Γκράθια: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Γκράθια: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Την επιθυμία η Κέρκυρα να έχει συνέχεια στις νίκες, εξέφρασε  ο Χάβι Γκράθια, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των Φαιάκων, αναφερόμενος στην επικράτηση της ομάδας του επί του Άρη με 1-0, δήλωσε:

«Το καλό είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Από το σημερινό παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος για πολλούς λόγους. Θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται βαθμούς για να παίρνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να αποδίδει  όπως μπορεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η νίκη σήμερα, μας δίνει αυτή την αυτοπεποίθηση και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε πολλές τελικές φάσεις και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αξίζαμε να προηγηθούμε νωρίτερα, αλλά μας έλλειψε η τελική προσπάθεια και ο δυναμισμός για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, το γεγονός ότι προηγηθήκαμε νωρίς με το γκολ του Χουάν, μας γέμισε λίγο με φόβο, από την άποψη να χάσουμε αυτό που είχαμε πετύχει. Από κει και πέρα, με καλή αμυντική δουλειά, καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Εκτός από το ότι θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και τους φιλάθλους μας καλή χρονιά, θέλω να τους ζητήσω να μείνουν στο πλευρό μας, γιατί η ομάδα θα τα δώσει όλα, για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα στο δεύτερο γύρο. Να μας βοηθήσουν να κάνουμε την έδρα μας απόρθητη.

Σε ερώτηση για ντεμπούτο του Χουάν, ο Χάβι Γκράθια είπε:

«Ο Χουάν είναι εγγύηση για γκολ. Τα πετύχαινε και θα τα πετυχαίνει, αλλά δεν πρέπει να περιοριζόμαστε μόνο στον Χουάν. Πρέπει όλη η ομάδα να δουλεύει για να βγάζουμε περισσότερες φάσεις και να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και ο Χουάν και οι άλλοι επιθετικοί μας».

Για το ενδεχόμενο της μεταγραφικής ενίσχυσης, τόνισε:

«Έχω μιλήσει με τη διοίκηση και της έχω πει την άποψή μου για τους παίκτες που έχουμε και τις θέσεις που πρέπει να ενισχύσουμε. Είπα στη διοίκηση τις προτεραιότητές μου, για κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, που θεωρώ ότι πρέπει να ενισχυθούμε. Από σεβασμό για τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, δεν πρόκειται να κάνουμε σχόλια για τις θέσεις στις οποίες πρέπει να ενισχυθούμε. Σημασία έχει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοσή τους και τη σημερινή τους επιτυχία».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved