Γεωργέας: «Να βρεθεί βιώσιμη λύση»

Γεωργέας: «Να βρεθεί βιώσιμη λύση»

Ο Νίκος Γεωργέας μίλησε στο επίσημο match programme για τα προβλήματα της ΑΕΚ στα διοικητικά.

Ο αρχαιότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Νίκος Γεωργέας και όπως είναι λογικό, η γνώμη μετράει παραπάνω. Ο πολύπειρος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο match programme ζητώντας να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ομάδα του.

Έντεκα χρόνια στην ΑΕΚ, ο πρώτος παίκτης που το καταφέρνει αυτό μετά τον Νίκο Κωστένογλου. Πως αισθάνεσαι;

Είναι υπέροχο συναίσθημα να βρίσκεσαι έντεκα χρόνια στην ομάδα και ελπίζω να είμαι γερός, να παίξω και άλλα και να ξεπεράσω την επίδοση του κόουτς!

Ποιες στιγμές σου έδωσαν τη μεγαλύτερη χαρά σε αυτή την πορεία σου στον σύλλογο;

Η πρώτη πολύ όμορφη στιγμή ήταν η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και από τη συνέχεια ξεχωρίζω τα δύο Κύπελλα που πήραμε, το 2002 και πέρυσι, καθώς και τις πρώτες νίκες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006-07.

Τι ελπίζεις να φέρει το 2012 στην ομάδα μας και τι σε εσένα;

Θα ήθελα πολύ να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για τον σύλλογο μας στο ιδιοκτησιακό κομμάτι και σε προσωπικό επίπεδο το μόνο που ζητάω είναι να είμαι υγιής.

Πόσο δύσκολο είναι για έναν 35χρονο ποδοσφαιριστή να αλλάξει θέση και να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο;

Είχα να αγωνιστώ πολλά χρόνια σε αυτή τη θέση, αλλά με τις απουσίες που είχαμε στα τελευταία ματς ο προπονητής μου ζήτησε να παίξω μέσος και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα σε ικανοποιητικό βαθμό με τη βοήθεια των συμπαικτών μου.

Θεωρείς ότι η ομάδα μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικών από απόψε και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος;

Το πρόγραμμα του Ιανουαρίου δείχνει ότι η ομάδα μας μπορεί να κάνει ένα νέο σερί, όπως αυτό που διακόπηκε στο Περιστέρι, να πλησιάσουμε τις πρώτες θέσεις και αν μας βοηθήσει η τύχη να διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Η κλήρωση του κυπέλλου έφερε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μπορεί η ΑΕΚ να επαναλάβει την περυσινή επιτυχία και να προκριθεί;

Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση, ο ένας από τους τρεις αντιπάλους που θα θέλαμε να αποφύγουμε ειδικά εκτός έδρας. Το παιχνίδι μοιάζει με το περυσινό,έτσι και τότε είχαμε φέρει 0-0 στο ΟΑΚΑ και όλα κρίθηκαν στην Τούμπα. Πήγαμε με ψυχή και κερδίσαμε, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και φέτος.

Πέρυσι πέτυχες δύο γκολ, αλλά εκτός έδρας, πως πιστεύεις θα αντιδράσουν οι φίλαθλοι αν σκοράρεις στο ΟΑΚΑ;

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει από τους πανηγυρισμούς, προσωπικά θα χαρώ πάρα πολύ να πετύχω ένα γκολ στο γήπεδό μας αλλά ειλικρινά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα.

Έχεις υποφέρει όσο λίγοι από τραυματισμούς, σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσεις ή δεν μπορούσες να φανταστείς τη ζωή χωρίς ποδόσφαιρο;

Είχα τόσους πολλούς τραυματισμούς που μου πέρασε αρκετές φορές από το μυαλό να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ωστόσο το άθλημα το έχω στο αίμα μου και δεν ήθελα να αφήσω στ μέση την προσπάθειά μου, έδωσα τα πάντα για να επανέλθω και να το πάω μέχρι τέλους.

Με δεδομένο ότι υπέγραψες μονοετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, αισθάνεσαι δυνατός για να συνεχίσεις την καριέρα σου και την επόμενη σεζόν;

Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, αν τα πόδια μου είναι σε καλή κατάσταση και δεν είμαι μια μέσα – δέκα έξω θα συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο και ελπίζω να το κάνω στην ΑΕΚ.

Μία ευχή για το νέο έτος…

Εύχομαι στους φίλαθλους μας σε ολόκληρο τον κόσμο υγεία, χαρά, ευτυχία και τους ευχαριστώ για τη στήριξή που μου έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved