Στο πνεύμα των γιορτών ο Λεβαδειακός

Στο πνεύμα των γιορτών ο Λεβαδειακός

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους την κακή παρένθεση με τον Θρασύβουλο και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού.

Το σημερινό πρόγραμμα των Βοιωτών περιελάμβανε αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Φυλή για περισσότερα από 45 λεπτά, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στο γήπεδο της Χαιρώνειας για το πρωί της Πέμπτης όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (28/12).

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (21/12), ο πρόεδρος κ. Ρούσσαρης, μέλη του Δ.Σ. και ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού της ομάδας βρέθηκαν κοντά στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής τους, όπου μοίρασαν ευχές και δώρα στα παιδιά, ενώ είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες τους στο bazaar που λειτούργησε, αλλά και να γευτούν τις σοκολατοκατασκευές που τους προσφέρθηκαν. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς μαθητές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να φωτογραφίζονται μαζί τους.

«Αν γίνεται ένας αγώνας για τη ζωή γίνεται εδώ από τα παιδιά, από τους γονείς και από τους δασκάλους τους. Η δική μας παρουσία σήμερα εδώ, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς, θέλει να τονίσει ότι ο αγώνας της ζωής είναι όμορφος και η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι μια αρετή που πρέπει να ξεχειλίζει τις καρδιές μας. Το μήνυμα που πρέπει να υπάρχει αυτές τις ημέρες και την περίοδο που διανύουμε είναι αγάπη και αλληλεγγύη ο ένας για τον άλλον», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρούσσαρη ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, για να πάρει τον λόγο ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Μουλόπουλος:

«Ήταν τιμή για όλους όσους βρεθήκαμε σήμερα κοντά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και τους μοιράσαμε δώρα. Αυτά τα παιδιά είναι πολύ δυνατά και είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι κοντά τους όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά συνεχώς. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και υπομονή αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας».

Ευχές τέλος μοίρασαν με δηλώσεις τους και οι Ζησόπουλος, Κοιλιάρας, Βασιλείου, Μαχαίρας και Νικολακάκης που, με επικεφαλής τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κασναφέρη, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) θα πραγματοποιηθεί στο καφέ – εστιατόριο «Νερόμυλος» η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ποδοσφαιριστές, τα στελέχη της ομάδας και τις οικογένειές τους.



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved