Αλεξανδρίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα»

Αλεξανδρίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα»

Ικανό για όλα χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, αναφορικά με τα παιχνίδια με την Ουντινέζε για το Europa League.

{textlink02}

«Στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν μία χρονιά όπως οι άλλες, αλλά στην Ευρώπη υπήρχαν πολλές περήφανες στιγμές. Ελπίζω το 2012 ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει έναν τίτλο, γιατί αυτό καθιερώνει τις μεγάλες ομάδες», είπε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια με την Ουντινέζε για το Europa League:

«Όταν αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το θαύμα μέσα στην Τότεναμ, είναι ικανός για όλα. Είναι θέμα ημέρας. Εχει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα. Και το έχει αποδείξει αυτή η ομάδα».

Αναφορικά με το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, είπε: «Κάθε παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει ενδιαφέρον. Ειδικά όταν είναι νοκ άουτ και θέλεις να πάρεις έναν τίτλο. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι πιο εφικτός αυτός ο τίτλος. Είναι θέμα συγκυριών και κληρώσεων, αλλά έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κούραση τόνισε: «Δεν νομίζω. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν είναι θέμα κούρασης. Δικαιολογίες μπορείς να βρει πολλές, ο ΠΑΟΚ έχει και τα διπλά παιχνίδια. Το να χάσεις από τον Αστέρα Τρίπολης δε χρειάζεται και μεγάλη ικανότητα. Σαν ΠΑΟΚ πρέπει να τις κερδίζεις αυτές τις ομάδες».

Σχετικά με τις αλλαγές που γίνονται στο ρόστερ, ο Αλεξανδρίδης είπε: «Εκτός από τον Αρίας που ήταν κοντά στην 11άδα, οι άλλοι δεν ήταν βασικοί. Δεν περιμέναμε πολλά από Λεονάρντο και Σπαντάσιο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει έναν κορμό και πιο φθηνό αλλά και να δημιουργήσει παίκτες μέσα από την ομάδα.

Το ταλέντο του Ελληνα ποδοσφαιριστή όταν αξίζει και βγαίνει, περιμένει περισσότερα και ο κόσμος και η ομάδα. Εχουν περάσει παίκτες χωρίς να ακουμπήσουν τη μπάλα και ο ΠΑΟΚ χρωστάει τώρα πολλά χρήματα»

Αναφερόμενος στον Πάμπλο Κοντρερας, είπε: «Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις. Κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Κοντά στον Κοντρέρας, βγήκε και ο Μαλεζάς. Τέτοιους παίκτες πρέπει να τους κρατάς, αλλά το οικονομικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Βλέπουμε τι γίνεται, δε μπορεί να μείνει ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα».

Τέλος, για τη χρησιμοποίηση του Κώστα Σταφυλίδη, υποστήριξε: «Είναι θέμα προπονητή και διοίκησης για την πορεία που θα χαράξουν. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς Ελληνες ποδοσφαιριστές που είναι και διεθνείς και μπορεί να χτίσει ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει ο Κλάους, ο Σταφυλίδης και άλλα παιδιά που μαζί με 2-3 προσθήκες έμπειρων μπορούν να έχουν πολλούς στόχους και τα επόμενα χρόνια».



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved