Μπλάζιτς: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία»

Μπλάζιτς: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία»

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε μια μέρα μετά ο Σρέντιαν Μπλάζιτς.

«Ο Παναιτωλικός δεν έχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα. Και εγώ και ο Τσενάμο και ο Μπαμπανιώτης έχουμε κάνει μια τριάδα που είναι από τις καλύτερες στην Super League», είπε αρχικά ο Σρέντιαν Μπλάζιτς στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» για τη θέση που αγωνίζεται.

Σε ερώτηση για το αν είναι η καλύτερη χρονιά που κάνει, απάντησε: «Είναι αλήθεια αυτό. Όσο περνούν τα χρόνια ο τερματοφύλακας πηγαίνει καλύτερα. Η ηλικία μου είναι η καλύτερη για τερματοφύλακα. Είχα τρία καλά χρόνια στην Λιβαδειά, είχα καλή σεζόν και στην Σταντάρ. Μου έδωσε μια εμπειρία, έμαθα νέα πράγματα. Η σεζόν πάει καλά και θα προσπαθήσω να πάω ακόμη πιο καλά».

Για τη στιγμή της ισοφάρισης, ο Μπλάζιτς είπε: «Είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις καλά απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και εκεί που περιμένεις το τελευταίο σφύριγμα, να δέχεσαι την ισοφάριση. Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Αν μας έλεγαν πριν αν ήμασταν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, θα λέγαμε ναι, αλλά όπως πήγε το ματς δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Βλέπουμε μπροστά».

Για την εικόνα του αγώνα, τόνισε: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που παίζει δυνατά στο Αγρίνιο και δεν είναι εύκολο σε καμία ομάδα. Προσπαθούμε να πάμε πιο καλά στο γήπεδό μας. Παίξαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε, είχαμε το σκορ μέχρι το τέλος, αλλά στο τέλος είχαμε το 1-1. Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος».

Για το πώς είδε τον Παναθηναϊκό, είπε: «Είχε πρόβλημα στην επίθεση, με παίκτες που δεν έπαιξαν. Το ίδιο και εμείς με Θεοδωρίδη και Χαριστέα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, είχε κατοχή, προσπάθησε, αλλά δεν έκανε κάτι περισσότερο. Ο λόγος που δεν έπαιξε τόσο καλά, είναι ότι εμείς παίξαμε καλά. Ήταν μεγάλη δυσκολία για τον Παναθηναϊκό που δεν είχε σέντερ φορ. Όταν ένας μέσος παίζει στην επίθεση, όπως ο Κλέιτον που άλλαζε χώρους, δεν είναι τόσο εύκολο. Είναι καλοί παίκτες, με καλή ποιότητα και δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις αντίπαλος με τέτοιους παίκτες».

Για τη γενικότερη πορεία του Παναιτωλικού, τόνισε: «Είμαστε καλά. Αν δούμε ότι έχουμε δύο ματς λιγότερα, πιστεύω ότι πηγαίνουμε καλά. Σημαντικός ο Γενάρης και ο Φλεβάρης για μας. Παίζουμε πολλά παιχνίδια με ομάδες που είναι στην ίδια μοίρα με μας. Πρέπει να δώσουμε όλη τη δύναμη που έχουμε και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα για μας. Μετά θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης, υποστήριξε: «Έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχασαν εκεί. Όλους τους βαθμούς τους πήρε εκεί. Θα είναι δύσκολο ματς για μας. Έχασε από τον Πανιώνιο και θα θέλει περισσότερο τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σε ερώτηση για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, απάντησε: «Είναι 50-50 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά, αλλά δεν έχει μεγάλο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο βάθος και αλλάζει παίκτες με περισσότερη ευκολία. Δίνω προβάδισμα στον Ολυμπιακό για αυτόν τον λόγο».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιος θα κατακτήσει το Champions League: «Είμαι Ρεάλ Μαδρίτης. Και πιστεύω ότι θα το πάρει. Είναι δύσκολο, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα και παίζει πολύ καλά».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved