Κοντοές: «Μικρογραφία της κοινωνίας η ΑΕΚ»

Κοντοές: «Μικρογραφία της κοινωνίας η ΑΕΚ»

Διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή μέχρι το σημείο που θίγεται η αξιοπρέπεια του καθενός, είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕK σύμφωνα με τον Γιάννη Κοντοέ ο οποίος χαρακτήρισε ως μικρογραφία της κοινωνίας την Ένωση.

Ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», μιλώντας στην εφημερίδα «Goal», δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο, δείχνοντας κατανόηση για τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και στη συμβολή του Νίκου Κωστένογλου τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στην αλλαγή εικόνας του «Δικέφαλου» μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κοντοέ:

Για την καθιέρωσή του με τον Κωστένογλου: «Στην αρχή δεν υπήρχα! Είχα ρωτήσει τον Χιμένεθ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μου εξήγησε κάποια πράγματα, αλλά δεν τον έβλεπα πολύ ζεστό... Την εβδομάδα που έφυγε ξαφνικά με φωνάζει στο γραφείο και μου λέει “εσύ θα είσαι για πολλά χρόνια το δεξί μπακ της ΑΕΚ”! Δεν του απάντησα τίποτα, όπως δεν του είχα απαντήσει τίποτα και πριν...».

Οι διαφορές του Χιμένεθ με τον Κωστένογλου: «Από όλους έχεις να πάρεις. Η διαφορά είναι ότι ο Κωστένογλου σε κοιτάει στα μάτια. Με τον Χιμένεθ ήταν... στις νίκες Μπαρτσελόνα, στις ήττες... και τα δοκάρια... Του έφταιγαν όλα... Πλέον η ομάδα παίζει πιο σωστά. Αν μη τι άλλο, έχει αρχή και τέλος. Είναι σημαντικό για τον παίκτη να εμπιστεύεται τον προπονητή του»

Για το πόσο μπορεί ένας παίκτης να μένει απλήρωτος: «Έλα ντε; Πόσο αντέχεις; ο καθένας ξεχωριστά αγαπάει το ποδόσφαιρο, έχει βλέψεις. Έχουμε δείξει πόσο σεβόμαστε τον εαυτό μας. Έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που έχει δέσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Υπάρχει κατανόηση, υπομονή, αλλά μέχρι εκεί που για τον καθένα προσωπικά θίγεται η αξιοπρέπειά του. Αν αύριο ο οποιοσδήποτε κάνει προσφυγή και ζητήσει τα δεδουλευμένα του, δεν θα τον κατηγορήσει κανένας.
Το ότι δεν πληρώνεται κανένας βοηθάει στο να μη γιγαντώνεται η γκρίνια. Για παράδειγμα, παλιότερα στον Πανιώνιο που ο Ρεκόμπα έπαιρνε 1 εκατ. ευρώ... Ένας λόγος που και στα αποδυτήρια δεν υπάρχει γκρίνια είναι ο Κωστένογλου. Οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν βγαίνουν εις βάρος της ομάδας αγωνιστικά. Το να μην πας σε μία γιορτή είναι συμβολικό. Δεν θα προσποιηθεί κανείς ότι δεν είναι χαρούμενος. Προς Θεού. Την υγεία μας να έχουμε, βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Η ΑΕΚ είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας. Τα λεφτά δεν σταματούν. Αν βγάζεις πολλά, θες αυτοκίνητο, θες πισίνα, θες σκάφος, θες τα... πάντα όλα. Το θέμα είναι να μη χάνεις την αξιοπρέπειά σου».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved