Κατσαβάκης: «Βάζουμε τις βάσεις για το μέλλον»

Κατσαβάκης: «Βάζουμε τις βάσεις για το μέλλον»

Στόχος της Δόξας Δράμας είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να αποτελέσουν τον κορμό για το μέλλον, σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο τεχνικός ηγέτης των «μαυραετών», μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τονίζοντας πως οι Δραμινοί αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό που έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα, αλλά και για την ενίσχυση της Δόξας.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για:

Το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η Δόξα Δράμας: «Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας ένα βουνό».

Τα συμπεράσματα που έβγαλε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Αυτό που διαπιστώσαμε είναι πως πρέπει να βελτιώσουμε την ατομική τακτική στις… αναχαιτίσεις κυρίως από τα αριστερά. Είχαμε πει πως πρέπει να ανεβάσουμε την πίεσή μας ψηλά. Είχαμε κάποια κενά, οι γραμμές δεν ήταν κοντά γιατί δεν είχαν συνηθίσει τα παιδιά».

Το αν μπορούσε η Δόξα να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής: «Η ΑΕΚ είχε 3-4 περιπτώσεις καλές να πάρει το παιχνίδι. Αν δεν έχεις και την τύχη σύμμαχο δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλό κόντρα σε αυτές τις ομάδες. Θα μπορούσαμε στο 65’ με το δοκάρι να αιφνιδιάσουμε την ΑΕΚ, να πάρουμε με το μέρος μας τους φιλάθλους της Ένωσης και να της δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση».

Την ενίσχυση της Δόξας Δράμας: «Εμείς θα προχωρήσουμε σε μεταγραφές με βάσει την οικονομική δυνατότητα και την διαχείριση που κάνει ο κ. Σάμιος στην ομάδα. Δεν χρωστάει σε κανέναν. Εμείς θα κοιτάξουμε για ότι προσφέρει η αγορά, προκειμένου να χτιστεί η ομάδα του μέλλοντος. Από τώρα θα μπουν οι βάσεις. Έχουμε ελπίδες ότι θα πέσουν ομάδες με τα οικονομικά τους προβλήματα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και ίσως έχουμε κανένα… θαύμα».

Την τακτική της ομάδας του απέναντι στην Ένωση: «Είχαμε κάποια κενά θα μπορούσαμε να προσθέσουμε κι άλλες δυνάμεις με περισσότερα τρεξίματα και θα αντιστάθμιζε άλλα προβλήματα που έχουμε».

Την ομάδα της ΑΕΚ: «Από την αρχή, με κάποιες απουσίες που είχε, θα πήγαινε σε ένα παιχνίδι με γρήγορες κάθετες πάσες και όπως είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε, αποφεύγοντας τα λάθη».

Τα κίνδυνο που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες με βάσει τα οικονομικά δεδομένα: «Δεν γίνεται η Πολιτεία να κάνει διαχωρισμό. Δεν μπορείς να έχεις ένα άνοιγμα τόσο εκατομμυρίων και να κάνεις μεταγραφές. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Ντόρτμουντ. Δεν γίνεται να ξεπεράσουμε το 10% των εσόδων».

Το πρωτάθλημα της Super League: «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους. Θέλω να πιστεύω πως ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει από όλους και είναι από τα μεγαλύτερα φαβορί, απαλλαγμένος και από την κούραση της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός έχει ανασυντάχθηκε και έχει ρίξει το μπάτζετ. Η ΑΕΚ έχει προβλήματα και μένει στο παιχνίδι του τίτλου. Δεν είναι καλό που ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι μακριά από την κορυφή. Ο Ατρόμητος παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να χτυπήσει την Ευρώπη».

Τους Έλληνες προπονητές και τι ζητούν οι ομάδες: «Δεν έχουν υπομονή οι ομάδες. Είναι προχειρότητα. Δεν κοιτάμε να χτίσουμε από Ακαδημίες μέχρι και τα γήπεδα. Είναι αυτό που μας ταλαιπωρεί χρόνια και δεν βλέπουμε φως στο τούνελ. Πρέπει να στηρίξουμε υγιείς παράγοντες που θέλουν να νοικοκυρέψουν σωματεία».



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved