Νικολάου: «Όποιος δώσει λύση, τον στηρίζω»

Νικολάου: «Όποιος δώσει λύση, τον στηρίζω»

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου μίλησε στον Sentra FM 103,3 για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λάκης Νικολάου:

Για τον νέο, υποψήφιο, επενδυτή και για το αν θα τον στήριζε:

«Από τις εφημερίδες έμαθα του όνομα του Βασίλη Ξενιάδη, ο οποίος ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ. Μίλησα, πριν δυο μέρες, με τον Νίκο Στράτο και μου ανέφερε ότι υπάρχει μια λύση για την ομάδα. Η ομάδα περνάει κρίσιμες στιγμές, παρ' όλες τις προσπάθειες που γίνονται και θέλω να σταθώ στις προσπάθειες του Σταύρου Αδαμίδη. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση.

Μου ανέφερε, λοιπόν, ο Νίκος Στράτος, ότι υπάρχει ένας αξιόλογος άνθρωπος που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ και με ρώτησε αν θα στήριζα κάποια τέτοια προσπάθεια. Του είπα ότι θα στήριζα την προσπάθεια, από τη στιγμή που θα ήταν καλοπροαίρετη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι στηρίζω κάποιον άνθρωπο που δεν γνωρίζω. Στηρίζω οποιαδήποτε προσπάθεια που θα ασχοληθεί μια ομάδα παλαιμάχων τους όποιους εμπιστεύομαι, αλλά κάποιον άγνωστο όχι. Στηρίζω οποιαδήποτε προσπάθεια μας βγάλει από το αδιέξοδο και θα μας δώσει κάποια λύση και στο ποδοσφαιρικό, αλλά και στο γηπεδικό θέμα, αλίμονο αν δεν το κάνω».

Για το αν θα δώσει σε κάποιον λευκή επιταγή, καθώς και για την θητεία του Νικολαϊδη:

«Δεν μπορείς να δώσεις λευκή επιταγή σε κανέναν. Έδωσα λευκή επιταγή στον Νικολαΐδη, τον στήριξα και τον βοήθησα στην αρχή, αλλά ήμουν ο πρώτος που την πήρα πίσω. Στο τρίμηνο της θητείας του και μάλιστα πριν φτάσουμε στα μεγάλα προβλήματα, βγήκα και είπα "Προσέξτε τον, δεν έχει τη δυνατότητα να διοικήσει την ΑΕΚ και να κάνει αυτά που λέει". Τότε κατηγορήθηκα άσχημα και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος που έφυγε. Δεν χρειάστηκαν τα 5 χρόνια για να καταλάβω σε ποιον κυκεώνα μας έβαλε και ποια άλυτα προβλήματα μας πρόσθεσε.

Το κατάλαβα σε τρεις μήνες, γιατί ήμουν δίπλα του. Σκοπεύαμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο. Αυτή τη λαοθάλασσα αντί να τη συσπειρώσουμε θετικά, την εκμεταλλευόμασταν αρνητικά. Δεν την εκμεταλλευόταν ο Νικολαΐδης για το συμφέρον της ομάδας, αλλά για το δικό του και αυτό αποδείχθηκε. Πριν βγω και τα πω, τα είπα και στον ίδιο. Το καλό είναι να παίρνουμε διδάγματα από την ιστορία. Δεν δίνω λευκή επιταγή σε κανένα. Στηρίζω, όμως, άτομα που γνωρίζω και στηρίζω όποια προσπάθεια θα βοηθήσει την ομάδα μου. Τώρα δυστυχώς είμαστε σε αδιέξοδο».

Για τη βοήθεια των παλαιμάχων:

«Οι περισσότεροι παλαίμαχοι αγαπάμε την ΑΕΚ. Αναγνωρίζουμε τη βοήθεια που μας έδωσε η ομάδα σε όλες τις δραστηριότητές μας. Μερικοί ασχολούνται ιδιαίτερα, γιατί έχουν μεγαλύτερη αδυναμία στο σύλλογο. Όλη η ομάδα των παλαίμαχων έχει τη διάθεση να βοηθήσει. Εμείς γνωριστήκαμε στο γήπεδο. Ξέρουμε ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου και έτσι μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα. Δεν κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον. Εκεί δίνεις λευκή επιταγή, γιατί τους γνωρίζεις πολλά χρόνια».

Για το νέο επενδυτή, καθώς και για την κακή διαχείριση των διοικήσεων:

«Μακάρι ο νέος επενδυτής να έχει τη διάθεση. Έχουμε δει πόσα χρήματα έχουν περάσει τόσα χρόνια από την ομάδα, ποιοι τα καταχράστηκαν, ποιοι τα διαχειρίστηκαν σωστά και όλοι στο τέλος λέμε "Κρίμα, πέρασαν τόσα χρήματα και δεν τα διαχειρίστηκαν σωστά". Πόσο μεγάλη ομάδα θα ήμασταν αν εκμεταλλευόμασταν τη δύναμη που μας δίνει ο λαός της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι απλώς μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια ιστορία που δεν πρέπει να χαθεί».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved