Μπόλονι: «Είναι θετικό να σκοράρεις τρεις φορές»

Μπόλονι: «Είναι θετικό να σκοράρεις τρεις φορές»

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου, ο Λάζολο Μπόλονι.

Ο προπονητής του «δικέφαλου του βορρά», αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις των Αρίας, Κοντρέρας και Βιεϊρίνια, αλλά και στους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Συνήθως τα παιχνίδια μετά την διακοπή δεν είναι εύκολα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε μια εύκολη  νίκη. Είναι θετικό να σκοράρεις τρεις φορές. .
Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε δυνατά με πολλές πιθανότητες για να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά μετά από λίγο σταματήσαμε να ασκούμε πίεση στον αντίπαλο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο και η νίκη μας, ήρθε φυσιολογικά».

Για τις αποχωρήσεις των Αρίας, Κοντρέρας και Βιεϊρίνια:

«Θα προτιμούσα να μιλήσω για τους τρεις παίκτες. Τον Βιτόλο δεν τον ήξερα. Γνώριζα όμως τους Αρίας, Κοντρέρας και Βιειρίνια. Τρεις μεγάλους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να τους αφήνεις δεδομένου ότι είναι και διεθνείς. Κανένας δεν είναι χαρούμενος που έφυγαν. Ο Ζαγοράκης, ο  Κωσνταντινίδης και ο Βρύζας, με ρώτησαν και τους είπα, «κακώς με ρωτάτε», γιατί τοίιδιο αισθάνομαι και με εσάς. Τα συναισθήματα μου είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά της διοίκησης. Ξέρουμε όμως για ποιον λόγο αποχώρησαν από την ομάδα. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση. Πάντως κάποια προβλήματα δεν πρέπει να συνεχιστούν.

Η ζωή ενός συλλόγου, δεν είναι μόνο τι γίνεται στην προπόνηση. Σε μια ομάδα υπάρχουν και οικονομικοί στόχοι. Πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι χάσαμε τρεις παίκτες για τον λόγο ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Έχω ζητήσει να αλλάξω κι άλλους ποδοσφαιριστές. . Θέλω να πω ευχαριστώ σε αυτούς τους παίκτες. Δεν πρόκειται να τους ξεχάσει κανείς για πολύ καιρό. Αν η ζωή στον ΠΑΟΚ θα είναι πιο δύσκολη, η απάντηση είναι ναι. Αυτό θα είναι πρόβλημα και ο πρώτος που θα πληρώσει είναι ο προπονητής. Πιστεύω στην διοίκηση όμως και στη εξυπνάδα των φιλάθλων μας. Η δουλειά μας θα γίνει πιο έντονη.  Με τους νέους μας παίκτες, με τους μεγαλύτερους θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μην φανεί το πρόβλημα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες. Ούτε η Μάντσεστερ δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Ρονάλντο».

Για τους στόχους του:

«Ο δικός μου στόχος είναι να δουλεύω σωστά.  Ακόμη κι αν θέλω να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν πρόκειται να το πω. Μέχρι στιγμής δουλεύουμε καλά. Αποκλείσαμε την Καρπάτι, κάναμε πορεία στην Ευρώπη που μας έβγαλαν το καπέλο και στην Ελλάδα είχαμε κάποια φυσιολογικά αποτελέσματα. Μετανιώνω μόνο για τις ισοπαλίες με Κέρκυρα και ΟΦΗ. Παράλληλα, μειώσαμε το μπάτζετ που όπως καταλαβαίνετε, αυτό ήταν βασικό ζητούμενο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει δανεικούς ποδοσφαιριστές:

«Ο δανεισμός δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να δουλεύω με άλλους».

Για τους πιο νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά δεν θέλουμε μεταγραφή. Η μαχητικότητα  του Σταφυλίδη θα δώσει ικανοποίηση στην Τούμπα. Δεν μπορώ να ξεχάσω το δεξί του πόδι. Ο Γιάννου είναι πολύ έξυπνο παιδί και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα.  Μπορώ να μιλήσω και για τον Κλάους. Αυτοί μπορεί να είναι δύο καλοί παίκτες. Ο Γλύκος έπαιξε τρία παιχνίδια, είναι καλύτερα να κάνει λάθη όπως σήμερα στο 3-0 παρά στο 0-0. Οι τερματοφύλακες που ξεκινούν την καριέρα τους, κάνουν λάθη.

Εγώ, εσείς και η Τούμπα πρέπει να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. Ο Κατσικάς είναι σαφώς πολύ δύσκολο να ξεκινήσει τα παιχνίδια. Έχει καλά σωματικά στοιχεία. Πρέπει να του δείξω πως να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία. Ο Γεωργιάδης είναι άλλος ένας νέος παίκτης και  θα πρέπει να μάθει να είναι το πρώτο βιολί. Το Νο 5  πιστεύω πως μπορεί να παίξει καλύτερα.  Εάν μπορούν αυτοί οι παίκτες να φτάσουν στην πρώτη γραμμή η απάντηση είναι ναι. Ο Γεωργιάδης έκανε φοβερά πράγματα στο παιχνίδι με την Τότεναμ αλλά μετά έκανε ορισμένα κακά πράγματα».

Για τον Βιειρίνια:

«Αυτά που έκανε εδώ είναι αρκετά. Είμαι χαρούμενος που έπαιξε στην Εθνική ομάδα. Η προσαρμογή του στην Γερμανία μπορεί να είναι εύκολη γιατί είναι βασισμένη στην τεχνική».

Για το αν θα προωθηθούν παίκτες:

«Θα μιλήσω στο συμβούλιο για τρεις παίκτες που θα πρέπει να κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο.  Παράλληλα δουλεύουμε με κάποια ονόματα. Επρεπε να δοκιμάσουμε πριν δύο μέρες έναν παίκτη, αλλά για κάποιους λόγους δεν ήρθε. Πιστεύω να έρθει και ίσως μιλήσουμε και με άλλους παίκτες. Ενδεχομένως πως κάποιοι παίκτες μπορεί να πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες και με αυτόν τον τρόπο να βελτιωθούν και να αδειάσει το ρόστερ. Επίσης θέλω να μιλήσω για τον Σνάουτσνερ. Είναι ένα φανταστικός παίκτης, αλλά τι να προλάβω να κάνω μέσα σε έξι μήνες; Ο σεβασμός μου στον Μίρο είναι απεριόριστος και αν στο επόμενο τον χρησιμοποιήσω θα αποδώσει στο 100%».



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved