τίποτα παραπάνω. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, για να φέρουμε τον Εργοτέλη σε υψηλότερες θέσεις», τόνισε αρχικά.

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες να παίξουν οι Κρητικοί στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη, ο Ελληνας τεχνικός διατήρησε χαμηλούς τόνους: «Υπάρχουν ομάδες με καλύτερη δυναμική από εμάς σε πολλά επίπεδα. Εμείς κάνουμε περιορισμένες σκέψεις. Εχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή οι βαθμοί μας δίνουν την άνεση να κοιτάμε με αισιοδοξία τον βαθμολογικό πίνακα».

Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έδειξε χαρακτήρα στο παιχνίδι με την Καβάλα, υπογράμμισε: «Στο ποδόσφαιρο πίεση και άγχος πάντα υπάρχουν. Το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι. Σε μερικά παιχνίδια το λάθος επηρέασε την ομάδα. Σήμερα (Σάββατο 12/2) η ομάδα είχε πίστη στη νίκη, αποτελεσματικότητα και η πίεση πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αυτή η νίκη μας βοηθάει πολύ. Ο στόχος της παραμονής σχεδόν επετεύχθη, αλλά για υψηλότερα που προσπαθείτε να φέρετε τη σκέψη μου, είναι πολύ δύσκολο για εμάς».

Για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, ο Καραγεωργίου είπε: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Εργοτέλης να δείχνει ομοιογένεια. Εχει πέντε χρόνια τον ίδιο προπονητή, ίδιους παίκτες για πολύ καιρό, ενώ κάνει λίγες προσθήκες κάθε χρόνο. Βρίσκει πιο εύκολα ρυθμό και μπορεί πιο άνετα να γυρίσει ένα παιχνίδι. Ο Εργοτέλης θέλει να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι, στον αγωνιστικό χώρο και σε λίγα παιχνίδια φέτος δεν τα κατάφερε. Ολο αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όχι μόνο των παικτών, αλλά της διοίκησης, των παραγόντων, του προπονητή».

Ερωτηθείς για την προσέλευση του κόσμου, υπογράμμισε: «Είναι ευχάριστο που συμβαίνει αυτό. Μας δίνει δύναμη η συμπαράσταση του κόσμου. Εχουμε την επόμενη εβδομάδα ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θέλουμε να έχουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στις εξέδρες. Θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο».

Τέλος, για το τι χρειάζεται να κάνει ο Εργοτέλης για να μπορέσει να «μεγαλώσει» και να διεκδικεί περισσότερα πράγματα, σημείωσε: «Νομίζω ότι όλοι βλέπετε πως ο Εργοτέλης είναι πιο δυνατός από ότι ήταν τα πρώτα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να οργανωθεί καλύτερα παντού, για να μπορεί να βλέπει πιο ψηλά. Ηδη κάνει συνεχώς βήματα προόδου. Αποκορύφωμα σε αυτή την προσπάθεια θα αποτελέσει το αθλητικό κέντρο, για να μπορέσει να είναι πάντα σε ψηλές θέσεις. Εχει μια διοίκηση με όρεξη και διάθεση για να τα πετύχει όλα αυτά».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved