Στιγμές ντροπής στη ΓΣ της Δόξας Δράμας

Στιγμές ντροπής στη ΓΣ της Δόξας Δράμας

Μόλις τέσσερις μέτοχοι στη ΓΣ της Δόξας Δράμας και πολλά… γαλλικά στον μεγαλομέτοχο, Θανάση Σάμιο.

{textlink02}

Οι εικόνες διασυρμού καλά κρατούν για τη Δόξα Δράμας και είναι βέβαιο ότι όποιον φίλαθλο των «μαυραετών» ρωτήσει κανείς, είναι βέβαιο ότι θα απαντήσει ότι τέτοια άνοδο δεν την ήθελε. Στην αίθουσα «Κώστας Καραμανλής» της παλιάς νομαρχίας Δράμας, το βράδυ της Παρασκευής (30/12) φάνηκε η «γύμνια» των «ασπρόμαυρων» και στο διοικητικό κομμάτι.

Μόλις τέσσερις μέτοχοι ήταν παρόντες, μαζί με δύο κυρίες υπαλλήλους της ΠΑΕ και δύο ηλικιωμένοι. Επίσης, ο Αντώνης Κασδοβασίλης, ο βοηθός προπονητή, Χριστόφορος Κόλα, ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ξανθόπουλος και ο Αλφρέδρος Πιταράκης.

Στη σύνθεση της έδρας ήταν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Καραγιαννίδης, ο πρόεδρος Θανάσης Σάμιος, ο δικηγόρος Μηνάς Λυσσάνδρου οι ορκωτοί λογιστές Τάσος Καρατζάς και Ζιγγιρίδης και ο υπάλληλος της ΠΑΕ Κώστας Σαραχοζιάνης που ορίστηκε να κάνει χρέη γραμματέα της συνέλευσης. Μετά το τέλος ο Θανάσης Σάμιος άκουσε αρκετά «γαλλικά» από κόσμο που είχε μαζευτεί έξω από την αίθουσα και δέχτηκε… ευχές να φύγει γρήγορα!

Σάμιος: «Είμαι περαστικός»

Αρχικά, λοιπόν, διαβάστηκαν τα οικονομικά μεγέθη της διετίας Ιούνιος 2009 – Ιούλιος 2011 και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο Σάμιος, κάνοντας λόγο ξανά για δημιουργία ΠΑΕ λαϊκής βάσης. Μεταξύ άλλων είπε: «Εγώ σήμερα σε αυτό το χώρο θα ήθελα να έχει 2-3.000 χιλιάδες Δραμινούς . Να είναι εταιρία λαϊκής βάσης. Φίλαθλοι και μέλη της ομάδας. Ήρθα πριν δύο χρόνια να πάρω το 62.5% της ομάδας. Έχω κάτι για σας, ένα χαρτί που μετά θα το δώσω στους δημοσιογράφους και θα αναρτηθεί και στο σαϊτ. Να το πάρει ο κάθε φίλαθλος και να βγει έξω και να το δείξει σε πέντε δέκα φίλους του. Γιατί εκεί μέσα είναι όλα πέρα από κάθε αμφισβήτηση και μύθους του Αισώπου και βλακείες που ακούω από κάποιους που λένε για πέντε εκατομμύρια και ότι θα κονομήσω. Εκεί θα έχει κάποιους αριθμούς, όχι φούμαρα και φωνές, γιατί βαρέθηκα από αυτές τις αηδίες με τους ηλίθιους και τους ανεγκέφαλους. Όταν ήρθα μου είπαν να βάλω 600 χιλιάρικα και να πάρω τον 62,5%.

Αν έχει κρίση στην Δράμα και στην Ελλάδα δεν φταίω εγώ. Και εγώ πληρώνω την κρίση. Είμαι επιχειρηματίας και βάζω τα λεφτά μου. Χάνω τα μαλλιοκέφαλα μου. Όμως έμεινα μόνος. Την πρώτη χρονιά έβαλα τα διπλά λεφτά. Και μετά έβαλα και άλλα. Αυτά τα λεφτά τα έβαλα με την καρδιά μου. Για να πάει η ομάδα εκεί που πήγε. Δεν φταίω εγώ για τα σκάνδαλα και την κρίση που έχει παγώσει τον κόσμο Στο δια ταύτα λοιπόν εγώ έβαλα όσα μπορούσα. Από εδώ και πέρα έχω παιδιά κύριοι. . Χάνω και εγώ λεφτά. Και μένα το δικό μου το παντελόνι αρχίζει και στεγνώνει. . Έτσι λοιπόν ειλικρινά σας λέω. Εσάς που ρωτάτε για γήπεδα κλπ, και αυτά μπορώ να τα φτιάξω. Χωρίς γήπεδο η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά. Αλλά όχι μόνος μου.

Πέρα από αυτό το ποσό που έχω βάλει δεν μπορώ να διαθέσω άλλο. Αλλά η καινούργια χρονιά στην σούπερ λίγκα, πέρα από αυτά που ακούτε τα έσοδα της είναι μετρημένα. Είναι 1.250.000 από την Νόβα και αν πάρουμε τα 400 χιλιάρικα από τον ΟΠΑΠ μείον το ΦΠΑ είναι όλα μαζί 1,5 εκ και κάτι. Από τα εισιτήρια τις διαφημίσεις και τις χορηγίες είναι άλλα 60 χιλιάρικα. Αν είναι δυνατόν η Δόξα στην πρώτη εθνική να μαζεύει από χορηγίες και εισιτήρια μόνο 60 χιλιάρικα. Αυτά είναι τα νούμερα που μου δίνει ο κόσμος . Για τους επόμενους τέσσερεις μήνες έχουμε ένα ενδεχόμενο. Θα κληθούν οι απανταχού δραμινοί να μου καλύψουν τις ζημιές. Αν δεν εμφανιστεί κανείς , τότε στην πράξη γίνομαι μέτοχος του 90% . Και θα είναι μόνο το 10% που από το νόμο κατέχει ο ερασιτέχνης. Όμως δεν θέλω να γίνει η Δόξα του Σάμιου αλλά να είναι η Δόξα της Δράμας.

Εγώ δεν έχω να δώσω άλλα χρήματα. Ούτε για γήπεδο,  ούτε για προπονητικό. Εγώ είμαι περαστικός. Του χρόνου μπορεί να μην υπάρχω. Όπως όλοι λόγω κρίσης έχω και εγώ προβλήματα. Δεν μπορεί μια ομάδα όπως η Δόξα να κρέμεται στα χέρια ενός ανθρώπου. Αυτούς τους ανθρώπους που είναι έξω και φωνάζουν εγώ δεν τους δίνω καμία σημασία. Εγώ απευθύνομαι στους οικογενειάρχες που αντιλαμβάνονται τι θα πει Δόξα. Και τους λέω ότι έμεινα μόνος και να δρομολογήσουμε μια λαϊκή βάση για να έχει αυτή η ομάδα μέλλον. Δεν ξέρω ποια θα είναι η οικονομική κατάσταση . Άφησα την οικογένεια μου και πηγαινοέρχομαι στην Βόρειο Ελλάδα. Έκανα ότι μπορούσα για να αποκτήσει αυτή η ομάδα υπόληψη και να βρει την χαμένη της αίγλη. Δεν μπορώ να βγάλω αυτή τη μιζέρια και την προκατάληψη που υπάρχει εδώ σε βάρος της ομάδας. Η πόλη ας αναλάβει τις ευθύνες της. Οι οικονομικές και ανθρώπινες δυνατότητες μου έχουν ημερομηνία λήξεως. Μόνος μου κατά 90% δεν αντέχω να πάω αυτή την ομάδα Σε λίγο δεν θα υπάρχει εκτός ΑΕΚ και Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ομάδες. Η ομάδα μας είναι πεντακάθαρη. Τι δεν έχει; Στήριξη από τους μετόχους του».

Σε ό,τι αφορά στη θέση του Δημήτρη Πουρπουτίδη, την πήρε ο Αντώνης Κασδοβασίλης στσυμβούλιο της ΠΑΕ. Μετά τον πρόεδρο Σάμιο την θέση του πρώτου αντιπρόεδρου θα έχει ο αθηναίος δικηγόρος Αναγνώστου, του δεύτερου αντιπρόεδρου ο Καραγιαννίδης και μαζί με τον Κασδοβασίλη σαν μέλος θα είναι -βάση νόμου-ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Παπασταφίδας. Το σχήμα αυτό που είναι οριακά ολιγομελές με βάση το καταστατικό, θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι οπότε και όπως προβλέπεται καταστατικά, θα γίνει ξανά, νέα εκλογή μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ευχαριστούμε το sportdrama για τη φωτό.



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved