«Βουνό» για τον Παναθηναϊκό ο Ιανουάριος

«Βουνό» για τον Παναθηναϊκό ο Ιανουάριος

Παιχνίδι κάθε τρεις μέρες θα πρέπει να δίνει τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αναζητά από τώρα τις λύσεις.

{textlink02}

Οι περισσότεροι εκ των παικτών του Παναθηναϊκού έχουν ήδη φύγει για να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τα συγγενικά και αγαπημένα τους πρόσωπα ενώ το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να… γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Ιανουαρίου που θα είναι αρκετές για το «τριφύλλι». Παράλληλα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πρέπει ήδη να αρχίσει να σκέφτεται λύσεις για πιθανές απουσίες ή κόπωση των παικτών του, έτσι ώστε να μείνει η ομάδα στην κορυφή…

«Σφήνα» και το κύπελλο

Εκτός από τις εμβόλιμες αγωνιστικές για τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μια «σφήνα» στο πρόγραμμά του καθώς καλείται να δώσει και αγώνα Κυπέλλου στις 11 Ιανουαρίου. Η κληρωτίδα σήμερα (23/12) έφερε απέναντί τον Πανιώνιο και το παιχνίδια θα γίνει μάλιστα στη Νέα Σμύρνη με τους «πράσινους» να έχουν πρόσφατα πετύχει δύσκολη νίκη με ανατροπή στην έδρα των «κυανέυθρων».

Οι προπονήσεις των «πράσινων» θα αρχίσουν άμεσα μετά τα Χριστούγεννα, στις 29 Δεκεμβρίου, αφού στις 4 Ιανουαρίου η ομάδα θα πάει στο Αγρίνιο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μια επικίνδυνη έξοδος χωρίς μάλιστα τον τιμωρημένο Σεμπάστιαν Λέτο. Θα ακολουθήσουν το εντός έδρας ματς με Κέρκυρα και το εκτός με ΠΑΣ Γιάννινα στις 8 και 15 Ιανουαρίου, ενώ στις 18 υπάρχει το εντός εξ αναβολής με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ. Στις 22 περιμένει επίσης στην έδρα του το ΟΑΚΑ, ενώ στις 25 υποδέχεται τον Λεβαδειακό πριν πάει στις 29 του ίδιου μήνα στην έδρα της Δόξας για τον δεύτερο γύρο!

«Τρομάζουν» οι κάρτες…

Αυτό που τρομάζει περισσότερο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν είναι η κούραση που σίγουρα θα έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού θεωρεί πως η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταπεξέλθει σε ένα βαρύ πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος φοβάται κυρίως τις κάρτες που μπορεί να δεχθούν οι ποδοσφαιριστές του και μπορεί να του στερήσουν πολύτιμες λύσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ήδη ο Σεμπάστιαν Λέτο θα χάσει το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχοντας φτάσει τις πέντε κάρτες που σημαίνει ότι με δύο ακόμα χάνει ισάριθμα ματς, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης το ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, στο όριο είναι οι οι Σιμάο, Ζέκα, Καπίνο, Ρούντολφ και Καραγκούνης έχοντας τρεις. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Πορτογάλος ήδη γνωρίζει το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας και με την επιστροφή από τις διακοπές θα πάρει τα μέτρα του για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις, οργανώνοντας όπως αυτός θέλει τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του «τριφυλλιού».

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο

Ημερομηνία

Αγώνας

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου (Κύπελλο)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Κυριακή 15 Ιανουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός-Δόξα Δράμας

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Κυριακή 29 Ιανουαρίου:

Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved