«Πόλεμος» Σαουδαράβων για Παναθηναϊκό

«Πόλεμος» Σαουδαράβων για Παναθηναϊκό

Η νέα εμπλοκή του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στην «πράσινη» επικαιρότητα αλλάζει ξανά τα δεδομένα την ώρα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε μπει σε διαδικασία επαφών με την πλευρά των νέων επενδυτών.

{textlink02}

Τα όσα υποστήριξε ο Μοχάμεντ Μπάσεμ, στενός συνεργάτης του Αλ Σαούντ, σε συνδυασμό με την απάντηση από τον Βλάση Τσάκα και την θέση που εξέφρασε η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έφεραν ξανά τα… πάνω-κάτω στον Παναθηναϊκό και στο θέμα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Η πλευρά των νέων επενδυτών δεν έχει αντιδράσει για την ώρα στην αποκάλυψη της πλευράς του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιανουαρίου για να κάνει ραντεβού με τον Βαρδινογιάννη, και αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον η συνέχεια στο πολύκροτο σίριαλ της παραχώρησης των μετοχών του «Τζίγκερ».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως με τις χθεσινές (20/12) εξελίξεις φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη να εκφράζει ωστόσο την απορία της για το γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν έκλεισε την πόρτα στον πρίγκιπα και επανέλαβε τη σταθερή και πάγια θέση του σε ό,τι αφορά το 54,7% των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ξεκαθαρίσει πως όποιος βάλει 15 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, δίνοντας έτσι «ανάσα» και στην ΠΑΕ, τότε θα πάρει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Αυτό που πρέπει να περιμένουμε ουσιαστικά είναι το αν θα γίνει ραντεβού με τον πρίγκιπα Σουλτάν ή αν θα προχωρήσει αποκλειστικά με το δεύτερο fund. Ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» και χθες (20/12) ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία για την παραχώρηση των μετοχών.

Το αν αυτός που θα τις πάρει θα είναι τελικά ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ή οι νέοι Σαουδάραβες επενδυτές, είναι κάτι που θα φανεί στο προσεχές διάστημα. Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με το νέο αραβικό fund που απέστειλε χρηματικές εγγυήσεις στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, υπάρχει άκρα μυστικότητα και φαίνεται να λειτουργεί ο όρος της εμπιστευτικότητας.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved