Μητρόπουλος: «Μια οικογένεια ο Παναιτωλικός»

Μητρόπουλος: «Μια οικογένεια ο Παναιτωλικός»

Το μυστικό της επιτυχημένης πορείας του Παναιτωλικού στη φετινή Super League αποκάλυψε ο Παύλος Μητρόπουλος.

O μέσος των «καναρινιών», μιλώντας στον αέρα του «Sentra 103,3», δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί και στη χθεσινή ισοπαλία με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», στους στόχους της ομάδας, στις προσωπικές του φιλοδοξίες, αλλά και στην περιπέτεια της πρώην ομάδας του, του Ολυμπιακού Βόλου υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι κρίμα και για την ομάδα, αλλά σίγουρα πάνω απ' όλα για τον κόσμο της πόλης».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Παύλου Μητρόπουλου:

Για το χθεσινό ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Πήραμε χθες ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Ο Άρης είχε ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Νέτο. Όμως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το χθεσινό αποτέλεσμα το πήραμε εμείς και το έχασε ο Άρης. Όσο περνούσε η ώρα συζητούσαμε με τους συμπαίκτες μου πως ήταν ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη γιατί ο Άρης δεν ανέβαζε στροφές, ενώ εμείς πιέζαμε με τον Χαριστέα».

Για την ως τώρα βαθμολογική συγκομιδή του Παναιτωλικού: «Είναι σημαντική η συγκομιδή βαθμών ως τώρα και με τα υπόλοιπα 3 ματς που μας μένουν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα είμαστε στους στόχους μας. Είχαμε υπολογίσει να έχουμε συγκεντρώσει 17-20 βαθμούς. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι καλές σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε οικογένεια».

Για τις διαφορές του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ήταν και οι δύο ομάδες της επαρχίας. Θα μπορούσε με λίγη παραπάνω τύχη να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία. Έχουν φανατικό κόσμο και οι δύο ομάδες. Το γήπεδο εδώ στο Αγρίνιο είναι πιο ποδοσφαιρικό».

Για τις προσδοκίες που δημιούργησαν τα θετικά αποτελέσματα πριν τέσσερις αγωνιστικές: «Δεν θέλουμε να μιλάμε καθόλου για κάτι παραπάνω εκτός της παραμονής. Όταν η ομάδα πάει καλά και είναι ψηλά αποκτά φιλοδοξίες ο κόσμος, αλλά και εμείς οι παίκτες. Ο κύριος Τεννές πάντοτε έλεγε να είμαστε προσγειωμένοι και να έχουμε στόχο την παραμονή».

Για το μέλλον της καριέρας του: «Φυσικά για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι στις φιλοδοξίες του η Εθνική ομάδα. Ο κύριος Σάντος έχει δείξει πως δεν στέκεται σε ονόματα ομάδων. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Παναιτωλικό. Το σημαντικό στις νεαρές ηλικίες είναι να παίρνεις χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια σου. Εύχομαι να πετύχω τους στόχους μέσα από την ομάδα του Παναιτωλικού».

Για τις συμβουλές που του έχει δώσει ο Άγγελος Χαριστέας: «Ο Άγγελος μ' έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Πάντα μου δείχνει το πώς να αγωνίζομαι. Μου έχει πει και κάποια πράγματα για την καριέρα μου. Αν κληθώ κάποια στιγμή στην Εθνική ή έρθει κάποια μεταγραφή σίγουρα θα ζητήσω τη συμβουλή του. Βλέπουμε πολλά παιδιά να μην παίζουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να χαίρονται το ποδόσφαιρο».

Για τη μάχη του τίτλου: «Στην αρχή πίστευα πως ο Ολυμπιακός θα είχε μια βαθμολογική διαφορά από τους υπόλοιπους το Δεκέμβριο. Βλέπουμε όμως τον Παναθηναϊκό να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πολλά θα κριθούν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στους «αιώνιους».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ήταν μια πολύ δεμένη ομάδα. Έκανε το καλοκαίρι λίγες και σημαντικές προσθήκες. Είχαμε χτίσει μια πολύ καλή ομάδα. Χθες θυμηθήκαμε με τα παιδιά που είναι τώρα στον Άρη κάποιες μεγάλες νίκες που είχαμε κάνει. Είναι κρίμα και για την ομάδα, αλλά σίγουρα πάνω απ' όλα για τον κόσμο της πόλης».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved