Δώνης: «Πεντάδα και Κύπελλο»

Δώνης: «Πεντάδα και Κύπελλο»

Ο Ατρόμητος έχει ως στόχους μέσα στο 2012 να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να πάει όσο πιο ψηλά στο Κύπελλο, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη.

{textlink02}

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου, σε συνέντευξή του στην κάμερα της «Nova» μίλησε για τα πράγματα που κρατάει και αυτά που «πετάει» από το 2011, τους προσωπικούς του στόχους, οι οποίοι… συμβαδίζουν με αυτούς του Ατρόμητου, τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» θα παρουσιαστούν δυνατοί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (4/1) με τον Ολυμπιακό, δίνοντας την απάντησή του στους κακοπροαίρετους, αναφορικά με την κριτική που του ασκήθηκε για τους τιμωρημένους που θα εκτίσουν με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης μίλησε για:

Τι κρατάει και τι θέλει να αφήσει πίσω του ο Ατρόμητος για το 2011: «Νομίζω ότι είναι το ίδιο γεγονός, αγωνιστικά πάντα. Είναι η συμμετοχή της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου. Είναι ένα γεγονός όπου γράφτηκε στην ιστορία της ομάδας. Από την άλλη είναι ένα γεγονός που θέλουμε να ξεχάσουμε με όλα αυτά που έγιναν στον τελικό».

Το αν το 2011 είναι μια χρονιά στην οποία «μεγάλωσε» ο Ατρόμητος: «Νομίζω ότι σημαντικό σε ότι κάνουμε στη ζωή μας είναι να υπάρχει διάρκεια. Ότι χτίζεται να δείχνουμε ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά και προοδεύει. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, η ομάδα έχει προοδεύσει σε σημαντικά πράγματα. Στην οργάνωσή της και στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει αφομοιώσει μια συγκεκριμένη τακτική. Αυτό είναι ένα βήμα και είναι σημαντικό όταν αυτό συνδυάζεται με τα αποτελέσματα. Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε όλους. Φέτος μπορούμε να πούμε ότι η βάση που έχει μπει τα προηγούμενα δύο χρόνια είναι σημαντική και ίσως φέτος να είναι μια χρονιά, που δείχνουμε να έχουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα. Έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Αξιολογώντας και βλέποντας και τα υπόλοιπα παιχνίδια, στο οργανωτικό – αγωνιστικό κομμάτι είναι σε πολύ καλό σημείο ο Ατρόμητος».

Τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος για την ομάδα που ξεχωρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι παράσημο για την ομάδα μας και για όλους μας. Όταν μιλάμε για τον ομοσπονδιακό προπονητή, για έναν τόσο έμπειρο προπονητή, που έχει δει τόσα πολλά στην καριέρα του και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στο ελληνικό, είναι παράσημο για όλους μας, γιατί το κριτήριο των προπονητών είναι εντελώς διαφορετικό από το κριτήριο των δημοσιογράφων και των φιλάθλων. Ένας προπονητής αξιόλογος, με γνώσεις, μπορεί να καταλάβει ποια ομάδα είναι καλά δουλεμένη, οργανωμένη, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άσχετα, αν θα έρθει ένα αποτέλεσμα ή όχι. Νομίζω ότι ο κ. Σάντος, γνωρίζοντας το αντικείμενο, καταλαβαίνει τη φιλοσοφία παιχνιδιού του Ατρομήτου και αυτό για εμάς είναι πολύ σημαντικό».

Το σχόλιο του Ομοσπονδιακού προπονητή για ενδιαφέρον ποδόσφαιρο από τους Περιστεριώτες: «Επειδή στις σχολές που πηγαίνουμε και έρχονται άνθρωποι αξιόλογοι, αυτό που μας λένε είναι ότι το εύκολο κομμάτι είναι η αμυντική λειτουργία και είναι πολύ απλό – με τις τοποθετήσεις – να παίξει αμυντικά. Το δύσκολο κομμάτι είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο και η φιλοσοφία. Το πώς μια ομάδα από τον τερματοφύλακά της μέχρι την επίθεση θα λειτουργήσει. Αυτές είναι και οι προσωπικές ιδέες του προπονητή που δεν αντιγράφονται. Η άμυνα γίνεται με αντιγραφή. Ίσως αυτό που αρέσει στον περισσότερο κόσμο και στον κ. Σάντος είναι να βλέπει κάτι διαφορετικό στις κινήσεις που κάνουμε και για αυτό να λέει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο».

Το που μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος στο 2012: «Στην πεντάδα και όσο πιο ψηλά στο Κύπελλο. Είναι ένας θεσμός, που ομάδες σαν και τη δική μας, που δεν μπορούν να κατακτήσουν πρωτάθλημα, ο μόνος τίτλος που μπορεί να διεκδικήσει είναι το Κύπελλο. Πέρυσι φτάσαμε στον τελικό. Το έχω πει και θα το λέω πάντα ότι δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τίποτα. Θα κοιτάξουμε να περάσουμε στους «8» και παρότι είναι πολύ δύσκολο, να προσπαθήσουμε να φτάσουμε και πάλι στον τελικό».

Τους προσωπικούς του στόχους: Όσο και αν φαίνεται απλό, συμβαδίζει με τους στόχους τους Ατρόμητου. Μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας, θα βγούμε πετυχημένοι και εμείς. Καλώς ή κακώς, άσχετα με τι φιλοσοφία πρεσβεύει ο καθένας, τι δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τι λειτουργία έχει ως άνθρωπος, τα αποτελέσματα είναι αυτό που μένουν στην ιστορία της ομάδας. Άρα μια επιτυχία θα είναι καλό και για το τεχνικό τιμ και για τους παίκτες και για όλη την ομάδα και ελπίζουμε να κλείσει πετυχημένα η σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Τον αγώνα της Τετάρτης (4/1) με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική: «Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και τα γήπεδα που έχουν «θερμή» ατμόσφαιρα. Δεν είναι ωραίο, γιατί είμαστε αουτσάιντερ και για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα θα πρέπει να λειτουργήσουμε τέλεια σε πολλούς τομείς και ειδικά τώρα που μας λείπουν και πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές. Άρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που ούτως ή άλλως είναι δύσκολο πριν έρθει αυτή η περίοδος και τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς μας λείπουν πέντε βασικά στελέχη».

Το αν το ματς του Φαλήρου θα είναι ένα κρας τεστ για παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής: «Θα ήταν άδικο να βγάλουμε συμπεράσματα, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα και αν έχουμε καλή εμφάνιση, για τα παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν και δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα παιχνίδια που είναι κριτήριο για εμάς και για τους παίκτες, αναφορικά με το κατά πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν, είναι τα άλλα ματς που θα μας οδηγήσουν και στην πεντάδα».

Το αν κερδίσει τον Ολυμπιακό η ομάδα έχει πολλά να κερδίσει, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θεωρείται μια ήττα εντός… προγράμματος: «Αυτές οι εκφράσεις εμένα με εκνευρίζουν. Προτιμώ να μην πάω σε κανένα παιχνίδι αν το θεωρώ χαμένο. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Και αυτό είναι ένα κομμάτι που έχει αλλάξει η ομάδα μας, πέραν από την φιλοσοφία είναι η νοοτροπία παιχνιδιού. Αν ακούσουν οι ποδοσφαιριστές από εμένα ότι από αυτό το παιχνίδι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και ότι έχουμε άλλα παιχνίδια προτεραιότητα, προτιμώ να μην κάνω αυτό το επάγγελμα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε μια δυνατή ομάδα, παρά τις απουσίες που είναι σημαντικές, να μπει και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και αντίπαλο. Έτσι αυτή η ομάδα θα μεγαλώνει, από χρόνο σε χρόνο και να κερδίζει τις εντυπώσεις».

Την παρουσία του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα προηγούμενα δύο χρόνια: «Θεωρώ ότι στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα. Και πέρυσι είχαμε κάνει καλή εμφάνιση. Φέτος αν ήμασταν πλήρεις θα μπορούσαμε να κοντράρουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό. Οι συγκύριες με τους τιμωρημένους και κάποιους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και είναι δανεικοί και την απουσία του Φυτανίδη, μας δημιουργεί προβλήματα. Σε ένα πρωτάθλημα, κάνεις επιλογές ως προπονητής. Είναι λογικό να βλέπουμε πιο βατά τα υπόλοιπα παιχνίδια και σε αυτό να δηλωθούν οι τιμωρημένοι, καθώς ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Άρη, που κατά την γνώμη μου θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό την πεντάδα, να τους έχουμε στη διάθεσή μας. Σε ένα πρωτάθλημα θα υπάρχουν και τραυματισμοί και τιμωρίες, άρα θα πρέπει εμείς να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το γεγονός πως σχολιάστηκε αρνητικά η επιλογή του αγώνα για να εκτίσουν τις ποινές τους οι τιμωρημένοι: «Νομίζω ότι οι ασθένειες θεραπεύονται σε μεγάλο βαθμό. Η βλακεία είναι αθεράπευτη. Είναι πολύ δύσκολο ένας βλάκας να θεραπευτεί γιατί δεν υπάρχει θεραπεία. Ομάδες σαν τη δική μας, όταν έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και οι παίκτες συμπληρώνουν κάρτες, είναι λογικό να προτιμήσεις στο παιχνίδι που είναι πιο δύσκολο και δεν έχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να πάρεις αποτέλεσμα. Όταν έχεις ένα πρόγραμμα με την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ και τον Άρη στην έδρα σου και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και έχεις τιμωρημένους, τι θα δηλώσει ο προπονητής; Το ανάποδο; Μόνο κακοπροαίρετος το λέει αυτό. Βλέπουμε κι άλλες ομάδες που δίνουν αγώνα για να μείνουν στην κατηγορία, είτε που κυνηγούν τα play offs, σε αυτά τα παιχνίδια δηλώνουν τους τιμωρημένους και κάναμε το φυσιολογικό συν εμείς που έχουμε μια ιδιαιτερότητα και έχουμε δύο δανεικούς από τον Ολυμπιακό».

Τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος στο Φάληρο: «Ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι θα πρέπει να λειτουργήσουμε όσο μπορούμε κοντά στο τέλειο και να κλείσουμε τους χώρους. Όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια να γίνουμε απειλητικοί στον Ολυμπιακό».

Το αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο: «Είναι σίγουρο ότι θα γίνει κάποια προσθήκη».

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου, σε συνέντευξή του στην κάμερα της «Nova» μίλησε για τα πράγματα που κρατάει και αυτά που «πετάει» από το 2011, τους προσωπικούς του στόχους, οι οποίοι… συμβαδίζουν με αυτούς του Ατρόμητου, τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» θα παρουσιαστούν δυνατοί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (4/1) με τον Ολυμπιακό, δίνοντας την απάντησή του στους κακοπροαίρετους, αναφορικά με την κριτική που του ασκήθηκε για τους τιμωρημένους που θα εκτίσουν με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά ο Γιώργος Δώνης μίλησε για:

Τι κρατάει και τι θέλει να αφήσει πίσω του ο Ατρόμητος για το 2011: «Νομίζω ότι είναι το ίδιο γεγονός, αγωνιστικά πάντα. Είναι η συμμετοχή της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου. Είναι ένα γεγονός όπου γράφτηκε στην ιστορία της ομάδας. Από την άλλη είναι ένα γεγονός που θέλουμε να ξεχάσουμε με όλα αυτά που έγιναν στον τελικό».

Το αν το 2011 είναι μια χρονιά στην οποία «μεγάλωσε» ο Ατρόμητος: «Νομίζω ότι σημαντικό σε ότι κάνουμε στη ζωή μας είναι να υπάρχει διάρκεια. Ότι χτίζεται να δείχνουμε ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά και προοδεύει. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, η ομάδα έχει προοδεύσει σε σημαντικά πράγματα. Στην οργάνωσή της και στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει αφομοιώσει μια συγκεκριμένη τακτική. Αυτό είναι ένα βήμα και είναι σημαντικό όταν αυτό συνδυάζεται με τα αποτελέσματα. Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε όλους. Φέτος μπορούμε να πούμε ότι η βάση που έχει μπει τα προηγούμενα δύο χρόνια είναι σημαντική και ίσως φέτος να είναι μια χρονιά, που δείχνουμε να έχουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα. Έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Αξιολογώντας και βλέποντας και τα υπόλοιπα παιχνίδια, στο οργανωτικό – αγωνιστικό κομμάτι είναι σε πολύ καλό σημείο ο Ατρόμητος».

Τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος για την ομάδα που ξεχωρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι παράσημο για την ομάδα μας και για όλους μας. Όταν μιλάμε για τον ομοσπονδιακό προπονητή, για έναν τόσο έμπειρο προπονητή, που έχει δει τόσα πολλά στην καριέρα του και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στο ελληνικό, είναι παράσημο για όλους μας, γιατί το κριτήριο των προπονητών είναι εντελώς διαφορετικό από το κριτήριο των δημοσιογράφων και των φιλάθλων. Ένας προπονητής αξιόλογος, με γνώσεις, μπορεί να καταλάβει ποια ομάδα είναι καλά δουλεμένη, οργανωμένη, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άσχετα, αν θα έρθει ένα αποτέλεσμα ή όχι. Νομίζω ότι ο κ. Σάντος, γνωρίζοντας το αντικείμενο, καταλαβαίνει τη φιλοσοφία παιχνιδιού του Ατρομήτου και αυτό για εμάς είναι πολύ σημαντικό».

Το σχόλιο του Ομοσπονδιακού προπονητή για ενδιαφέρον ποδόσφαιρο από τους Περιστεριώτες: «Επειδή στις σχολές που πηγαίνουμε και έρχονται άνθρωποι αξιόλογοι, αυτό που μας λένε είναι ότι το εύκολο κομμάτι είναι η αμυντική λειτουργία και είναι πολύ απλό – με τις τοποθετήσεις – να παίξει αμυντικά. Το δύσκολο κομμάτι είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο και η φιλοσοφία. Το πώς μια ομάδα από τον τερματοφύλακά της μέχρι την επίθεση θα λειτουργήσει. Αυτές είναι και οι προσωπικές ιδέες του προπονητή που δεν αντιγράφονται. Η άμυνα γίνεται με αντιγραφή. Ίσως αυτό που αρέσει στον περισσότερο κόσμο και στον κ. Σάντος είναι να βλέπει κάτι διαφορετικό στις κινήσεις που κάνουμε και για αυτό να λέει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο».

Το που μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος στο 2012: «Στην πεντάδα και όσο πιο ψηλά στο Κύπελλο. Είναι ένας θεσμός, που ομάδες σαν και τη δική μας, που δεν μπορούν να κατακτήσουν πρωτάθλημα, ο μόνος τίτλος που μπορεί να διεκδικήσει είναι το Κύπελλο. Πέρυσι φτάσαμε στον τελικό. Το έχω πει και θα το λέω πάντα ότι δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τίποτα. Θα κοιτάξουμε να περάσουμε στους «8» και παρότι είναι πολύ δύσκολο, να προσπαθήσουμε να φτάσουμε και πάλι στον τελικό».

Τους προσωπικούς του στόχους: Όσο και αν φαίνεται απλό, συμβαδίζει με τους στόχους τους Ατρόμητου. Μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας, θα βγούμε πετυχημένοι και εμείς. Καλώς ή κακώς, άσχετα με τι φιλοσοφία πρεσβεύει ο καθένας, τι δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τι λειτουργία έχει ως άνθρωπος, τα αποτελέσματα είναι αυτό που μένουν στην ιστορία της ομάδας. Άρα μια επιτυχία θα είναι καλό και για το τεχνικό τιμ και για τους παίκτες και για όλη την ομάδα και ελπίζουμε να κλείσει πετυχημένα η σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Τον αγώνα της Τετάρτης (4/1) με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική: «Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και τα γήπεδα που έχουν «θερμή» ατμόσφαιρα. Δεν είναι ωραίο, γιατί είμαστε αουτσάιντερ και για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα θα πρέπει να λειτουργήσουμε τέλεια σε πολλούς τομείς και ειδικά τώρα που μας λείπουν και πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές. Άρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που ούτως ή άλλως είναι δύσκολο πριν έρθει αυτή η περίοδος και τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς μας λείπουν πέντε βασικά στελέχη».

Το αν το ματς του Φαλήρου θα είναι ένα κρας τεστ για παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής: «Θα ήταν άδικο να βγάλουμε συμπεράσματα, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα και αν έχουμε καλή εμφάνιση, για τα παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν και δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα παιχνίδια που είναι κριτήριο για εμάς και για τους παίκτες, αναφορικά με το κατά πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν, είναι τα άλλα ματς που θα μας οδηγήσουν και στην πεντάδα».

Το αν κερδίσει τον Ολυμπιακό η ομάδα έχει πολλά να κερδίσει, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θεωρείται μια ήττα εντός… προγράμματος: «Αυτές οι εκφράσεις εμένα με εκνευρίζουν. Προτιμώ να μην πάω σε κανένα παιχνίδι αν το θεωρώ χαμένο. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Και αυτό είναι ένα κομμάτι που έχει αλλάξει η ομάδα μας, πέραν από την φιλοσοφία είναι η νοοτροπία παιχνιδιού. Αν ακούσουν οι ποδοσφαιριστές από εμένα ότι από αυτό το παιχνίδι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και ότι έχουμε άλλα παιχνίδια προτεραιότητα, προτιμώ να μην κάνω αυτό το επάγγελμα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε μια δυνατή ομάδα, παρά τις απουσίες που είναι σημαντικές, να μπει και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και αντίπαλο. Έτσι αυτή η ομάδα θα μεγαλώνει, από χρόνο σε χρόνο και να κερδίζει τις εντυπώσεις».

Την παρουσία του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα προηγούμενα δύο χρόνια: «Θεωρώ ότι στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα. Και πέρυσι είχαμε κάνει καλή εμφάνιση. Φέτος αν ήμασταν πλήρεις θα μπορούσαμε να κοντράρουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό. Οι συγκύριες με τους τιμωρημένους και κάποιους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και είναι δανεικοί και την απουσία του Φυτανίδη, μας δημιουργεί προβλήματα. Σε ένα πρωτάθλημα, κάνεις επιλογές ως προπονητής. Είναι λογικό να βλέπουμε πιο βατά τα υπόλοιπα παιχνίδια και σε αυτό να δηλωθούν οι τιμωρημένοι, καθώς ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Άρη, που κατά την γνώμη μου θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό την πεντάδα, να τους έχουμε στη διάθεσή μας. Σε ένα πρωτάθλημα θα υπάρχουν και τραυματισμοί και τιμωρίες, άρα θα πρέπει εμείς να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το γεγονός πως σχολιάστηκε αρνητικά η επιλογή του αγώνα για να εκτίσουν τις ποινές τους οι τιμωρημένοι: «Νομίζω ότι οι ασθένειες θεραπεύονται σε μεγάλο βαθμό. Η βλακεία είναι αθεράπευτη. Είναι πολύ δύσκολο ένας βλάκας να θεραπευτεί γιατί δεν υπάρχει θεραπεία. Ομάδες σαν τη δική μας, όταν έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και οι παίκτες συμπληρώνουν κάρτες, είναι λογικό να προτιμήσεις στο παιχνίδι που είναι πιο δύσκολο και δεν έχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να πάρεις αποτέλεσμα. Όταν έχεις ένα πρόγραμμα με την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ και τον Άρη στην έδρα σου και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και έχεις τιμωρημένους, τι θα δηλώσει ο προπονητής; Το ανάποδο; Μόνο κακοπροαίρετος το λέει αυτό. Βλέπουμε κι άλλες ομάδες που δίνουν αγώνα για να μείνουν στην κατηγορία, είτε που κυνηγούν τα play offs, σε αυτά τα παιχνίδια δηλώνουν τους τιμωρημένους και κάναμε το φυσιολογικό συν εμείς που έχουμε μια ιδιαιτερότητα και έχουμε δύο δανεικούς από τον Ολυμπιακό».

Τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος στο Φάληρο: «Ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι θα πρέπει να λειτουργήσουμε όσο μπορούμε κοντά στο τέλειο και να κλείσουμε τους χώρους. Όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια να γίνουμε απειλητικοί στον Ολυμπιακό».

Το αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο: «Είναι σίγουρο ότι θα γίνει κάποια προσθήκη».


Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved