Κόρμπος: «Όπλο μας η ομαδικότητα»

Κόρμπος: «Όπλο μας η ομαδικότητα»

Ο μέσος του Λεβαδειακού υποστήριξε πως το ομαδικό πνεύμα των Βοιωτών έχει συντελέσει έτσι ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

{textlink02}

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και υποστήριξε πως η νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ ήρθε μέσα από την ομαδική δουλειά και τις προσπάθειες που κάνουν ο Γιώργος Παράσχος και οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Ο έμπειρος μέσος μίλησε και για την επιλογή του να πάει στην ομάδα της Βοιωτίας απορρίπτοντας τον Ηρακλή!

«Είχα συμφωνήσει αλλά δεν ανέβηκα για προπονήσεις γιατί μου έλεγαν οι άνθρωποι του Ηρακλή να μην υπογράψω συμβόλαιο. Οπότε περίμενα, ήρθε η πρόταση από τον Λεβαδειακό και έτσι υπέγραψα με την ομάδα στα τέλη του Σεπτεμβρίου», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Όσο για το αν ήξερε ότι οι Βοιωτοί θα παίξουν στη Super League, σχολίασε: «Όταν υπέγραψα δεν ξέραμε ακόμα σε τι κατηγορία θα είναι η ομάδα. Στη ζωή αξίζει να παίρνουμε ρίσκα. Έτσι έκανα κι εγώ και μου βγήκε».

Για το «όπλο» του Λεβαδειακού φέτος, ανέφερε: «Αυτό που βγάζουμε είναι ομαδικότητα. Πάνω από όλα είμαστε ομάδα, παίζουμε όλοι για το σύνολο. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο το κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Σε άλλες ομάδες υπάρχουν ίντριγκες, εμείς είμαστε μια παρέα και για αυτό πάμε καλά».

Ο Παναγιώτης Κόρμπος αναφέρθηκε και στο κοινό παρελθόν που έχει με τον Γιώργο Παράσχο: «Για δύο χρόνια είχα τον κ. Παράσχο στη Χαλκηδόνα και μετά στον Ατρόμητο. Είχα την τιμή για ένα χρόνο να έχω συμπαίκτη και τον Νίκο Νιόπλια».

Ενώ για τα όσα ζητάει ο Έλληνας προπονητής υποστήριξε: «Ο κ. Παράσχος θέλει πρώτα από όλα να βάζουμε την μπάλα κάτω και να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δύο μήνες, από το Σεπτέμβριο μέχρι την έναρξη μας στο πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ σε αυτό. Στη Super League αν δεν παίξεις ποδόσφαιρο και δεν δημιουργήσεις ευκαιρίες, δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες».

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ, είπε: «Σίγουρα κι ο ΟΦΗ έχει κάνει πολύ καλή πορεία αλλά εμείς δεν πιστεύαμε ούτε στιγμή πως έχει καλύτερη ομάδα από εμάς. Εμείς θεωρούμε πως είμαστε ισοδύναμοι, δεν απειληθήκαμε καθόλου με εξαίρεση το πέναλτι και περιμέναμε τις ευκαιρίες μας για να βάλουμε το γκολ, κάτι που έγινε στο 89’ με τον Στέλιο (σ.σ. Βασιλείου)».

Στη συνέχεια, για το γεγονός ότι ο Βασιλείου δεν θα έπαιζε αν δεν έλειπε ο Ναπολεόνι, σχολίασε: «Όλα είναι και θέμα τύχης. Μια στιγμή. Αν αρπάξεις την ευκαιρία, τελείωσε!»

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια, τόνισε: «Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή από εδώ και πέρα. Το τεχνικό επιτελείο ξέρει τι να κάνει. Σίγουρα θα χρειαστούμε ξεκούραση, δεν θα μπορούμε να κάνουμε τις προπονήσεις που κάναμε όταν παίζαμε μόνο Κυριακή. Για εμένα πάντως το σημαντικότερο κομμάτι είναι η ψυχολογία. Αν έχεις καλή ψυχολογία δεν σε επηρεάζει η κούραση, είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή αυτό το κομμάτι. Μέχρι 19 Μαρτίου θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Για εμάς είναι «Γολγοθάς» αυτό για δυο μήνες. Θέλω να πιστεύω πως θα αντέξουμε και θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Όσο για το επόμενο ματς της ομάδας, δήλωσε: «Το επόμενο παιχνίδι μας είναι την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μετά παίζουμε με την ΑΕΚ και συνεχίζουμε. Το καλό για εμάς είναι πως μετά από καιρό, παίζουμε μπάλα».

Τέλος, για το γεγονός ότι βρέθηκε κοντά και στη Δόξα Δράμας, είπε: «Η ψυχολογία πρέπει να είναι πολύ χαμηλά. Το πρωτάθλημα όμως έχει δρόμο. Υπάρχουν 23 παιχνίδια για τη Δράμα όπως και για εμάς. Αυτά τα παιχνίδια είναι 69 βαθμοί! Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved