Μάντζιος: «Ο Πανιώνιος δεν θα βγει χαμένος»

Μάντζιος: «Ο Πανιώνιος δεν θα βγει χαμένος»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3, τόνισε πως οι Νεοσμυρνιώτες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Θεωρώ ότι έχουμε αλλάξει την εικόνα της ομάδας, δουλεύουμε σκληρά με νέα παιδιά, προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες ζεστούς και όσο μπορούμε προσπαθούμε να ελαττώσουμε τα προβλήματα που έχουμε», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Στην συνέχεια ο Άκης Μάντζιος, σχολίασε: «Είναι δύσκολα, αλλά προσπαθούμε με όλο το τιμ να δουλέψουμε και να περάσουμε το μήνυμα πως όποιος δουλέψει δεν θα βγει χαμένος. Το έχουν δείξει τα παιδιά πως είναι και καλοί επαγγελματίες και καλά παιδιά. Πρώτα από όλα έχουμε αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, δείξαμε πως τους πιστεύουμε όλους. Ο καθρέφτης είναι η προπόνηση. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο της δουλειάς. Χαιρόμαστε να ικανοποιούμε τον κόσμο, και να φεύγει χαμογελαστός από το γήπεδο».

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας του: «Την ομάδα την πιστεύω πάρα πολύ. Ο Πανιώνιος δεν έχει υλικό για να κινδυνεύσει. Άλλη εικόνα υπήρχε, όμως τα προβλήματα παραμένουν. Γίνεται μια προσπάθεια από την διοίκηση ώστε ο Πανιώνιος να είναι βιώσιμος και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο».

Για την πίεση του Αστέρα Τρίπολης μετά το 1-0: «Στο ημίχρονο είπαμε πως έπρεπε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ για να νικήσουμε. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα με ποιότητα. Νομίζω πως μετά το δεκάλεπτο πήραμε ξανά τον έλεγχο, βάλαμε το γκολ και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη».

Για την εικόνα του παιχνιδιού με τον Αστέρα, όπου ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0: «Το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενα. Αν εξαιρέσουμε μια φάση, όπου από κόντρα βγήκε ο Αστέρας στην κόντρα, δεν νομίζω πως κινδυνεύσαμε ουσιαστικά. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά και δεν είχαμε κενά στην άμυνα. Μπήκαμε δυνατά, φανήκαμε αγχωμένοι και δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο μετά το 30’ βρήκαμε τα πατήματα μας».

Για την συνέχεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα: «Αυτή την στιγμή κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να πούμε πως διαλέγουμε παιχνίδια. Βέβαια, αν υπάρχουν προβλήματα λόγω καρτών, τότε κοιτάζεις το πρόγραμμα, ωστόσο η φιλοσοφία μου είναι να χτυπάμε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε βαθμούς».

Σχετικά με το αν είναι ικανοποιημένος για την εικόνα του Πανιωνίου στον πρώτο γύρο: «Αν δούμε γενικά την πορεία της ομάδας, λίγο-πολύ θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Αυτή την στιγμή οι βαθμοί από το παιχνίδι με την Δόξα λείπουν από την ομάδα. Δεν φοβάμαι την ομάδα μου και θεωρώ πως θα τους βρούμε αυτούς τους βαθμούς. Έχουμε απουσίες σημαντικές. Με τα προβλήματα σου γίνεσαι καλύτερος. Δεν θα βγει χαμένος ο Πανιώνιος, παρόλα τα προβλήματα που έχει».

Σχετικά με τις μεταγραφές στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και έχουν εστιάσει πολλοί στον Πανιώνιο, πως είναι υπό διάλυση. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Και άλλες ομάδες έχουν προβλήματα, πιο μεγάλα και θεωρώ πως δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Αυτό θα δώσει τις ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

Τέλος, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Εμένα μου άφησε μια καλή εντύπωση για την ομάδα μας, και γενικά, βλέπω ένα πρωτάθλημα περίεργο με αυτά που συνέβησαν ενώ για την κορυφή ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δείχνει πως δεν έχει βάθος. Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ έχει και αυτός οικονομικά προβλήματα, ενώ οι άλλες ομάδες είναι λίγο-πολύ στο ίδιο επίπεδο».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved