Χατζηχρήστος: «Έσβησε η ιδέα ΑΕΚ»

Χατζηχρήστος: «Έσβησε η ιδέα ΑΕΚ»

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος για το μέλλον της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο Σταύρος Αδαμίδης δεν… υπάρχει.

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος στον NOVA ΣΠΟΡ FM. Σε ότι αφορά την υπόθεση του Βασίλη Ξενιάδη τόνισε:

««Είναι μια απλή υπόθεση πάει βάζει λεφτά και παίρνει την ομάδα. Παίρνει την ΑΕΚ και ο Θεός βοηθός. Ή θα βγάλει την ομάδα τον βούρκο ή θα γίνει ότι όλα τα χρόνια, ότι δηλαδή ο κάθε ένας είναι χειρότερος από τον προηγούμενο. Αυτό το έργο βλέπουμε πλέον. Δεν υπάρχει Αδαμίδης πρόεδρος. Στερείται διοίκησης η ομάδα αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει κανένας. Για τον Νοτιά λέμε ότι την έκανε, αλλά έδωσε να πάρουν οι παίκτες λεφτά για να χαιρόμαστε εμείς με πρωτιές και άλλες ανοησίες».

Σχετικά με το ότι δεν εμφανίζεται κάποιος άνθρωπος να αγοράσει την ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Το πρόβλημα δεν είναι ο πρόεδρος και η ιδιοκτησία. Ο κόσμος έχει μπει σε μια φάση που θέλει να έχει άποψη, να κρίνει και αυτό διώχνει κάθε σοβαρό άνθρωπο που θέλει να βάλει λεφτά. Όταν έρθει κάποιος να βάλει λεφτά και έχει τον κάθε έναν πάνω από το κεφάλι του τότε δεν μπαίνει στην διαδικασία να επενδύσει και να έχει όλους αυτούς πάνω από το κεφάλι του. Για τον λόγο αυτό λέω και εγώ. Να πάμε όλοι γήπεδο για να έχουμε και απαιτήσεις. Όταν κάποιος βλέπει μόνο 7 και 8 χιλιάδων γήπεδο τι να έρθει να βάλει; Η πιο σοβαρή περίπτωση είναι ο κόσμος. Αν βοηθήσει όλα μπορούν να γίνουν».

Για την εποχή Νικολαΐδη και τη στήριξη που είχε τότε, είπε: «Ο κόσμος τότε δυστυχώς πήγαινε για τον Νικολαϊδη και όχι για την ΑΕΚ. Θυμόταν πολλά από τον Νικολαϊδη και όχι για την ΑΕΚ. Τότε την κράτησε μόνος του και για τον λόγο αυτό πήγε ο κόσμος. Όχι για τον Μπούρμπο και τον Κρασσά. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η ανάσταση και η επανάσταση θα έρθει μόνο με τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την κόντρα της Original με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πρόσθεσε: «Πίστευα ότι κάναμε κακό στον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ. Ένας άνθρωπος του κύρους και του επιπέδου του Μελισσανίδη δεν επιτρέπεται να ανοίγει κόντρα. Αν είχα τα λεφτά του θα γύριζα και θα ήμουν από πάνω στον κάθε Χατζηχρήστο. Λένε πως η ΑΕΚ είναι ιδέα, που είναι τότε η ιδέα; Έχουν συμβιβαστεί με το κακό θέαμα και το αποτέλεσμα και πρέπει να αλλάξει αυτό για να δούμε. Από αρρωστάκι έκαναν τον οπαδό πελατάκι. Το συναίσθημα είχε νικήσει στο παρελθόν χιόνια, πάγους, βροχές, αλλά πάει και αυτό», είπε κλείνοντας.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved