Γκαλίνοβιτς: «Στο τέλος θα δικαιωθεί η Κέρκυρα»

Γκαλίνοβιτς: «Στο τέλος θα δικαιωθεί η Κέρκυρα»

Αισιόδοξος για την παραμονή της Κέρκυρας στην Super League εμφανίζεται ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος παράλληλα τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

{textlink02}

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας μίλησε στην εφημερίδα «Real Sports» τόσο για την Κέρκυρα, όσο και για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον Στέφανο Καπίνο. Αναλυτικά, η συνέντευξη του Κροάτη τερματοφύλακα:

-Θα σωθεί η Κέρκυρα;

«Το πιστεύω. Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ότι η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία και θα παλέψουμε για να έρθουν κι άλλες νίκες, κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

-Οι αριθμοί λένε ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου...

«Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ο καθένας μας κάνει ότι μπορεί καλύτερο. Δεν είμαι μόνος μου, όλα τα παιδιά τα δίνουν όλα σε προπονήσεις και αγώνες. Νομίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε».

-Βοήθησε η αλλαγή προπονητή;

«Πιστεύω ότι το κρίσιμο σημείο ήταν όταν, έστω και λίγο καθυστερημένα, εμείς οι ίδιοι συνειδητοποιήσαμε πως πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, ακόμη πιο σκληρά. Θεωρώ πως τώρα είμαστε σε καλό δρόμο, ενώ φυσικά και ο προπονητής παίζει το δικό του ρόλο στην όλη προσπάθεια, όπως κάνουν μαζί η διοίκηση και ο κόσμος μας».

-Είναι δίπλα σας ο κόσμος ή θα τον θέλατε μαζικότερα στο γήπεδο;

«Οι οπαδοί μας έχουν καταλάβει ότι η ομάδα καταβάλλει σοβαρή προσπάθεια, πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και παίρνει θετικά αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι στο εξής θα γεμίζουν τις εξέδρες και θα μας υποστηρίζουν θερμά. Τους έχουμε ανάγκη, τους χρειαζόμαστε».

-Τον Παναθηναϊκό τον παρακολουθείς;

«Όσο μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου, ναι. Μαθαίνω νέα και από τα παιδιά».

-Πιστεύεις ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο;

«Ασφαλώς και το μπορεί. Το καλοκαίρι, μετά τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη, είχα πει ότι είναι μεγάλη ομάδα που με δουλειά και ψυχραιμία θα βρει το δρόμο της. Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολλά παιχνίδια, ωστόσο θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι δυνατός και στο μέλλον».

-Για τον Καπίνο έχεις άποψη;

«Είναι μεγάλο ταλέντο και έχει πολλές δυνατότητες να φτάσει στην κορυφή. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να δουλέψει συστηματικά, ακόμη πιο εντατικά, με αυστηρό πρόγραμμα. Ανήκει σε μεγάλη ομάδα και αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για εκείνον, αφού υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος».

-Τον προηγούμενο μήνα έκλεισες τα 35. Αντέχεις;

«Μια χαρά νιώθω. Και μαζί αισθάνομαι δικαιωμένος που επέλεξα να έρθω στην Κέρκυρα, μια ομάδα οργανωμένη, μια οικογένεια που, και λόγω ατυχίας, έμεινε πίσω στη βαθμολογία. Το νησί είναι σούπερ, περνάω καλά και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κλείσει η σεζόν και η ομάδα μου να έχει ανανεώσει την παρουσία της στην κατηγορία. Μετά, βλέπουμε».



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved