Ξενιάδης: «Δίνω 10 εκατ. και την παίρνω»

Ξενιάδης: «Δίνω 10 εκατ. και την παίρνω»

Ο Βασίλης Ξενιάδης μίλησε για πρώτη φορά επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του και την επιθυμία του να αγοράσει την ΑΕΚ.

Στο aek365 μίλησε ο Βασίλης Ξενιάδης σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ:

«Θα πάω στο ραντεβού γιατί αυτό πρέπει να γίνει. Θα πάω να ακούσω τον Αδαμίδη και θα με ακούσει και αυτός. Θα πάω στο ραντεβού για να τελειώνουμε. Ξέρω την κατάσταση την ΑΕΚ. Ξέρω τα πάντα. Θα τελειώσουμε σύντομα με αυτή την ιστορία. Θα πάω να πάρω την ΑΕΚ. Θέλω πρώτα βέβαια να τα πω σε εκείνον. Θέλω να μου το επιτρέψετε αυτό. Είναι το πρέπον. Προσωπικά θα ακούσω τον Αδαμίδη, να δω τι έχει να μου πει. Αν έχει κάτι, βέβαια. Θέλω να τελειώσουμε σήμερα ακόμα, εκτός κι αν ζητήσει λίγο χρόνο ο άνθρωπος, εφόσον βρήκε κάτι καλό εκεί που πήγε. Θα βάλω τώρα 10 εκατ. ευρώ. Όχι 2,5 εκατ. ευρώ. 10! Και αυτά τα λεφτά θα πάνε στους παίκτες και τους υπαλλήλους που τους οφείλονται τόσα χρήματα», είπε αρχικά ο κ. Ξενιάδης στο aek365 σχετικά με τις προθέσεις του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν ψάχνεις μία Α.Ε. μαθαίνεις τα πάντα. Οι δικηγόροι μου είναι νούμερο «ένα» στην Ελλάδα. Αν θέλω να αγοράσω μία επιχείρηση, γνωρίζω τα πάντα. Από τον Αύγουστο το ψάχνω για την ΑΕΚ. Τον κ. Νοτιά τον ψάχναμε μέσω του κ. Στράτου μέσω email, μέσω τηλεφώνου, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τώρα είναι ο Αδαμίδης εδώ. Αυτός να δω τι θα μου πει και πως θα μου τα πει. Εγώ είμαι ξεκάθαρος: Θέλω την ΑΕΚ και θα πάω να την πάρω. Δεν θα μας πάρει ώρα η συνάντηση».

Για το ποδοσφαιρικό του παρελθόν είπε: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να με κρίνουν στην ΑΕΚ. Είμαι ΑΕΚ από μικρό παιδί. Πολλοί με ξέρουν. Δεν με απασχολεί τι μπορεί να λένε, τώρα. Αλλά μετά! Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και το παρελθόν: Έχω έναν αδερφό. Καμία σχέση δεν έχω μαζί του. Είναι άλλος άνθρωπος. Δεν έχω καμία σχέση με τον Αγροτικό Αστέρα. Με τον Αίαντα Σαλαμίνας πήγαμε να κάνουμε το deal, έχω καλές σχέσεις με το Δήμαρχο. Δεν έγινε, όμως. Δεν υπήρχε η προοπτική. Όσο για τον Ηρακλή, κακός ο κ. Ρέμος έμπλεξε το όνομά μου, τότε. Οι απόπειρες που έγιναν είναι γιατί θέλαμε να εμπλακούμε επιχειρηματικά. Και να στο πω κι αλλιώς: Δεν είχαμε εμπειρία τότε. Όλη αυτή η εμπειρία συγκεντρώθηκε και τώρα μπορούμε. Έτσι πιστεύω. Στην ΑΕΚ θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Καλύτερα να ξεκινάς από χαμηλά και να προχωράς. Έχω φάει τη χλεύη από χαμηλά και τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα».

Σε ότι αφορά την άρνηση του Στέλιου Μανωλά να εμπλακεί σε αυτό το εγχείρημα είπε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Μανωλά. Ο κ. Στράτος του είχε μιλήσει. Δεν θέλει ο άνθρωπος, οκ, τέλος. Τι να κάνουμε; Και εσένα αν σου έκανα μία πρόταση θα μου έλεγες «ναι» ή «όχι». Ε, ο κ. Μανωλάς απάντησε όχι».

Για τα χρήματα που διεκδικεί η ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη υποστήριξε: «Δεν περιμένω τα λεφτά του Ψωμιάδη. Να το ξεκαθαρίσω Μπορεί να πάρει η ΑΕΚ λεφτά πίσω σε 10 χρόνια. Μπορεί να μη τα πάρει και ποτέ. Βλέπουμε όλοι ότι υπάρχουν καθυστερήσεις. Δεν θέλω τα λεφτά αυτά για να διοικήσω στην ΑΕΚ. Δεν τα υπολογίζω καν».

Τέλος κατέληξε: ««Θέλω να μπω στην ΑΕΚ 60% εξαιτίας συναισθήματος και 40% ως επιχειρηματίας. Εδώ στην πατρίδα μου το συναίσθημα το λέμε αλλιώς: Κα...λα! Αυτό έχω για την ΑΕΚ».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved