Πρώτο πιάτο για το 2012

Πρώτο πιάτο για το 2012

Με τις αναμετρήσεις Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ανοίγει την Τρίτη (03/01) η... ποδοσφαιρική αυλαία του 2012 και το πρώτο πιάτο της 15ης αγωνιστικής κλείνει χρονικά με τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Δόξα Δράμας.

{textlink02}

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17.15)

Το σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη επιδιώκει να σπάσει σήμερα το απόγευμα ο Πανιώνιος εκμεταλλευόμενος την έδρα του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κυανέρυθροι έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ στα τρία τελευταία τους ματς με αποτέλεσμα να μετρούν μόλις μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα και βέβαια βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Ακης Μάντζιος απέκλεισε από την αποστολή τον Ομο που προπονήθηκε χθες, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ωστόσο το θετικό γι αυτόν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Σιδεράκης, Ανέστης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Κβιρκβέλια, Αυλωνίτης, Σταυροθανασσόπουλος, Σάμαρης, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Ρόκα, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Κούτσι, Σκέμπρι, Μπούζας, Αμπντουλάγιεφ.

Εναν βαθμό πίσω από τον Πανιώνιο βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος όμως έχει δύο ματς λιγότερα από τον σημερινό του αντίπαλο και με νίκη γνωρίζει ότι θα αποκτήσει σημαντικό αβαντάζ έναντι του Πανιωνίου. Το πρόβλημα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι ότι σε έξι εξορμήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, μετρά ισάριθμες ήττες με απολογισμό τερμάτων 2 υπέρ και 14 κατά. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα πρέπει λοιπόν να βρει λύσεις για να λύσει τον Γόρδιο δεσμό, όπως επίσης και για να καταρτίσει την ενδεκάδα, καθώς έχει αρκετούς παίκτες αδύναμους να βοηθήσουν. Από την αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα αποκλείστηκαν ο τιμωρημένος Χουανίτο, οι ανέτοιμοι Πουλίδο, Ροτζέριο και Μπαρτολίνο, αλλά και οι Μπακασέτας και Κερ έπειτα από απόφαση του προπονητή.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Κουρμπέλης, Αλβάρες, Λαδάκης, Ουσέρο, Τσουμάγκας, Ράγιος, Ναβάρο, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Χούλι, Μπρέσκα, Σολάκης, Περόνε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ (17.15)

Επειτα από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ έχει χάσει... λάδια με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στη 13η θέση του πίνακα (αν και με δύο ματς λιγότερα από τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας). Ο Αγιαξ τρέχει πλέον ένα σερί επτά αγωνιστικών χωρίς νίκη και με τον Αγγελο Αναστασιάδη πλέον στον πάγκο θα επιδιώξει να σπάσει σήμερα την κατάρα υποδεχόμενος τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός των γηπεδούχων απέκλεισε από την αποστολή τον Κεϊτά, τον τιμωρημένο Πάντο, τον τραυματία Λίλα, αλλά και τους Ντε Βινσέντι και Ταμπάση για αγωνιστικούς λόγους.

Η αποστολή του ΠΑΣ

Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Μπεσέρα, Τζάνης, Σκούφαλης, Βίλα, Γεωργίου, Ζαϊρί, Μπακαγιόκο.

Πολύτιμο έδαφος έχασε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο ΟΦΗ, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει την Κέρκυρα και ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί βέβαια εξακολουθούν να έχουν επαφή με την πρώτη πεντάδα και επιθυμούν να ρεφάρουν για να έρθουν ακόμα πιο κοντά φεύγοντας με διπλό από τους «Ζωσιμάδες». Στην προσπάθειά τους αυτή δεν θα είναι αρωγός ο Χόρχε Λόπεζ, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό στην προπόνηση της Κυριακής και αποκλείστηκε από την αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Βεζυρίδης, Κάρολ, Βερόν, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Σόουζα, Γεωργίου, Βάντο, Μπούρμπος, Μπουλούτ, Πίτσος, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Παπουλής, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Γαλανόπουλος

ΑΕΚ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (19.30)

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει η ΑΕΚ απέναντι στη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα της από τον Ατρόμητο. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, ο Νίκος Κωστένογλου θα κληθεί να ανακατέψει την τράπουλα και να βρει τις κατάλληλες λύσεις καθώς έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες. Τιμωρημένοι είναι οι Γιάννης Αραμπατζής, Κώστας Μανωλάς, Νίκος Καράμπελας και Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ ο Φάμπιαν Βάργκας κρίθηκε ανέτοιμος.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

Από την πλευρά της η Δόξα Δράμας που στα πρώτα της οκτώ παιχνίδια έχει μόλις έναν βαθμό, θέλει να αποσπάσει ό,τι καλύτερο μπορεί και αναμένεται να παραταχθεί χωρίς άγχος με σκοπό να κάνει την έκπληξη. Ο Μάκης Κατσαβάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Η αποστολή της Δόξας Δράμας

Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Ρόκα, Λεάντρο, Στεργιανός, Κούμπρογλου, Ρούτσης, Αραβίδης, Μπριλάκης, Τοπούζης, Λίμα, Βέρτζος, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Έρος, Βάντερσον και Αγγελούδης.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved