Σνάουτσνερ: «Κύπελλο, ο πρώτος στόχος»

Σνάουτσνερ: «Κύπελλο, ο πρώτος στόχος»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μίρλοσλαβ Σνάουτνσερ ευχήθηκε την κατάκτηση του Κυπέλλου.

{textlink02}

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103.fm» μίλησε ο Πολωνός αμυντικός του Δικέφαλου του Βορρά και οριοθέτησε στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νέα χρονιά που έρχεται: «Έχουμε και τις τρεις διοργανώσεις και έχουμε πολλά παιχνίδια. Είναι καλό αυτό για κάθε παίκτη να έχει η ομάδα πολλά ματς. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να πηγαίνεις από Κυριακή σε Κυριακή και να έχεις μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Διατηρούμε τη φόρμα μας και είναι πολύ θετικό αυτό».

Για το πιο σημαντικό παιχνίδι μέσα στη χρονιά: «Εγώ μπορεί να μην έπαιξα πολλά παιχνίδια, αλλά σε αυτά που αγωνίστηκα το πιο σημαντικό είναι με τον Άρη στο Χαριλάου. Είναι ένα ντέρμπι, είχε πολλά νεύρα και όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το ματς. Για την ομάδα το πιο σημαντικό είναι με την Τότεναμ. Κανένας δεν περίμενε να κερδίσουμε την Τότεναμ στην Αγγλία. Επίσης, με τη νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» πήραμε την πρόκριση. Κερδίσαμε μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Είναι σκληρή ομάδα και πιστεύω αυτή η νίκη είναι ιστορική και για το σύλλογο και για εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Τι εύχεται για τη φετινή σεζόν: «Πρέπει να πάρουμε κάτι. Πιστεύω ότι το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικός στόχος. οι περισσότεροι παίκτες είμαστε τρία χρόνια μαζί και πρέπει κάτι να κατακτήσουμε. Την περσινή σεζόν φτάσαμε κοντά, αλλά αποκλειστήκαμε από την ΑΕΚ. Αυτή τη σεζόν πρέπει να πάρουμε κάτι και έτσι θεωρώ ότι το Κύπελλο Ελλάδας πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος.

Στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πίσω, βέβαια υπάρχουν παιχνίδια, αλλά δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάτι μαγικό και να πάρουμε την πρώτη θέση. Χάσαμε πολλούς βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και τώρα είναι δύσκολα στο δεύτερο γύρο. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια για να στοχεύσουμε το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι του EURO ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Πολωνία: «Έχουμε φίλους και στις δύο Εθνικές. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι πιο εύκολο είναι για την Πολωνία, γιατί παίζει στην έδρα της, θέλει πολύ το πρώτο ματς και έχει τη δύναμη για να πάρει τη νίκη. Η Ελλάδα με τον Σάντος προπονητή μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα και ξέρει τον τρόπο να μη δέχεται γκολ».

Για τα παιχνίδια με την Ουντινέζε: «Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Τα τελευταία δύο- τρία χρόνια η Ουντινέζε έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Έχει στο ρόστερ της τον Ντι Νατάλε, ο οποίος μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Εμείς δεν έχουμε χάσει παιχνίδι στην Ευρώπη και θα βάλουμε τα δυνατά μας. Είναι θετικό ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός, αλλά και πάλι δεν είμαστε το φαβορί. Και στον όμιλο είχαμε δύσκολες ομάδες, αλλά μπορέσαμε να προκριθούμε. Το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γι αυτό και δεν πρέπει να χάσουμε στην Ιταλία».

Για το αν είναι σημαντικό να είναι υγιείς οι παίκτες στα δύσκολα παιχνίδια: «Πολλοί παίκτες είμαστε μεγάλη σε ηλικία και αν έχουμε πολλούς αγώνες δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε την απαραίτητη φρεσκάδα. Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε η ομάδα θα είναι φρέσκια».

Για το συμβόλαιο του που τελειώνει το καλοκαίρι: «Ακόμη δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι βασικός, το συμβόλαιο του τελειώνει και δεν έχω αποφασίσει ούτε εγώ τι πρέπει να κάνω. Θέλω πρώτα να μιλήσω με την οικογένειά μου. Έχω κάνει τις πρώτες συζητήσεις, αλλά ακόμη δεν ξέρω πού θέλω να παίξω. Για το αν γυρίσω στην Πολωνία ή αν θα κάτσω στην Ελλάδα.

Έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπό μου και μου μετέφερε ότι η κατάσταση στην Πολωνία είναι σε καλά επίπεδα. Από τι στιγμή που δεν είμαι βασικός, δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνω ακόμη κι αν δεχθώ πρόταση από τον ΠΑΟΚ».



Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved