Μπούρμπος: «Σημαντικός ο βαθμός για τη συνέχεια»

Μπούρμπος: «Σημαντικός ο βαθμός για τη συνέχεια»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο ΟΦΗ.

Ο ποδοσφαιριστής του ομάδας του Ηρακλείου, αναφερόμενος στον αγώνα με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα έρθουμε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον. Είχαμε κάνει δύο στραβά αποτελέσματα. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε αρκετά, είχαμε κάποιες καλές στιγμές που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Παρ’ όλα αυτά πήραμε τον 1 βαθμό που είναι σημαντικός για τη συνέχεια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να έκανε στο 90’ μια ευκαιρία, αλλά θεωρώ ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πιο επικίνδυνοι και κάναμε κάποιες ευκαιρίες.

Στο 90΄μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα και αν θυμηθείτε στη επόμενη φάση είχαμε κι εμείς μιας φάση στην οποία μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Η ομάδα ήταν πολύ διαβασμένη. Ξέραμε τι θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΣ ήθελε τη νίκη. Δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Είναι δύσκολο όταν έχεις τόσο καιρό να κερδίσεις. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε σε προσωπικές μονομαχίες. Είναι δίκαιο το «Χ».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που ακολουθεί, ο Χρήστος Μπούρμπος είπε:
«Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, εντός έδρας με Κέρκυρα και Λεβαδειακό, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με μεγάλη συγκέντρωση. Έχουμε καταλάβει ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με τη ίδια σοβαρότητα, όπως θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε πολλά παιχνίδια δύσκολα. Να βγάλουμε πάθος στη συνέχεια και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Για τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, τόνισε:
«Αυτά τα προβλήματα επηρεάζουν τους αθλητές. Προσπαθούμε όλοι μας, ο προπονητής και τα παιδιά, να έχουμε την προσοχή μας στο αγωνιστικό κομμάτι και λιγότερο να μας επηρεάζουν αυτά. Η ομάδα διοικητικά θα  βρει τη λύση που χρειάζεται, γιατί ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και ιστορική και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τη βοηθήσουν και να τη στηρίξουν, σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved