«Ερυθρόλευκες» ευχές για τίτλο

«Ερυθρόλευκες» ευχές για τίτλο

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό ευχήθηκαν για το 2012 έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Ζαν Μακούν, Τζαμέλ Αμπντούν, Μπάλαζ Μέγιερι, Πάμπλο Ορμπάιθ, Κέβιν Μιραλάς και Νταβίντ Φουστέρ έκαναν τις δικές τους ευχές για το 2012 στην εφημερίδα «Stadio by metro», τονίζοντας πως επιθυμούν την κατάκτηση του τίτλου.

Ζαν Μακούν: «Θα ήθελα να καταφέρω να φέρω την οικογένειά μου στην Ελλάδα. Πέρυσι το προσπάθησα πολύ, αλλά λόγω των προβλημάτων με τα διάφορα έγγραφα δεν έγινε. Εύχομαι να συμβεί σύντομα μέσα στο 2012. Πιστεύω ότι αυτό θα έκανε καλό τόσο σε μένα όσο και σε εκείνους. Αγωνιστικά τώρα, θα ήθελα το 2012 να πανηγυρίσω τον τίτλο του πρωταθλητή, φυσικά με τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες μου».

Τζαμέλ Αμπντούν: «Γενικά το 2011 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα. Έκανα μία πολύ καλή σεζόν στην Καβάλα και υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Οπότε για το 2012 το μόνο που μου λείπει από πέρυσι και εύχομαι να πετύχω μαζί με την ομάδα είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό».

Μπάλαζ Μέγιερι: «Ήμουν πολύ καλά το 2011 και η ευχή μου είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή κατάσταση για μένα. Έκανα μία πολύ καλή χρονιά και θα ήθελα να επαναληφθεί. Ίσως το μόνο που θα μπορούσα να ζητήσω παραπάνω είναι την ομάδα που θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και φέτος να είμαι στον αγωνιστικό χώρο, υπερασπίζοντας την εστία του Ολυμπιακού».

Πάμπλο Ορμπάιθ: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα κάθε χρόνο είναι η υγεία και αυτό εύχομαι τόσο στους ανθρώπους που είναι γύρω μου, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2012. Το 2011 ήταν γενικά μια πολύ καλή χρονιά, οπότε θέλω να πιστεύω ότι και η επόμενη θα είναι εξίσου καλή και για τον Ολυμπιακό».

Κέβιν Μιραλάς: «Για το 2012, αγωνιστικά, θα ήθελα να πετύχω τα περισσότερα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο και ότι αυτή τη στιγμή είμαι δεύτερος, με πέντε γκολ διαφορά, όμως εύχομαι, σε συνδυασμό με τον τίτλο, να το πετύχω αυτό φέτος».

Νταβίντ Φουστέρ: «Η αλήθεια είναι ότι το 2011 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα, οπότε δεν έχω κανένα παράπονο. Θα ήθελα σίγουρα το 2012 να συνεχιστεί τόσο καλά όσο το 2011 και, για το κάτι παραπάνω, αυτό θα ήταν να βελτιώσω τα αγγλικά και τα ελληνικά μου, τα οποία θα με βοηθούσαν πολύ ειδικά τώρα που είμαι εδώ».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved