Δομάζος: «Θα φύγουμε από την ταλαιπωρία»

Δομάζος: «Θα φύγουμε από την ταλαιπωρία»

Ο Μίμης Δομάζος μιλώντας στο Onsports έκανε λόγο για πληροφόρηση από τη Σαουδική Αραβία που θέλει τον Παναθηναϊκό να αλλάζει χέρια στις 16 Ιανουαρίου.

{textlink02}

Ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού επανέλαβε όλα όσα είπε και στο χθεσινό (29/12) ΔΣ της ΠΑΕ, τονίζοντας πως προσωπικός του φίλος από τη Σαουδική Αραβία τον έχει πληροφορήσει πως όλα θα τελειώσουν με τη ψήφιση του νόμου που θα επιτρέψει στους επενδυτές να αναλάβουν τα ηνία του «τριφυλλιού».

«Έχω αυτή την πληροφορία από έναν καλό μου φίλο στη Σαουδική Αραβία. Όπως είπα και στο ΔΣ της ομάδας, η ιστορία θα τελειώσει με την ψήφιση του νόμου. Είναι πλέον θέμα της πολιτείας, αν ψηφιστεί ο νόμος ως τις 16 Ιανουαρίου τότε θα είναι όλα έτοιμα να αλλάξει χέρια ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο Μίμης Δομάζος στο Onsports.

Στη συνέχεια, ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και νυν μέλος του ΔΣ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που τελειώσει το θέμα με τους Σαουδάραβες θετικά.

«Σαφώς και θεωρώ ότι θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Αν τελειώσει το θέμα, πιστεύω πως θα φύγει η ομάδα από αυτή την ταλαιπωρία που περνάει το τελευταίο διάστημα», τόνισε ο «στρατηγός».

Ενώ για τις επαφές με τους νυν μετόχους, σχολίασε: «Αποφασίσαμε να γίνει η επιτροπή από τον κ. Γόντικα, τον κ. Κωνσταντίνου και από άλλα δύο μέλη του ΔΣ έτσι ώστε να πάνε να μιλήσουν απευθείας με τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τις προθέσεις των μετόχων, θα δούμε τι θα βγει από αυτό».

Όσο για το αν ενδεχόμενη στάση πληρωμών θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα, ο Μίμης Δομάζος, σχολίασε: «Έχουμε πει πως τα πράγματα φτάνουν ως τον Φεβρουάριο, όμως αν δεν τελειώσει η υπόθεση με τον οποιοδήποτε θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό, νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Παρόλο που οι παίκτες έχουν δείξει καλή διαγωγή ως τώρα, σίγουρα θα επηρεαστούν. Μπορεί να λέμε ότι βάζουμε το καλό της ομάδας πάνω από όλα, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας θέλεις να πληρώνεσαι για τη δουλειά που κάνεις».

Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός, παρόλα αυτά, μπορεί να πάρει τον τίτλο, απάντησε: «Εγώ πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα. Έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα, θα μου πείτε τα παιχνίδια στο δεύτερο γύρο θα είναι εύκολα; Τα παιχνίδια γίνονται εύκολα όταν τελειώνεις μέσα στο γήπεδο στα 90 λεπτά. Μπορεί και με το υλικό που έχει, λοιπόν, να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Τη νέα σεζόν βέβαια, θα θέλει μεταγραφές για να μπορεί να πάει καλά και στην Ευρώπη».

Αναφορικά με την ενημέρωση που υπήρξε από τον Δημήτρη Γόντικα για τις ανανεώσεις των συμβολαίων που τελειώνουν, ο Μίμης Δομάζος υπογράμμισε: «Ο κ. Γόντικας μας ενημέρωσε πως τα έχει βρει σε όλα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Με τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές θα δούμε τι θα γίνει. Όσο για την περίπτωση του Νίνη, όπως θα ξέρετε, έχει σταλεί εξώδικο και στην Πάρμα και στον παίκτη καθώς δεν επιτρέπεται να συζητάει με άλλους συλλόγους ακόμα».

Τέλος, για το αν θεωρεί πως αυτή η εξέλιξη σημαίνει το «αντίο» του Νίνη από τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Θα έχουμε εξελίξεις σίγουρα στο θέμα αυτό. Εγώ αυτό που κατάλαβα, από τα όσα μας είπε ο πρόεδρος, είναι πως ο Νίνης δεν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και θέλει να πάει στο εξωτερικό, αυτό φαίνεται να έχει αποφασίσει και δεν θέλω να το σχολιάσω. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και κάνει ότι θεωρεί πως είναι καλύτερο για εκείνον».



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved