Κασναφέρης: «Δεν χαρίζουμε βαθμούς σε κανέναν»

Κασναφέρης: «Δεν χαρίζουμε βαθμούς σε κανέναν»

Ως αναμενόμενη χαρακτήρισε τη μέχρι στιγμής πορεία του Λεβαδειακού ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Γιώργος Κασναφέρης.

«Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη η πορεία μας, για αυτό θέλαμε την άνοδο. Πιστεύαμε ότι κάτι καλό θα βγάζαμε, για αυτό το λόγο και επιμέναμε. Οι παίκτες είναι ήρωες γιατί το καλοκαίρι βιώσαμε τραυματικές εμπειρίες. Ξεκινήσαμε προετοιμασία με 10 μέρες ξεκούραση. Δεν ξέραμε σε πιο πρωτάθλημα θα παίξουμε. Οι ομάδες είχαν ξεκινήσει και δεν είχαμε αντιπάλους για φιλικά. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε σωστές μεταγραφές γιατί αφορούσε μόνο την Ελλάδα. Μέσα από τις αντιξοότητες η διοίκηση με τον προπονητή προσπάθησαν για ότι καλύτερο μπορούσαν. Φτιάξαμε μια ομάδα που μάχεται επί 90 λεπτά», είπε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ο Γιώργος Κασναφέρης.

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στην επιλογή του Γιώργου Παράσχου: «Καλοί είναι όλοι. Το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος. Είχαμε συνεργαστεί άλλες δύο φορές στην Ξάνθη. Έχει ταιριάξει. Υπάρχει καλό κλίμα. Με την προσωπικότητά του συνέβαλε να υπάρχει ισορροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή, τόνισε: «Αν δούμε τα ματς, μας λείπουν 2-3 βαθμούς. Η τύχη μας στέρησε βαθμούς στο ματς με τον Πανιώνιο και άλλες εξωγηπεδικές συνθήκες, όπως με τον Εργοτέλη και τον αέρα που έγινε το παιχνίδι. Δεν θέλω να πω για διαιτησία. Υπήρχε και ένα γκολ που μας ακυρώθηκε και θα άλλαζε την εικόνα. Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση και την πορεία. Στο τέλος πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλό ταμείο και θα μείνουμε στην κατηγορία».

Αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις και τον Σουμπίνιο, είπε: «Έκλεισε ο Σουμπίνιο και κάνει προπόνηση αυτή τη στιγμή. Έχει ποιότητα. Θα γίνουν άλλες 2-3 κινήσεις».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, τόνισε: «Παρά το ότι είχαμε χάσαμε 2-1 στο πρώτο ματς, είχαμε καλή παρουσία, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δεν έχουμε πολυτέλεια να χαρίζουμε βαθμούς. Στόχος είναι το μέγιστο και γιατί όχι η νίκη», ενώ για τον κόσμο της ομάδας, είπε: «Έχει περάσει δύσκολη χρονιά. Τα διαρκείας είναι περισσότερα από άλλες χρονιές. Τους δίνουμε το ερέθισμα και ο κόσμος πιστεύω ότι θα σταθεί περισσότερο. Τους έχουμε ανάγκη όλους. Οι συνεχόμενοι αγώνες εξουθενώνουν τους παίκτες και μια καλή ατμόσφαιρα τους δίνει κουράγιο».

Για το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, τόνισε: «Στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο δεν μας επέτρεψαν 100 οπαδοί μας να δουν το ματς. Από όσο ξέρω δεν το επιτρέπει ο κ. Μπιτσαξής και η αστυνομία», ενώ για το που θα κριθεί η παραμονή, τόνισε: «Δεν ξέρουμε ακόμη. Θα έχει εκπλήξεις. Βάζω το όριο στους 34 για σιγουριά. Δεν ξέρουμε πως θα κινηθούν οι άλλες ομάδες, όπως η Δόξα».

Τέλος, για τη διαιτησία, είπε: «Θα έχει και καλές και κακές στιγμές. Θα γίνονται και λάθη. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη. Κανονισμούς ξέρουν όλοι, το θέμα είναι η αντίληψη και η προσωπικότητα. Δεν νομίζω ότι η πίεση είναι λιγότερη. Η πίεση δημιουργείται από παράγοντες, οπαδούς, τον Τύπο. Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι μεγάλοι. Ο Βασάρας δεν ξέρω πως λειτουργεί. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, είναι νωρίς ακόμη».



ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved