Φραγκουλάκης: «Πάνω από την 8η θέση ο στόχος του Εργοτέλη»

Φραγκουλάκης: «Πάνω από την 8η θέση ο στόχος του Εργοτέλη»

Μια θέση πάνω από την 8η, που είχε καταλάβει πέρυσι, έθεσε ως στόχο του Εργοτέλη για τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο οποίος τόνισε πως το ματς με τον ΟΦΗ είναι όπως όλα τα υπόλοιπα.

{textlink02}

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και αναλυτικά είπε:

-Πιστεύεις ότι τα παιδιά από την ακαδημία έχουν μέλλον στην πρώτη ομάδα;
«Φυσικά και το πιστεύω. Συγκεκριμένα, στον Εργοτέλη αγωνίζονται αρκετά παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου και κάποια αρχίζουν και καθιερώνονται. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι παράδειγμα προς μίμηση για την αξιοποίηση των αθλητών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Πρέπει να τους εμπιστευτούν όλες οι ομάδες, διότι είναι το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

-Τι σου έχει μείνει μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Εργοτέλη ;
«Ο Εργοτέλης είναι για εμένα μια δεύτερη οικογένεια. Είναι ο 6ος χρόνος που βρίσκομαι στην ομάδα και τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά για το σύλλογο. Καθιερώθηκα και εξελίχθηκα ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη και είναι τιμή μου που είμαι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Έχω περάσει πολύ ωραία χρόνια και οι ευχάριστες στιγμές είναι πολλές και μεγάλες. Επίσης, έχουμε περάσει και δύσκολες στιγμές, οι οποίες με έκαναν να δεθώ ακόμα περισσότερο με τον σύλλογο. Στον Εργοτέλη ένας ποδοσφαιριστής μόνο να κερδίσει έχει τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως αθλητής. Πιστεύω ότι τόσα χρόνια στην ομάδα έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος ποδοσφαιριστής».

-Τι σημαίνει για σένα το ντέρμπι με τον ΟΦΗ;
«Δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα υπόλοιπα. Σε όλα τα παιχνίδια θέλω να κερδίζει η ομάδα μου, ο Εργοτέλης».

-Τι είναι αυτό που θέλει να βλέπει ένας ποδοσφαιριστής στην κερκίδα;
«Ο ποδοσφαιριστής θέλει οι φίλαθλοι να δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Να επιδοκιμάζουν τις προσπάθειες των αθλητών και να φωνάζουν συνθήματα, τα οποία δεν θα είναι υβριστικά. Μακάρι να βλέπαμε τους φιλάθλους των ομάδων να κάθονται δίπλα δίπλα για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι και να χειροκροτούν τις ωραίες ενέργειες και το καλό θέαμα. Δυστυχώς είμαστε αρκετά μακριά από αυτό».

-Είσαι από τους ποδοσφαιριστές που διακρίνονται για το πάθος τους. Είσαι έτσι και εκτός γηπέδου;
«Δεν θέλω να χάνω ποτέ. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσει η ομάδα μου. Με αποτέλεσμα να παθιάζομαι πολύ μέσα στο παιχνίδι. Θα έλεγα ότι εκτός γηπέδου είμαι πολύ πιο ήρεμος. Βέβαια, επηρεάζομαι αρκετά στην καθημερινότητα μου όταν έχουμε χάσει κάποιο παιχνίδι».

-Θα ήθελες να συνεχίσεις για χρόνια στον Εργοτέλη ή αν έρθει κάποια καλή πρόταση θα την σκεφτείς σοβαρά;
«Έχω το μυαλό μου μόνο στον Εργοτέλη. Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι εδώ για πολλά χρόνια. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει».

-Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τι περιμένεις στην εξέλιξή του;
«Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και θα έλεγα αρκετά αμφίρροπο. Μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Στην κορυφή θα υπάρχει μέχρι το τέλος μεγάλο ενδιαφέρον. Το ίδιο πιστεύω για την πέμπτη θέση αλλά και για την παραμονή».

-Ο κ. Καραγεωργίου είναι αρκετά χρόνια στον σύλλογο. Πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα να διατηρεί τον ίδιο προπονητή για τόσα χρόνια;
«Είναι ένα σημαντικό γεγονός και παράλληλα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα. Μια ομάδα που έχει ένα προπονητή για αρκετά χρόνια είναι ένα πλεονέκτημα, διότι ξέρει πρόσωπα και πράγματα και γνωρίζει τι χρειάζεται για να καταφέρει να υλοποιήσει στους στόχους».

-Το 2010 τερματίσατε στην 11η θέση, το 2011 στην 8η θέση, μήπως φέτος ήρθε η ώρα για το κάτι παραπάνω;
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Αυτό το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι και το προσωπικό. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρυσι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

-Ποιο το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι πριν μπεις στον αγωνιστικό χώρο;
«Δεν σκέφτομαι κάτι συγκεκριμένο. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και να εκτελέσω τις οδηγίες που μου έχει δώσει ο προπονητής μου».

-Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει;
«Αυτό που δεν έχω κάνει ακόμα».

-Τι ευχή θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς;
«Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία ευτυχία και χαρά».



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved