Τζαβέλλας: «Τελευταία επιλογή η επιστροφή στην Ελλάδα»

Τζαβέλλας: «Τελευταία επιλογή η επιστροφή στην Ελλάδα»

Να αποχωρήσει άμεσα από την Αϊντραχτ, αλλά όχι να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλει ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος παραδέχθηκε τις συζητήσεις του με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τονίζοντας όμως πως η επιστροφή του θα ήταν πισωγύρισμα στην καριέρα του.

{textlink02}

Ο Έλληνας αριστερός μπακ, σε συνέντευξή του στην «Sportday» εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει τον Ιανουάριο από την γερμανική ομάδα και τη δεύτερη κατηγορία, κάνοντας ένα μεγαλύτερο βήμα. Δεν σκέφτεται ακόμη την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως τον έχουν πλησιάσει οι ενδιαφερόμενοι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναφέρθηκε στην ευγενική, όπως την χαρακτήρισε, άρνησή του στον Ολυμπιακό. Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Τζαβέλλα:

-Ξεκίνησες πέρυσι βασικός με την Αϊντραχτ. Ταλαιπωρήθηκες με έναν τραυματισμό το καλοκαίρι και φέτος δεν έχεις το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελες. Τι μεσολάβησε;

«Το καλοκαίρι υπήρξε μια πληροφορία και προς την ομάδα και προς εμένα, ότι επρόκειτο να πάρω μεταγραφή. Είχα προτάσεις από κάποιες ομάδες. Ήρθε ο τραυματισμός, χάλασε η δουλειά και έμεινα στην Αϊντραχτ για να παίξω σε ένα πρωτάθλημα (Β’ Γερμανίας), που εξ αρχής δεν ήθελα να παίξω».

-Πότε επέστρεψες στην ενεργό δράση;

«Επέστρεψα τον Νοέμβριο και έκανα κάποια παιχνίδια. Είχαμε κάποιες διαφορές με τον προπονητή και νομίζω ότι το καλύτερο θα είναι να φύγω τώρα, δηλαδή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, από την ομάδα. Θα ψάξω να βρω κάτι καλύτερο για μένα».

-Θα ήθελες να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη;

«Το να επιστρέψω στην Ελλάδα είναι η τελευταία μου επιλογή. Θα προτιμούσα να μείνω στο εξωτερικό».

-Πρόσφατα ακούστηκε το όνομά σου για τον Παναθηναϊκό. Είναι τιμητικό αυτό για σένα;

«Πριν από λίγα χρόνια έπαιζα στην Δ’ Εθνική. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να μην είναι τιμητικό για μένα να ακούγεται το όνομα μου για τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για δύο τεράστιους συλλόγους. Απλώς, εγώ σε αυτήν τη φάση της καριέρας μου, έχω μια επαγγελματική προτίμηση να παίξω στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συζητούσα με Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Αν εξέφραζαν έμπρακτο ενδιαφέρον για μένα. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον μάνατζερ μου και τον Παναθηναϊκό, αλλά με εμένα απευθείας δεν έχει γίνει κάτι. Η κρούση έγινε από τους φερόμενους ως ενδιαφερόμενους για την επόμενη μέρα».

-Τι έγινε το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό;

«Είχα επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό στις αρχές Μαϊου, την οποία απέρριψα ευγενικά, γιατί μετά από ένα χρόνο στην Γερμανία, φοβόμουν, να το πω έτσι, να επιστρέψω στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν μήπως είναι πισωγύρισμα. Έτσι, αποφάσισα να αρνηθώ. Από εκεί και πέρα, όσα γράφτηκαν ένα μήνα μετά, ότι πάλι υπήρχε θέμα με τον Ολυμπιακό, δεν είχαν βάση».

-Συγκεκριμένα, αυτό που γράφτηκε ήταν ότι σε ήθελε η διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά δεν είπε το «ναι» ο Βαλβέρδε.

«Όχι, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Ούτως ή άλλως, όμως, και να υπήρχε, το βλέπω λογικό ένας προπονητής, ο οποίος στην αρχή έχει μόνο τον Χολέμπας, μετά δεν προχωράει το δικό μου το θέμα και τελικά παίρνει τον Μαρκάνο, να μην θέλει και τρίτο αριστερό μπακ».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved