Τα... φώτα σε Αγρίνιο και Φάληρο

Τα... φώτα σε Αγρίνιο και Φάληρο

Οι αναμετρήσεις του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό και του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο συγκεντρώνουν τα βλέμματα στο δεύτερο μισό της 15ης αγωνιστικής.

Την Τετάρτη (4/1) θα πραγματοποιηθεί το κυρίως… μενού της αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League με πέντε αναμετρήσεις.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ 15:00 (LIVE)

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον Εργοτέλη, ο οποίος θέλει να κάνει με το… δεξί «ποδαρικό» στη νέα χρονιά και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την είσοδό του στην πεντάδα. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νταντόμο και Καβουσάκη, ενώ ο Μπούντιμιρ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και βρίσκεται στην αποστολή.

Να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η SKODA Ξάνθη στο Παγκρήτιο Στάδιο, με μία… διαφορά από το φινάλε το 2011, ήτοι να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κομεσίδη, Πλατέλλα και Γκατσολάρι.

Τα πλάνα των προπονητών:

ergotelis-xanthi

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΡΗΣ 15:00 (LIVE)

Με τους Ηλιάδη και Μαρτίν στην αποστολή θα υποδεχθεί τον Άρη η Κέρκυρα, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους. Οι «Φαίακες» θα αναζητήσουν την δεύτερη εντός έδρας νίκη, καθώς τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και το «τρίποντο» είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Από την αντίπερα… όχθη, ο Άρης ολοκλήρωσε με νίκη το 2011 κόντρα στη Δόξα Δράμας και θέλει να… επιστρέψει στο πρωτάθλημα, για τη νέα χρονιά με τον ίδιο… τρόπο. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ συνεχίζει στο… τιμόνι της ομάδας και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η συμμετοχή του Καζναφέρη, ο οποίος είναι άρρωστος και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Τα πλάνα των προπονητών:

kerkyra-aris

ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 (LIVE)

Μπορεί το θέμα των ημερών στον ΠΑΟΚ να είναι η μετακίνηση του Αντρέ Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ και η επερχόμενη αποδέσμευση του Πάμπλο Κοντρέρας, ωστόσο την Τετάρτη (4/1) ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό με μοναδικό στόχο το «τρίποντο».

Ο Λεβαδειακός… πάει στην Τούμπα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Παράσχος κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση χωρίς να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Τα πλάνα των προπονητών:

paok_new

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17:15 (LIVE)

Με τους Γιώργο Θεοδωρίδη και Άγγελο Χαριστέα να μετέχουν στην αποστολή, αλλά να μην υπολογίζονται για την αρχική ενδεκάδα, θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό η ομάδα του Αγρινίου. Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού, ο οποίος έχει στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση, σε συνέχεια της εικόνας του 2011.

Με ουκ ολίγα προβλήματα «ταξιδεύει» στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λέτο, αλλά και στους τραυματίες Κουίνσι και Ρούντολφ και Νίνη, όπως και στον ανέτοιμο Χριστοδουλόπου. Η νίκη αποτελεί μονόιδρομο για τους «πράσινους», προκειμένου να μπουν με το… δεξί στο 2012 και να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν, αν και υπολείπονται δύο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις.

Τα πλάνα των προπονητών:

panaitolikos-panathinaikos

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 19:30 (LIVE)

Να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας, αν και μετράει δύο περισσότερους αγώνες από τον Παναθηναϊκό θέλει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν, χωρίς τους Φέισα, Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Ζαραδούκα, Δασκαλάκη, Παπάζογλου, Βαλεριάνο, Χαβίτο, Ποτουρίδη, το «τρίποντο» κόντρα στον Ατρόμητο για να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα και να ξεκινήσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους για το 2012.

Με πολλά προβλήματα θα «κατέβει» στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπάλλα και Σκόνδρα, όπως και στους Τάτο και Μήτρογλου, οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακό και παράλληλα θα εκτίσουν την ποινή τους.

Τα πλάνα των προπονητών:

olympiacos-atromitos



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved