Βαλβέρδε: «Γιατί λέτε ότι η Καζάν είναι εύκολη;»

Βαλβέρδε: «Γιατί λέτε ότι η Καζάν είναι εύκολη;»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες που χρησιμοποίησε στην Κατερίνη, στο προχθεσινό (21/12) παιχνίδι με τον Πιερικό, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους, έμεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Δεν είναι εύκολη ομάδα η Ρουμπίν Καζάν», είπε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης στο Europa League.

Στην παρουσία του Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του, προχθές (21/12), στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πιερικό, αλλά και την αντίστοιχη του Τάσου Παπάζογλου, στάθηκε, με δηλώσεις του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, χωρίς ωστόσο να ξεχάσει την Ρουμπίν Καζάν, την οποία χαρακτήρισε ως έμπειρη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε: «Όλοι οι αγώνες αυτού του είδους είναι έτσι. Η γηπεδούχος ομάδα παίζει με τεράστιο κίνητρο και εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε το παραμικρό λάθος. Αυτοί έπαιζαν μπροστά στο κοινό τους και περίμεναν εδώ και καιρό τους αγώνες του Κυπέλλου, είχαν προετοιμαστεί ψυχολογικά για ματς με μεγαλύτερο αντίπαλο», είπε και συνέχισε: «Από την πείρα που έχω, πάντα τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολα και έχουν πολλά γκολ. Η ομάδα της πρώτης κατηγορίας είναι δύσκολο να έχει το ίδιο κίνητρο με μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό και είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε τον Πιερικό και προκριθήκαμε».

Για την παρουσία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων. Είναι παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, αλλά και άλλοι που είχαν παίξει αρκετά όπως ο Αμπντούν, ο Ποτουρίδης, ο Μόνχε... Παίκτες που δεν είναι πάντα βασικοί, αλλά παίρνουν χρόνο. Προσπαθούμε να δίνουμε ευκαιρίες σε όλους και λίγο πολύ όσοι έχουν κληθεί να βοηθήσουν τα καταφέρνουν. Επίσης να αναφερθώ στον Σήφη Δασκαλάκη που έπαιξε το πρώτο του ματς. Ήταν δύσκολό γι' αυτόν γιατί δεν είχε αγωνιστεί καθόλου, όμως ανταποκρίθηκε καλά. Επίσης τα πήγε καλά και ο Παπάζογλου. Είναι παίκτες που πρέπει να τα δίνουν όλα και να βοηθάνε όποτε τους ζητηθεί».

Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης στο Europa League, δήλωσε: «Πολλοί λένε πως η κλήρωση που είχαμε στο Europa League είναι εύκολη και εμένα προσωπικά αυτό μου φαίνεται ανεξήγητο. Ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα τα βλέπει όλα εύκολα. Ρουμπίν Καζαν; Έλα, είναι πολύ εύκολα, πολύ εύκολα. Έτσι δεν λέτε; Ξεχνάτε όμως ότι η Ρουμπίν Καζάν είναι ομάδα που έχει εμπειρία από Champions League. Πρέπει να έχουμε ως στόχο μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο σε αυτές τις αναμετρήσεις με την Καζάν, αλλά θα δύσκολο».

Τέλος, σε ότι αφορά στους στόχους του Ολυμπιακού, επανέλαβε: «Στόχος μας είναι όπως πάντα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου επίσης. Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση την οποία θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλά μαζεμένα και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας αν προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Κύπελλο θα περιμένουμε την κλήρωση τώρα, αλλά η κατάκτηση του είναι ένας από τους φετινούς μας στόχους».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved