Βελλίδης: «Με σοβαρότητα απέναντι στον Ατρόμητο»

Βελλίδης: «Με σοβαρότητα απέναντι στον Ατρόμητο»

Σοβαρότητα θα χρειαστεί ο Άρης απέναντι στον Ατρόμητο, στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως τόνισε ο Μάρκος Βελλίδης.

{textlink02}

«Την πληροφορήθηκα στη διάρκεια της προπόνησης. Αν ήταν στην έδρα μας θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, έχει χώρους και αυτό είναι καλύτερο, γιατί θα βρούμε χώρους να χτυπήσουμε την αντίπαλη ομάδα. Αν είμαστε σοβαροί θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά για την κλήρωση ο Μάρκος Βελλίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη.

Στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις κλειστές άμυνες που βρίσκει απέναντί του ο Άρης: «Όταν παίζεις με μία αντίπαλη ομάδα που κάνει μαζική άμυνα, αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις γρήγορα τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Για αυτές τις ομάδες και ο ένας βαθμός είναι καλός, ενώ για εμάς όχι».

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, είπε: «Σε τέτοια παιχνίδια έχεις πάρα πολλά να χάσεις. Σε τέτοια παιχνίδια φαβορί είναι πάντα ο Άρης. Αυτό το εκμεταλλεύεται η αντίπαλη ομάδα, που το παλεύει με νύχια και με δόντια. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, το κλίμα θα ήταν πολύ άσχημο για όλους μας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές τώρα που το συζητάμε έχουμε καταλήξει ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της καριέρας μας. Είχε βροχή, ασταμάτητο αέρα, ένα γήπεδο που ήταν ένας βούρκος. Δεν ξέραμε αν η μπάλα θα σταματήσει, θα συνεχίσει ή θα αλλάξει πορεία. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά ήμασταν αυτοί που έπρεπε και γυρίσαμε το παιχνίδι».

Ενώ για τις δυσκολίες που συνάντησε ο ίδιος, τόνισε: «Είναι ό,τι χειρότερο για ένα τερματοφύλακα. Και ο αντίπαλος τερματοφύλακας όμως παίζει σε τέτοιο γήπεδο οπότε δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Για την αλλαγή που είχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης, είπε: «Ακούσαμε πολύ σωστά αυτά που είχε να μας πει ο προπονητής μας, καταλάβαμε τι μας ζητούμε, ήμασταν καλύτερη ομάδα από τον Πανθρακικό και βγάλαμε το καλύτερό μας εαυτό. Ξέραμε ότι όσο περνάει η ώρα τα πράγματα θα γινόντουσαν πιο δύσκολα αλά με ένα καταπληκτικό γκολ του Σολτάνι το παιχνίδι ήρθε στα ίσια και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Βοήθησε το χρονικό σημείο που μπήκε το γκολ, μας έδωσε φτερά για τη συνέχεια».

Για το αν υπάρχει έλλειψη ψυχολογίας στην ομάδα, ο Βελλίδης υποστήριξε: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα. Όταν έχουν έρθει αποτελέσματα που δεν περιμένεις κι έχεις μείνει πίσω όλοι ασχολούνται με το αν ο ΑΡΗΣ είναι κακή ομάδα η όχι και αυτό δεν είναι καλό. Αν έρθουν δύο-τρία καλά αποτελέσματα όλοι θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία και θα μπαίνουμε καλύτερα στα ματς».

Όσον αφορά στο θεσμό του Κυπέλλου, είπε: «Αν είμαστε σοβαροί, πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σαν μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά και το δείξαμε χθες. Αν αυτό συμβαίνει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Ενώ για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, τόνισε: «Δεν το συζητάμε. Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας και με καθαρό σκορ. Διακοπές δεν έχει για την ομάδα του Άρη. Είμαστε η μόνη ομάδα που έχει παιχνίδι και το μυαλό είναι μόνο εκεί. Να κάνουμε μετά Πρωτοχρονιά και ακολουθούν δύσκολοι αγώνες, νοκ άουτ παιχνίδι στο κύπελλο, θεωρώ ότι θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα δείξουμε χαρακτήρα».

Σχετικά με τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε: «Οι προσωπικοί στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Όταν πηγαίνω καλά θέλω να πηγαίνει και η ομάδα καλά. Το θετικό είναι ότι οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν τερματοφύλακα. Θέλω να συνεχίσω έτσι αλλά θέλουμε να παίρνουμε και τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για το ό,τι δείχνει με τις δηλώσεις του να δείχνει ότι αντιλαμβάνεται σε ποια ομάδα βρίσκεται, τόνισε: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, δεν χέω φέρει ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση, έχω άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται είναι καλό να λέγονται για να ξυπνάμε όλοι και όταν έχω να πω κάτι το λέω μπροστά σε όλους και όχι από πίσω».

Τέλος, για τον κόσμο του Άρη, είπε: «Ήταν εξαιρετικός και χθες, 90 λεπτά στη βροχή φώναζαν μας βοηθούσαν. Αυτό μας τους οπαδούς μας είναι απίστευτο. Βρίσκονται παντού και δεν τους ενδιαφέρει αν βρέχει η αν χιονίζει. Τους εύχομαι καλά Χριστούγεννα».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved