Κωστένογλου: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Κωστένογλου: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, σχολιάζοντας στη συνέντευξη Τύπου τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε στη Δόξα Δράμας.

Ο προπονητής της Ένωσης υποστήριξε πως η ομάδα του δικαιούταν τη νίκη, λέγοντας ωστόσο πως ίσως έρθουν ακόμη πιο οδυνηρά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωστένογλου:

Για το τι έφταιξε που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει:

«Γνωρίζαμε, όπως είχα αναφέρει, ότι ο αντίπαλος καταβάλλει τεράστια προσπάθεια και θα δημιουργήσει προβλήματα σε διάφορες ομάδες. Θεωρώ πάντως ότι δικαιούμαστε τη νίκη. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο τρεις κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Θα ήταν άλλο παιχνίδι τότε.
Όπως ενημερώθηκα το γκολ που πετύχαμε  (σ.σ. του Κάλα στο 45') δεν ήταν οφ σάιντ και θαρρώ ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να αφήσει τη Δόξα με 10 παίκτες. Δεν πρέπει όμως ως ΑΕΚ να σταθούμε σε δικαιολογίες. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μας ικανοποιεί το «σήμερα», αλλά δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών μου όλο αυτό το διάστημα.
Η επιθετική μας ανάπτυξη δεν λειτούργησε τόσο καλά, ώστε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο φάσεις καλές, με χαρακτηριστική το έμμεσο. Αφήνουμε πολύ γρήγορα τις σκέψεις μας από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά με προσήλωση. Προσπαθούμε να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μέρα με την ημέρα και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την επόμενη μέρα μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας:

«Τα προβλήματα είναι γνωστά, δεν θέλω όμως να τα παρουσιάζουμε σε κάθε κακό αποτέλεσμα ως δικαιολογία. Δε νομίζω όμως ότι δεν κερδίσαμε τη Δόξα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Το κλίμα είναι καλό. Οι σχέσεις των παικτών πολύ καλές. Υπάρχει αυτό το θέμα και ελπίζω να βρεθεί λύση. Προς Θεού όμως δεν θέλω πριν τα ματς να έχουμε άλλοθι. Επίσης όποια κι αν είναι η απόφαση ενός διαιτητή πρέπει να τα αφήνουμε. Δεν είναι δική μου δουλειά, το θέμα των διαιτητών. Ζούμε με τα προβλήματα, όχι όμως δικαιολογίες για το αποτέλεσμα.

Θα αναφέρομαι πάντα στα τεχνικά θέματα. Ευελπιστούσα να μη συμβεί με εμάς και η Δόξα κόψει βαθμούς. Έγινε όμως. Χάσαμε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο θεωρώ ότι δεν χάνονται, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να αποδεχόμαστε τα αποτελέσματα και καθημερινά το τεχνικό επιτελείο και έπειτα οι ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Ήξερα ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Ήξερα ότι κάποιοι παίκτες ήταν ανέτοιμοι εξαιτίας και της έντασης που είχαν οι τελευταίες προπονήσεις. Πάντα όμως έχω ως σκέψη ότι η ΑΕΚ πάντα πρέπει να στοχεύει και να παλεύει για τη νίκη. Θεωρητικά το παιχνίδι ήταν εύκολο, όμως αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν δεδομένα. Δεν θέλω να ακυρώνονται οι προσπάθειες που γίνονται.

Ψηλά το κεφάλι. Ίσως έρθουν δύσκολες κι άλλες στιγμές κι ακόμη πιο οδυνηρά αποτελέσματα. Προχωράμε με σοβαρότητα και συνέπεια. Έστω κι αν είμαστε στεναχωρημένοι και πρώτα απ' όλους εγώ. Δεν μοιρολατρούμε. Αύριο έχουμε προπόνηση, είμαστε σκεπτικοί, αλλά συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Σε πολλά παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες που παίζουν αμυντικά ίσως έχουμε προβλήματα. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε».



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved