Ολυμπιακός: «Τους όπλισαν τα χέρια»

Ολυμπιακός: «Τους όπλισαν τα χέρια»

Σαφείς αιχμές προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και την Πολιτεία αφήνει με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός.

{textlink02}

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ηθικούς αυτουργούς τους «πράσινους», οι οποίοι πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ενώ υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής και οι αρμόδιοι Υπουργείο πρέπει να καταδικάσουν τις συμπεριφορές και να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θεωρήσαμε σωστό να περιμένουμε τις αντιδράσεις των αρμοδίων (Γ.Γ.Α., Υπουργεία, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Πολιτισμού, πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και της Super League) προτού κάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση σχετικά με την οργανωμένη και μεθοδευμένη επίθεση κατά Έλληνα διαιτητή, που έγινε χθες στον αγώνα Κυπέλλου των Ποντίων Κατερίνης και της Ξάνθης.

Δυστυχώς όμως η ύποπτη και επιλεκτική σιωπή όλων, μας αναγκάζει να προβούμε στην παρακάτω ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός έχει καταγγείλει δημοσίως και επισήμως τη συστηματική προσπάθεια της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αλλά και «κύκλων» της, οι οποίοι κατά καιρούς την υποκαθιστούν, να εκφοβίσουν και να επηρεάσουν διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου με μοναδικό σκοπό τη χειραγώγηση των αποφάσεων τους. Δυστυχώς οι αρμόδιες αρχές τότε κώφευσαν επιδεικτικά.

Χθες όμως διαπίστωσαν όλοι τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής, όταν δεκάδες «κουκουλοφόροι», οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα καθόλα έτοιμοι, και οι οποίοι έχουν συγκεκριμένη και σαφέστατη οπαδική ταυτότητα, επιτέθηκαν με άθλιο και δολοφονικό τρόπο κατά διαιτητή σε αγώνα ομάδων από τη Βόρεια Ελλάδα. Κάποιοι όπλισαν τα χέρια των χθεσινών φυσικών αυτουργών, κάποιοι τους έδωσαν το ηθικό σθένος και έρεισμα για να το πράξουν. Οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της άθλιας επίθεσης και φυσικοί αυτουργοί της προσπάθειας δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, μαζί με τους «κουκουλοφόρους» τους. Η μη αντίδραση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έστω και με τη μορφή μιας λεκτικής καταδίκης προφανώς και δεν εκπλήσσει κανέναν, είναι φυσική συνέχεια της μέχρι σήμερα τακτικής της. Άλλωστε τα οπαδικά Μ.Μ.Ε. έσπευσαν από πρωί να επικροτήσουν σχεδόν την «απόδοση δικαιοσύνης» από τους κουκουλοφόρους.

Αντίθετα, αυτό που μας εκπλήσσει είναι η εκκωφαντική σιωπή των αρμόδιων πολιτειακών φορέων, οι οποίοι μετά την ανοχή τους στη πολύμηνη προσπάθεια δημιουργίας του κλίματος τρομοκρατίας, δε δείχνουν την απαραίτητη ευαισθησία αντίστοιχη με την αναγκαιότητα της περίστασης αλλά και με αυτή που επέδειξαν στο παρελθόν.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. ο Γ.Γ.Α. και όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί οφείλουν άμεσα να καταδικάσουν ευθέως τις συγκεκριμένες συμπεριφορές και να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών και στους ηθικούς αυτουργούς, υπό την επήρεια των οποίων, σε τελευταία ανάλυση, έδρασαν οι «κουκουλοφόροι».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved