Κωνσταντόπουλος: «Στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε»

Κωνσταντόπουλος: «Στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος απέφυγε να πει μεγάλα λόγια για το αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο και τόνισε πως στο τέλος θα γίνει η «σούμα».

{textlink02}

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova και υποστήριξε πως πάντα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Παράλληλα, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υποστήριξε πως τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας προκαλούν δυσκολίες αλλά τόνισε ότι το κακό είναι γενικό και δεν περιορίζεται μόνο στην ΑΕΚ.

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι, το ότι θα παίξω είναι κάτι καινούριο. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Είναι από τα παιχνίδια που αν είμαστε συγκεντρωμένοι δε θα έχουμε πρόβλημα», είπε αρχικά ο «Dimi».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή και στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Έδειξα πως είμαι έτοιμος μετά τον τραυματισμό μου, αισθάνομαι καλά και είμαι στη διάθεση του προπονητή».

Για την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ, σχολίασε: «Είναι δύσκολο, όχι μόνο για εμάς, για όλο τον κόσμο αυτή την περίοδο. Υπάρχουν και σε άλλες ομάδες προβλήματα. Για το μέλλον εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για αυτό. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Ενώ για το αν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει πρωτάθλημα, είπε: «Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν μπορούμε να βάζουμε μακροχρόνιους στόχους. Έχουμε όμως καλή ομάδα και μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι. Αν το κάνουμε αυτό, θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει».

Για τη χρησιμοποίηση αρκετών νέων παικτών, ανέφερε: «Είναι πολύ καλό για κάθε ομάδα να υπάρχουν νέοι παίκτες που δείχνουν ότι μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας. Είναι ό,τι καλύτερο που υπάρχει ένας προπονητής που τους στηρίζει και χαίρομαι που συμβαίνει στην ομάδα μας, ελπίζω να συνεχίσει.

Τέλος, για το τι περιμένει από το 2012 σχολίασε: «Πάνω από όλα υγεία όλα τα άλλα έρχονται. Θέλω να είμαι καλά κι εγώ και η οικογένειά μου, επαγγελματικά όπως είπα αν έχουμε υγεία, όλα τα άλλα έρχονται».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved