«Κοιτάει» Πετρόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

«Κοιτάει» Πετρόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η μοναξιά του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο στην γραμμή κρούσης του ΠΑΣ, δεδομένου πως ο (παρά μία… τρίχα συνονόματος) Μαμαντού Μπαγκαγιόκο κούνησε μαντήλι προτού ακόμη τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ο Εκτορ Λουίς Κουέβας ετοιμάζει βαλίτσες για την Αργεντινή, καθιστούν επιτακτική ανάγκη το…shopping ενός τουλάχιστον επιθετικού στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Καλός… χρυσός και γκολτζής ο Μπακαγιόκο, αλλά εδώ κολλάει γάντι η ρήση, «ένας κούκος, δεν φέρνει την άνοιξη»! Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν χρειάζεται φυσικά να εξαντλήσει τον «μήνα του μέλιτος» στον «γάμο» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να διακρίνει το πρόβλημα και να κινηθεί για την... μετάγγιση νέου αίματος στις επιθετικές αρτηρίες της ομάδας. Η απόφαση για την μεταγραφή ενός επιθετικού είναι ειλλημένη και απομένει να βρεθεί και να υπογράψει ο «εκλεκτός»…

Ηδη αρκετές περιπτώσεις παικτών στριφογυρίζουν στο μυαλό του Αναστασιάδη, όχι μόνο από την ελληνική, αλλά και από την κυπριακή αγορά, την οποία γνωρίζει από «πρώτο χέρι», έπειτα από την πολύχρονη συνεργασία του με την Εθνική Κύπρου.

Σε ό,τι αφοιρά την εγχώρια αγορά, ο Αντώνης Πετρόπουλος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ατζέντα του έμπειρου τεχνικού.Ο 25χρονος επιθετικός δεν αποτελεί μυστικό πως δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα και το πιθανότερο είναι πως τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έξι μήνες νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου του..

Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο ίδιος φέρεται να βάζει σε προτεραιότητα την μεταγραφή του, είτε σε σύλλογο του εξωτερικού, είτε σε μία από τις ομάδες που κινούνται στην πρώτη ταχύτητα του ελληνικού πρωταθλήματος(ΑΕΚ,ΠΑΟΚ) χωρίς αυτό να σημαίνει πως απορρίπτει την προοπτική μεταπήδησης σε κάποιον σύλλογο χαμηλότερης δυναμικότητας.

Μια φορά στα Γιάννενα έχουν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στα υπ΄όψιν και εφόσον ο μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσουν δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved