Σε καλό δρόμο οι επαφές Ξημέρη στον ΟΦΗ

Σε καλό δρόμο οι επαφές Ξημέρη στον ΟΦΗ

Από την Παρασκευή το βράδυ (30/12), μετά το τέλος της Γ.Σ. της ΠΑΕ ξεκίνησε τις επαφές ο Βασίλης Ξημέρης για την ανεύρεση των ατόμων που θα προταθούν στο Πρωτοδικείο και θα στελεχώσουν την 11μελή Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ.

{textlink02}

Οι επαφές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη (σʼ αυτές δίνει το «παρών» και ο Κώστας Τουγλής) και θα κορυφωθούν μέχρι και την Τετάρτη το πρωί (04/01) οπότε και αναμένεται να παραδώσει τη σχετική λίστα με τα ονόματα και θα ζητήσει από το Πρωτοδικείο να οριστεί την ίδια ημέρα η προσωρινή διοίκηση που θʼ αναλάβει να διεκπεραιώσει τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Ηρακλειώτικο σύλλογο.

Το Σάββατο (31/12) υπήρξε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει το κρητικό συγκρότημα.

«Πρέπει να γνωρίζετε ότι είμαι κοντά στον ΟΦΗ. Και θα συνεχίσω να είμαι κοντά του και στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Θα βοηθήσω στην πώληση των μετοχών που θα διατεθούν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκης, μετά την ενημέρωση που του έγινε από τους κ.κ. Ξημέρη και Τουγλή.

Οι τελευταίοι  συναντήθηκαν την Δευτέρα (02/01) με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουκιαδάκη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πιτσούλη και τον αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Ξυλούρη N.

Οι παραπάνω ενημερώθηκαν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σήμερα στον ΟΦΗ, αλλά και τις προθέσεις που έχει η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για το καταρτισμό της Διοικούσας Επιτροπής που θα προταθεί στο πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Ο κ. Ξημέρης ζήτησε μέσα από το θεσμικό ρόλο που έχουν ο κ. Αρναουτάκης και οι συνάδελφοί του, να βοηθήσουν στην αγορά μετοχών στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στην συνέχεια υπήρξε συνάντηση με το πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανόλη Αλιφιεράκη.

Οι εκπρόσωποι του ΟΦΗ ζήτησαν από τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου να βοηθήσει στην πώληση μετοχών που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Αλιφιεράκης έκανε γνωστό ότι στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων στην πρώτη συνεδρίαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου θα περιλαμβάνεται η περίπτωση του ΟΦΗ (αγορά μετοχών στην επικείμενη αύξηση του Μ.Κ.).

Επίσης ο κ. Αλιφιεράκης έκανε γνωστό ότι θα στείλει επιστολές στα μέλη του Επιμελητηρίου για να συμμετέχουν στην αγορά μετοχών.

Η επόμενη συνάντηση που έκαναν οι κ.κ Ξημέρης και Τουγλής ήταν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Μανόλη Κουμαντάκη, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης και πρώην μέλος της ΠΑΕ κ. Γιώργο Αμπαρτζάκη, της ΟΕΒΕΝΗ κ. Μανόλη Σφυρή, και του ΤΕΕ/ΤΑΚ κ. Πέτρο Ινιωτάκη.
Οι προαναφερόμενοι δήλωσαν ότι είναι κοντά στη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ και θα βοηθήσουν στη πώληση μετοχών. Όχι μόνο με τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων αλλά και τα μέλη των επιμελητηρίων και των συλλόγων που ηγούνται. Εκτός από τους τοπικούς φορείς ο κ. Ξημέρης έχει ξεκινήσει επαφές και με επιχειρηματίες του Ηρακλείου.

Λόγω της σημερινής (02/01) προγραμματισμένης αργίας οι επαφές με τους επιχειρηματίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως την Τετάρτη το πρωί (04/01).

«Όλοι θέλουν να βοηθήσουν»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τα αποτελέσματα των επαφών που έχει κάνει και αυτές που θα ακολουθήσουν την Τρίτη τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις επαφές -που κάναμε μαζί με τον  κ. Τουγλή- με τους φορείς της πόλης. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια και να μετέχουν στην  πώληση των μετοχών. Λόγω της αργίας δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσουμε στο βαθμό που θα θέλαμε τις επαφές με επιχειρηματίες της πόλης. Όμως αυτό θα γίνει αύριο (σ.σ. 03/01). Έχουμε στόχο να έρθουμε σε επαφή με 40 επιχειρηματίες στους οποίους θα κάνουμε την  πρόταση αφενός να μετέχουν στην  πώληση μετοχών αφετέρου να μετέχουν στη συγκρότηση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, είτε οι ίδιοι είτε με εκπρόσωπό  τους. Στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν οι επαφές έως αύριο (Τρίτη), γιατί την Τετάρτη θέλουμε να καταθέσουμε την πρότασή μας για τη σύσταση προσωρινής Δοικούσας Επιτροπής στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου».



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved