Σωπήλης: «Χρειάζεται υπομονή»

Σωπήλης: «Χρειάζεται υπομονή»

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης, επισήμανε πως χρειάζεται υπομονή στο θέμα των επενδυτών.

{textlink02}

Στην εφημερίδα «Πράσινη» μίλησε ο Στράτος Σωπήλης και αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Το μέλος του ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ υποστήριξε πως χρειάζεται υπομονή στο θέμα των Σαουδαράβων, επισήμανε τη σημασία της ψήφισης του νόμου ενώ ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η επιτροπή που θα έχει επαφές με τους μετόχους του «τριφυλλιού».

«Αίσθησή μου είναι ότι πρέπει να περιμένουμε. Πιστεύω βέβαια ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις και ο Παναθηναϊκός θα βγει από αυτή τη δύσκολη θέση. Όμως οφείλουμε να επιδείξουμε υπομονή, αφού εκκρεμεί η ψήφιση του νόμου που θα επιτρέπει σε επενδυτές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να μπουν στην ΠΑΕ», είπε αρχικά ο Στράτος Σωπήλης.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, είπε επίσης πως: «Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου και ίσως χρειαστούν μέχρι και τρεις εβδομάδες για να ψηφιστεί ο νόμος. Μετά από αυτό θα ανάψει το πράσινο φως για όποιον επιθυμεί να εμπλακεί στα διοικητικά».

Ενώ ανέφερε ακόμα ότι: «Όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο ΔΣ, θα συσταθεί μια επιτροπή κοινής αποδοχής. Θα κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για να βρεθούν λύσεις για την ομάδα, σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Για το πώς θα λειτουργήσει η επιτροπή, σημείωσε: «Στόχος είναι να απευθυνθούμε στους μεγαλομετόχους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνουμε όσους έχουν στην κατοχή τους έστω και μια μετοχή και επιθυμούν να βοηθήσουν. Θα γίνει μια προσπάθεια να έρθουμε άμεσα σε επαφή με όλους τους μετόχους, προκειμένου να τους εξηγήσουμε – αν και ως ένα σημείο, τουλάχιστον, γνωρίζουν – το εύρος του οικονομικού προβλήματος στην ΠΑΕ».

Όσο για το πότε θα αρχίσει η δράση της, απάντησε: «Άμεσα. Ο χρόνος δυστυχώς έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα, αφού, όπως έχει τονιστεί κατ’ επανάληψη, τα χρήματα επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας μέχρι τον επόμενο μήνα. Ο πρόεδρος θα κλείσει διαδοχικά ραντεβού με όλους τους μετόχους και η επιτροπή θα πάει σε έναν-έναν για να αναλύσει επακριβώς τα δεδομένα. Η προσπάθεια που έχουμε να κάνουμε αυτό το διάστημα σαν ΔΣ για το νοικοκύρεμα των οικονομικών είναι μεγάλη, όμως αν δεν βρεθεί ανταπόκριση, θα είναι λυπηρό να δούμε το σύλλογο σε πλήρη ένδεια».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σχολίασε: «Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι απόλυτα ικανοποιητική. Θεωρώ ότι μπορεί να σταματήσει μόνο από… εξωγενείς παράγοντες. Η συνολική εικόνα αντικατοπτρίζεται στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Ακολουθεί ένας γεμάτος μήνας και πιστεύω ότι, με τη σωστή διαχείριση του προπονητή, θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Ο αποκλειστικός στόχος, αλλά και η ευχή μου, για τη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του νταμπλ».

Τέλος, για το αν θα γίνουν μεταγραφές ο Στράτος Σωπήλης δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε άμεση επαφή με τον προπονητή. Πάγια τακτική του ΔΣ είναι να ακολουθούμε τις εισηγήσεις του σε μεταγραφικά θέματα. Θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες να μας καταθέσει τις τελικές προτάσεις του. Από εκεί και πέρα, τα πάντα, όπως έχουμε ξαναπεί, θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις παικτών, για να μπορέσουμε, αν το κρίνει αναγκαίο ο κ. Φερέιρα, να πραγματοποιήσουμε κάποια μεταγραφή».



Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved