Τεννές: «Ό,τι καλύτερο ο Παναιτωλικός»

Τεννές: «Ό,τι καλύτερο ο Παναιτωλικός»

Ως την καλύτερη προπονητική εμπειρία της καριέρας του χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό, ο προπονητής του, Μπάμπης Τεννές.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και αναφέρθηκε τόσο στην δική του παρουσία στον Παναιτωλικό όσο και στα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του Αγρινίου. Ο Μπάμπης Τεννές, μάλιστα, υποστήριξε πως με μια νίκη επί του Παναθηναϊκού η ομάδα του μπορεί να αναπροσαρμόσει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.

«Έχω κάνει αυτή την επιλογή όλα αυτά τα χρόνια, να πορευτώ έτσι. Καλώς ή κακώς, θα το κρίνουν οι άλλοι όχι εγώ», είπε αρχικά ο Μπάμπης Τεννές για την τακτική του να μην εμπλέκεται σε «διαμάχες» με τον Τύπο ή τους επικριτές του.

«Νομίζω πως από αυτά που ξέρουμε εμείς που είμαστε μέσα στο χώρο, ο Παναιτωλικός είναι μέσα στις δυο-τρεις ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα», σχολίασε στη συνέχεια για την ομάδα του, ενώ για το γεγονός ότι δεν είναι φίλα προσκείμενη σε κάποιο άλλο σύλλογο, ανέφερε: «Όχι μόνο αυτό είναι πραγματικότητα, αλλά ενοχλεί όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού όταν για τον «Α» ή «Β» λόγο προσπαθούν να τον δέσουν πίσω από κάποιο «άρμα». Ο Παναιτωλικός πορεύεται μόνος του όλα αυτά τα χρόνια, αρμόδιος για να απαντήσει βέβαια είναι ο πρόεδρος, αλλά εγώ αυτό που εισπράττω είναι πως δεν έχουμε ανάγκη κανέναν και πορευόμαστε θαυμάσια κι αυτό φαίνεται στον κόσμο».

Επίσης, υποστήριξε ότι: «Είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε δανεικούς, δεν κοιτάμε τα «άρματα», έχουμε ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο για να κάνουμε τη δουλειά μας, έχουμε τον κόσμο μας που είναι σε όγκο και ενθουσιασμό πολύ μεγάλος, δεν έχουμε ανάγκη να μπούμε κάτω από καμία ομπρέλα και πίσω από κανένα άρμα».

Σε ερώτηση για το αν η περίπτωση του Πετρόπουλου εγκαταλείφθηκε επειδή δημοσιοποιήθηκε, απάντησε: «Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα. Ο Παναιτωλικός μιλάει με παίκτες που είναι ελεύθεροι, όχι με παίκτες που θα δίνονταν δανεικοί στην ομάδα μας».

Για το αν θα παίξει ο Θεοδωρίδης με Παναθηναϊκό, είπε: «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Ξέρω και την επιθυμία του Γιώργου να παίξει σε αυτό το παιχνίδι και ξέρω την προσπάθεια που κάνει το ιατρικό τιμ. Στην αποστολή θα είναι σίγουρα, θα περιμένω ως την τελευταία στιγμή. Ο Γιώργος είναι ο αρχηγός της ομάδας και είναι αναντικατάστατος, αλλά δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία ότι αν λείψει ένας παίκτης δεν θα μπορούμε να λειτουργήσουμε. Θα προσπαθήσουμε και χωρίς το Γιώργο».

Για το γεγονός ότι δεν θα παίξει ο Λέτο, συμπλήρωσε: «Να πω πως δε μας ευχαρίστησε, θα είναι ψέμα. Δεν το περίμενα και δεν ξέρω το σκεπτικό. Εκτιμώ ότι η σκέψη που έκανε αρχικά ο κ. Φερέιρα, δεν είναι έξω από την πραγματικότητα. Από τη στιγμή που δεν θα έχεις έναν ποδοσφαιριστή έτοιμο, μπορείς να τον αφήσεις έξω».

Για το αν περιμένει διαφορετικό τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να λέει πως στηρίζεται σε έναν και δύο παίκτες. Κακά τα ψέματα όμως, ο Παναθηναϊκός στηρίζεται σε Λέτο και Κουίνσι. Αλίμονο σε εμάς όμως αν δεν αντιληφθούμε πως παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα. Σίγουρα θα έχει κάποια προβλήματα. Ευχή δική μας είναι όλα αυτά να βγουν και στο αυριανό παιχνίδι για να μπορέσει η δική μας ομάδα να κερδίσει και να καταφέρει να αναπροσαρμόσει τους στόχους της».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού, σχολίασε: «Αν ο Παναιτωλικός κερδίσει το αυριανό παιχνίδι κι έχοντας δυο παιχνίδια λιγότερα από τις ομάδες που προπορεύονται, θα μπορούμε να μιλάμε για άνετη παραμονή και να κοιτάξουμε στη συνέχεια πιο ψηλά. Θέλουμε όμως να δούμε πως θα ενισχυθούν οι ομάδες στη μεταγραφική περίοδο και να κάνουμε μετά μια εκτίμηση για όλες τις ομάδες. Μπορεί ομάδες που ως τώρα είναι μέτριες ή κακές, να παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο».

Για το αν οι ομάδες θα κάνουν μεταγραφές, ανέφερε: «Νομίζω πως όχι. Κανείς όμως δεν ξέρει από τη μία στιγμή στην άλλη τι θα γίνει. Στην ΑΕΚ παρουσιάζεται νέος επενδυτής, στον Παναθηναϊκό έρχονται Σαουδάραβες. Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει. Για τον Παναιτωλικό θα είναι θετικό να παρουσιαστούν πιο αδύναμοι οι αντίπαλοί του».

Για το τι εμπειρίες αποκόμισε η ομάδα του από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, δήλωσε: «Ο ενθουσιασμός ο δικός μας δεν ήταν αρκετός για να μπορέσει να κάμψει την εμπειρία της μεγάλης ομάδας. Είδαμε πως το ένα και μοναδικό λάθος μπορεί να το πληρώσεις. Αυτό μπήκε στο μυαλό των παιδιών για να καταλάβουν πως κόντρα στις μεγάλες ομάδες πρέπει να μηδενίσεις τα ατομικά λάθη. Η ΑΕΚ που παίξαμε εδώ, δεν ήταν καλύτερη αλλά χωρίς να ιδρώσει πήρε αποτέλεσμα».

Ενώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Η ομάδα με την ώθηση του κόσμου θα μπορέσει να διεκδικήσει το παιχνίδι στα ίσα. Αυτή η νοοτροπία έχει περάσει στην ομάδα μας από όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από αυτή. Από τον κόσμο, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση. Διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια, δεν θέλουμε να τα κλέψουμε».

Για τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, υποστήριξε: «Από τη στιγμή που είχε το κουράγιο και τη δύναμη να υποφέρει αυτά που υπέφερε στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής, νομίζω πως έχει το κουράγιο και τη δύναμη να οδηγήσει τον Παναιτωλικό πολύ ψηλά».

Τέλος, ο Μπάμπης Τεννές σχολίασε: «Είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει στην προπονητική μου καριέρα. Αυτός ο χρόνος ήταν μια εξαιρετική χρονιά και για τον Παναιτωλικό, που ανέβηκε στη Super League, προκρίθηκε στο κύπελλο κι έκανε πράγματα, αλλά και για εμένα».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved