Ιτάνζ: «Συγκεντρωμένος στον Ατρόμητο και μόνο»

Ιτάνζ: «Συγκεντρωμένος στον Ατρόμητο και μόνο»

Αφοσιωμένος στον Ατρόμητο κλείνοντας τα αυτιά του στις μεταγραφικές… σειρήνες του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Σαρλ Ιτάνζ.

Ο Γάλλος πορτιέρο των Περιστεριωτών, μιλώντας στην τηλεόραση της «Nova», υποστήριξε πως δεν έχει μετανιώσει στιγμή για την επιλογή του να φορέσει τα «κυανόλευκα», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, στην τελευταία νίκη επί της ΑΕΚ, στον Γιώργο Δώνη, αλλά και στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρλ Ιτάνζ:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα από τα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε καθώς είναι πολύ καλή ομάδα και κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας ζήτησε να είμαστε συγκεντρωμένοι και  να ξεχάσουμε αυτό που έγινε στον τελικό προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις εμπειρίες του: «Έχω πολύ πάθος για το παιχνίδι γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου να έρθω στον Ατρόμητο. Είναι πολύ καλό το επίπεδο στο πρωτάθλημα και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος».

Για τη σχέση του με την οικογένεια Ψωμιάδη στην Καβάλα: «Είχα πολύ καλή σχέση και με τους δύο. Δεν ξεχώριζα κανέναν από τους δύο».

Για την απόφαση να πάει στον Ατρόμητο: «Το επίπεδο ήταν πολύ καλό και ήθελα να έρθω στον Ατρόμητο. Σημαντικός παράγοντας ήταν η Αθήνα καθώς ήταν ένα καλό μέρος για την οικογένεια μου.
Νιώθω πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και η ομάδα μου να πετύχει μεγάλα πράγματα».

Για τον Δώνη: «Είμαι πολύ περήφανος που ο προπονητής μου λέει πολύ καλά λόγια για εμένα. Για αυτό ήρθα και στην ομάδα. Ο Δώνης με έφερε γιατί πίστευε πολύ σε εμένα και μου είπε να έρθω στον Ατρόμητο».

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ατρόμητο: «Έχω προσωπικούς στόχους. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην ομάδα και στους στόχους που έχω βάλει. Είμαι χαρούμενος που ενδιαφέρονται ομάδες όπως ο Ολυμπιακός για εμένα ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα του μάνατζερ μου. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και μόνο».

Για την καλή άμυνα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα: «Με βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες μου. Ωστόσο όλη η ομάδα έχει πολύ καλή φιλοσοφία και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο για αυτό έρχονται και αυτά τα αποτελέσματα».

Ποιος ήταν ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει στην Ελλάδα; «Ο Μήτρογλου αλλά ευτυχώς φέτος παίζει στην ομάδα μας».

Φαβορί για τον τίτλο: «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και θεωρώ πως ο Ατρόμητος μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα μέχρι και την τρίτη θέση».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved