Παραιτήθηκε ο Βιολίδης

Παραιτήθηκε ο Βιολίδης

Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ υπέβαλλε ο Ηλίας Βιολίδης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου έδωσε, με επίσημη, ανακοίνωση ο Ηλίας Βιολίδης ξεκαθαρίζοντας ότι από τη δική του ενασχόληση με την ομάδα δεν ζημιώθηκε το ταμείο της ούτε ένα ευρώ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κρίνω σκόπιμο, σήμερα μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ορκωτού ελεγκτή, να δημοσιοποιήσω και να γνωστοποιήσω τις θέσεις μου προς τον κόσμο της ομάδας.

Στα βιβλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα στην προσωπική μου καρτέλα, υπάρχουν από 01.07.2007 έως και 30.06.2010 οικονομικές διευκολύνσεις ύψους 2.571.685,44 ευρώ. Οικονομικές διευκολύνσεις οι οποίες διαχωρίζονται σε επιταγές ύψους 1.934.685,44 ευρώ και σε καταθέσεις ύψους 637.000,00 ευρώ.

Διευκρινίζω ότι το παραπάνω συνολικό ποσό δεν περιλαμβάνει και δεν αφορά τις ταμειακές διευκολύνσεις που έκανα προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (συγκεκριμένα προς τις διοικήσεις Γούμενου, Βεζυρτζή – Οικονομίδη), ούτε αφορά την μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο του 2006 η οποία καλύφθηκε από εμένα.

Το παραπάνω συνολικό ποσό δεν περιλαμβάνει και δεν αφορά την ενοικίαση εσωτερικών χώρων στο γήπεδο της Τούμπας (σουίτες), εισιτηρίων διαρκείας, απλών εισιτηρίων ύψους 150.190 ευρώ, για τη χρονική περίοδο κατά την οποία κατείχα τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν αφορά επίσης στις προσωπικές δαπάνες, που υπερβαίνουν τις 140.000 ευρώ, για τις μετακινήσεις είτε στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, σε επίσημα (Σούπερ Λίγκα, ΟΥΕΦΑ) και ανεπίσημα (συναντήσεις με χορηγούς, συνεργάτες, πολιτικούς) ταξίδια πάντα για θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ.

Και φυσικά το παραπάνω ποσό δεν περιλαμβάνει και δεν αφορά στην αγορά εκ μέρους μου ονομαστικών μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 480.000 ευρώ.

Όπως έχω δεσμευτεί ενώπιον του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, κατόπιν παρατηρήσεων του ορκωτού λογιστή του ΑΣ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με εμένα, την τράπεζα μου και τους παραλήπτες των επιταγών ολοκληρώνεται η διαδικασία για να διαπιστωθεί η εξόφλησή τους. Μετά από τον σχετικό έλεγχο έχει προκύψει μια διαφορά ύψους 235.000 ευρώ, την οποία ανέλαβα εξολοκλήρου και η οποία διευθετήθηκε.

Η συγκεκριμένη διαφορά προέκυψε από τις επιταγές που έδωσα προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν πληρώθηκαν και όχι από δάνειό της προς εμένα, όπως κακώς ειπώθηκε. Το αντίτιμο των τελευταίων χρονικά επιταγών μου είχε δοθεί νωρίτερα, καθώς είχα εκδηλώσει την πρόθεσή μου να παραιτηθώ από το Δ.Σ. της Εταιρίας. Οι συγκεκριμένες επιταγές, καθώς και όλες οι επιταγές που έδωσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχαν εκδοθεί μήνες έως και πάνω από ένα χρόνο νωρίτερα από την ημερομηνία που μου εδόθησαν τα χρήματα.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ζημιώθηκε ούτε ΕΝΑ ευρώ από τις μεταξύ μας συναλλαγές.

Καλώ όποιον έχει διαφορετική άποψη για όλα τα παραπάνω που αναφέρω να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη επώνυμα όμως, πλέον, και όχι μέσω ανώνυμων επιστολών (που «βαπτίζονται» εξώδικες επιστολές από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου) ή καφενειακές συζητήσεις στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Με τα όσα αναφέρω σήμερα δεν επιθυμώ την «αγιοποίηση» μου. Το μόνο που επιθυμώ είναι να λάμψει η αλήθεια και να έχει σωστή κρίση ο κόσμος γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, δηλώνω επίσης ότι όσο καιρό διαρκεί η διευθέτηση του εν λόγω ζητήματος, δεν θα ασκώ τα καθήκοντα του αναπληρωτή Προέδρου του Α.Σ.ΠΑΟΚ και θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Δ.Σ. του Α.Σ.ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος ότι με την πάροδο του χρόνου «η αλήθεια θα μεγαλώνει και το ψέμα θα μικραίνει....

ΥΓ: Για όσους δεν ξέρουν ή δε θέλουν να θυμούνται αναφέρω ότι είμαι ο δεύτερος μεγαλύτερος πιστωτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αυτός ο οποίος μαζί με τον κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο υπογράψαμε την υπαγωγή της στο άρθρο 99 χαρίζοντας τα χρήματά μας. Χρήματα στα οποία δεν περιλαμβάνονται οι ταμειακές διευκολύνσεις που έγιναν εκ μέρους μου προς τη διοίκηση του κ. Πανελούδη και συνολικά υπερβαίνουν τις 350.000 ευρώ».



Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved