Παράταση για ΑΜΚ και αισιοδοξία για τους πρίγκιπες

Παράταση για ΑΜΚ και αισιοδοξία για τους πρίγκιπες

Όπως αναμενόταν το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού αποφάσισε την παράταση της ΑΜΚ - Διαβάστηκε επιστολή δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τους επενδυτές - Τι ειπώθηκε για τα μεταγραφικά και η αισιοδοξία του Δομάζου για τους πρίγκιπες.

{textlink02}

Η επιστολή από δικηγορικό γραφείο που πιθανόν να εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδύτες ήταν ο κύριος λόγος που η διοίκηση του Παναθηναϊκού προχώρησε στην παράταση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς αν ψηφιστεί ο νόμος μέσα στον Ιανουάριο θα είναι πιο εύκολο για όποιον θέλει να επενδύσει στην ομάδα να μπει στα διοικητικά.

Αυτό υπογράμμισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Δ.Σ. ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος επισήμανε ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια ομάδα μελών του Δ.Σ. που θα συναντηθεί με τους μετόχους.

«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση Δ.Σ. η οποία αποφάσισε παράταση αύξησης Μ.Κ. μέχρι 31/1. Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στην ιστορία του συλλόγου. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε. Πιθανόν να υπάρξει ένα σχήμα μελών του Δ.Σ. που θα συναντηθεί με τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Θα το δούμε σε σχέση και με άλλα πράγματα που θα γίνουν.

Διαβάστηκε επιστολή από το δικηγορικό γραφείο που πιθανόν να εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές. Για αυτό πήγαμε στην παρένθεση της παράτασης, ώστε αν ψηφιστεί ο νόμος μέσα στον Ιανουάριο, να υπάρχει ανοικτή η διαδικασία για όποιον θέλει να επενδύσει στην ομάδα. Το αν θα γίνουν μεταγραφές θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες (σ.σ. πώληση παικτών)», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γόντικας.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για μία ακόμα φορά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας πως η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι μεν πολύ δύσκολη, αλλά όχι τραγική, ενώ μίλησε κι αυτός για σύσταση μιας επιτροπής η οποία θα προσεγγίσει τους «καλούς» Παναθηναϊκούς προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο.

Αισιοδοξία Δομάζου για τους πρίγκιπες

Ο Μίμης Δομάζος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα έχουν τελειώσει όλα και οι πρίγκιπες θα έχουν πάρει τον Παναθηναϊκό! Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε, ότι ο Παναθηναϊκός για να κάνει μεταγραφές θα πρέπει να πουλήσει παίκτες, όπως άλλωστε είπε και ο Γόντικας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Δ.Σ.

Οσον αφορά το θέμα της επιτροπής που θα έχει επαφές με τους μετόχους αυτή αποφασίστηκε να είναι πενταμελής και να αποτελείται από τους Γόντικα, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Λουμίδη και Τζήμα.  Σε αυτές τις συναντήσεις θα διερευνηθεί η πρόθεση των μετόχων για οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι υπάρχει συμφωνία με τον Χριστοδουλόπουλο για προέκταση της συνεργασίας τους, ενώ ο Γόντικας τόνισε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με Σιμάο και Σπυρόπουλο που επίσης το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Θυμηθείτε πως σας περιέγραψε το Onsports το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού

{coveritlive}fa637dac44{/coveritlive}



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved