Μανωλάς: «Δεν συμμετέχω σε αυτό το πράγμα»

Μανωλάς: «Δεν συμμετέχω σε αυτό το πράγμα»

Αντίθετος στο να πάρει θέση και ενεργό ρόλο στην κίνηση του Βασίλη Ξενιάδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Στέλιος Μανωλάς.

{textlink02}

Ο άλλοτε άσος της Ένωσης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NOVAΣΠΟΡ FM» και υποστήριξε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει στην προσπάθεια του κ. Ξενιάδη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις προθέσεις του Νίκου Στράτου. Παράλληλα, ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε και για τον ανιψιό του, Κώστα, τονίζοντας πως δεν θέλει να πάρει θέση αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του και πως ο νεαρός στόπερ πρέπει να αποφασίσει μόνος του για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Όχι δεν γνώριζα το όνομα του κ. Ξενιάδη», ήταν τα πρώτα λόγια του Στέλιου Μανωλά που στη συνέχεια ανέφερε: «Τον κ. Στράτο τον γνωρίζω από παιδί όταν πήγα στην ΑΕΚ και σε πρόσκλησή του, είπα υπό προϋποθέσεις «ναι». Χωρίς να αμφισβητώ την εντιμότητα κανενός, εγώ δεν θα συμμετάσχω. Γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εγώ δεν θα είμαι στο σχήμα αυτό αν έρθει στην ΑΕΚ. Αυτή είναι η θέση μου. Δεν θα συμμετάσχω σε αυτό το πράγμα. Είχαμε βρεθεί με τον κ. Στράτο, πιστεύω ότι έχει αγνές προθέσεις, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα για την ομάδα και προσπαθεί να βρει και αυτός κάτι. Βρέθηκε ο κ. Ξενιάδης. Εγώ είμαι και λίγο περίεργος στις συνεργασίες με ανθρώπους που δεν ξέρω».

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Μανωλάς ρωτήθηκε για τον ανιψιό του, έτσι ώστε να απαντήσει: «Ο Κώστας λέγεται «Κώστας Μανωλάς». Είμαι ένας σύμβουλός του. Λέω τη γνώμη μου, όμως ο Κώστας κάνει τη δική του καριέρα και τη δική του ζωή. Εξυπνος είναι να πάρει αποφάσεις. Είναι μία συζήτηση αυτή που δεν θέλω να μπω. Πρέπει να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Έγινε μία συμφωνία που δεν τηρήθηκε. Εγώ πιστεύω ότι δεν έπρεπε καν να είχε γίνει. Σε αυτό πρέπει να μιλάει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα η οικογένειά του είμαστε δίπλα του να του πούμε τη γνώμη μας. Όλα είναι ρευστά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έρθει πρόταση από μία μεγάλη ομάδα, να πάει σε αυτή την ομάδα και να καταρρεύσει η ομάδα. Δεν είναι ούτε ένας Έλληνας συγκεντρωμένος πουθενά. Δύσκολα περνούν όλοι. Καλείσαι μέσα σε δύσκολο περιβάλλον να συγκεντρωθείς. Δεν είναι μόνο για τον Κώστα αυτά. Δεν σταματούν οι υποχρεώσεις. Όσον αφορά τα παιχνίδια καλείσαι να ξεχάσεις τα προβλήματα και να μπαίνεις να κερδίζεις. Θυμάμαι, το ίδιο είχα περάσει και εγώ. Με τη διοίκηση Γεναράκη ήμασταν απλήρωτοι 1 χρόνο και πήραμε πρωτάθλημα».

Ακολούθησε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης τον Ιανουάριο και τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα τελειώσει τη σεζόν στην ΑΕΚ ο Κώστας. Από την Κυριακή ο Κώστας είναι ελεύθερος. Υπήρχε μία πίεση τεράστια να υπογράψει, είπαμε ό,τι θέλει η ομάδα με την προκαταβολή, είπαμε «ναι» και σε αυτό, αλλά βλέπετε. Ούτε πρόταση από την ΑΕΚ υπάρχει, ούτε τίποτα. Αν τον καλέσει η Έβερτον και τον καλέσει, αν και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, θα το κάνει. Η ομάδα ψάχνει να τον πουλήσει! Από τη στιγμή που δεν μπορεί να τον κρατήσει και για να μην τον χάσει, ε ναι θέλει να τον πουλήσει. Οι αποφάσεις είναι του Κώστα. Η καριέρα του ανήκει. Μπορεί μία εσφαλμένη εντύπωση ή άποψη δικιά μου να τον καταδικάσει. Τα προβλήματα στην ΑΕΚ δεν είναι ο Κώστας. Ο Κώστας θα βρει τον δρόμο του. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τον Κώστα. Εγώ ήθελα να πω ότι δεν θα συμμετάσχω. Μίλησα με τον κ. Στράτο, μου πρότεινε κάτι, έχει αγνές προθέσεις. Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό. Η άποψη και η θέση μου είναι αυτή. Δεν θέλω να επανέλθετε στο θέμα του Κώστα».

Τέλος, για το πώς κατέληξε σε αυτή την κατάσταση η ΑΕΚ επισήμανε: «Εγώ δούλεψα 8 μήνες εκεί. Το πρόβλημα της ΑΕΚ, άρχισε από τον κ. Μελισσανίδη που πήγε μετά στον Τροχανά. Είχε χρέη, μπήκε στο 44, τώρα πως φτάσαμε εδώ κοντά στο Πρωτοδικείο δεν ξέρω. Τους 8 μήνες που ήμουν έκανα 2 μεταγραφές, τον Καράμπελα και τον Κώστα που κόστισαν 200.000 και έχουν τις περισσότερες συμμετοχές. Πιστεύω ότι μείωσα και κάποια έξοδα. Όσοι οδήγησαν την ΑΕΚ να ψάξουν να βρουν τα αίτια».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved