Βεζυρίδης: «Νίκη με Λεβαδειακό»

Βεζυρίδης: «Νίκη με Λεβαδειακό»

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης μίλησε στο Athletic Radio 104,2 για τη μέχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βεζυρίδης στον Athletic Radio 104,2:

Για την επιστροφή του σε παιχνίδι μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Σίγουρα είναι δύσκολο και ειδικά για τον τερματοφύλακα. Είναι σημαντικό να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια.  Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δουλεύεις στις προπονήσεις για να είσαι απόλυτα έτοιμος".

Για την διπλή του επέμβαση στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή: "Μέχρι να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα έστω και την μικρή ελπίδα που έχεις για να μην δεχθείς το γκολ, το παλεύεις μέχρι το τέλος δίνεις όλη σου τη δύναμη για να μην φας γκολ. Χρειάζεται και λίγη τύχη σε τέτοιες φάσεις και που περιμένεις να σε ευνοήσει".

Για την απόδοση του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή: "Σε τέτοια παιχνίδια η εμπειρία ίσως μπορεί να χρειαστεί περισσότερο. Παίζεις με μια ομάδα που έχει νέα παιδιά, που έχουν να αποδείξουν πράγματα και εσύ κοιτας τη δουλειά σου και το επεξεργάζεσαι στο μυαλό σου και κοιτάς να τα καταφέρεις".

Για το παιχνίδι του κυπέλλου με τους Πατρινούς: "Ήμασταν τυχεροί γιατί βάλαμε ένα γκολ στο τέλος και πήραμε την πρόκριση. Δεν ήμασταν καλοί αλλα μην ξεχνάμε πως πολλά παιδιά έπαιξαν μαζί για πρώτη φορα. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο απλά έπρεπε  να ξεκουραστούν και κάποιοι. Κάναμε ευκαιρίες και οι δικές μας ήταν πιο κλασικές από της Παναχαϊκής. Αν βάζαμε ένα γκολ πιο νωρίς ίσως να μην ήταν τόσο δυσκολο το παιχνίδι".

Για το επόμενο παιχνίδι κυπέλλου που βρίσκει αντίπαλο τον Παναιτωλικό: "Προσωπικά θα ήθελα στο «Γεντί Κουλέ» οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν έχει σχέση αυτό το ματς με αυτό του πρωταθλήματος. Δεν έχει 2ο παιχνίδι και πρεπει να τα δώσεις όλα για να περάσεις. Μην ξεχνάμε πως σιγά-σιγά φεύγουν και κάποιες ομάδες και πλησιάζεις  πιο κοντά σε κάτι καλό και πιο μακριά στον θεσμό. Μπορούμε να δούμε και το παράδειγμα του Ατρομήτου. Θα κοιτάξουμε και θα αξιολογήσουμε το παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι  για το ματς".

Για την κοιλιά που έχει κάνει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια: "Είναι λίγο φυσιολογική και να  μην ξεγελιόμαστε. Γλυκαθήκαμε και εμείς και ο κόσμος, ο οποίος ονειρεύεται πράγματα και καλά κάνει. Δεν παύει το πρωτάθλημα να είναι δύσκολο. Κέρδισες την ΑΕΚ, όμως δεν σημαίνει πως θα κερδίσει όλους όσους είναι κάτω από την ΑΕΚ. Πλέον νομίζω πως μας υπολογίζουν πιο πολύ και μας μελετάνε περισσότερο. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και υπομονή".

Για το επόμενο παιχνίδι που ακλουθεί με τον Λεβαδειακό: "Πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου γυρου. Είναι ένα ματς που θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε. Είναι κάποιες ομάδες που πρέπει να εκμεταλλευτείς την έδρα και να μην χάνεις πόντους".

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: "Τα πρώτα παιχνίδια μας χαροποίησαν . Από την στιγμή που ανεβάσαμε τον πήχη πρέπει να τον κρατήσουμε ψηλά. Είναι μέσα από την δουλειά που γίνεται και την ικανότητα που υπάρχει . Έχουν βγει κάποια προβλήματα όμως πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Έχουμε δέσει σαν ομάδα αλλά είναι λογικό να μην μπορούν να αντέξουν όλοι το ίδιο στα παιχνίδια. Τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε θεωρώ ως τα πήραμε. Μόνο με την Κέρκυρα μπορείς να πεις πως έχασες θεωρητικά βαθμούς που δεν έπρεπε. Πήραμε και βαθμούς που θεωρητικά ίσως μα μην παίρναμε σε δύσκολες έδρες. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε με σοβαρότητα και  ξεπερνώντας τα προβλήματα και να πάμε καλά".

Για τον Ρόι Κάρολ: "Είναι επαγγελματική σχέση. Τον σέβομαι και με σέβεται και κοιτάμε να δώσουμε ο καθένας αυτά που πρέπει. Είναι καλό αυτό για την ομάδα. Προσωπικά κοιτάω να είμαι πάντα έτοιμος και να μην πει κανένας πως ο Βεζυρίδης έκατσε για να κάτσει και είμαι εδώ για να δίνω απαντήσεις μέσα στο γήπεδο".

Μια ευχή για το 2012: "Πιστεύω η καλύτερη ευχή είναι να μείνουμε αγαπημένοι όπως τις άλλες χρονιές που η επιτυχία αυτής της ομάδας ήταν η ομοψυχία και το οικογενειακό κλίμα. Υγεία και να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και όπου θέλει, ας  μας βγάλει. Μακάρι να ζήσουμε και κάτι παραπάνω με τον ΟΦΗ".



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved