Αγρίτης: «Χαρούμενος στην Κέρκυρα, να κλείσω στον ΟΦΗ»

Αγρίτης: «Χαρούμενος στην Κέρκυρα, να κλείσω στον ΟΦΗ»

Εντυπωσιασμένος έμεινε ο Ανέστης Αγρίτης από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι και οι διοικούντες τον ΟΦΗ στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

{textlink02}

Ο έμπειρος επιθετικός της Κέρκυρας μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για τα συναισθήματά του, τους λόγους που έφυγε, ενώ τόνισε πως θέλει να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα, αν και αυτή την στιγμή είναι χαρούμενος από την παρουσία του στην Κέρκυρα…

«Είμαι συγκλονισμένος από όσα έζησα. Δεν περίμενα αυτή την αγάπη που μου έδειξαν όλοι στον ΟΦΗ, έμεινα έκπληκτος. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή και το μόνο που νιώθω είναι ευτυχία για όλα όσα έζησα. Την παραμονή του αγώνα ήρθαν φίλοι του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο, ενώ ήρθαν και στην προπόνηση που κάναμε. Ποτέ σε καμία ομάδα δεν με έχουν αγαπήσει τόσο πολύ και όλα αυτά που έζησα ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ζήσει κάτι ανάλογο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Ο κόσμος αυτός αξίζει πολλά.

Όλα αυτά όμως είναι αμοιβαία. Πέρασα δύο δύσκολα χρόνια στον ΟΦΗ και δυστυχώς δεν ήμουν στα μπαράζ, παρά του ότι το ήθελα για να πετύχουμε το στόχο που όλοι είχαμε θέσει και για τον οποίο προσπαθούσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα που δεν γινόταν να παραμείνω στην ομάδα. Κατάφερε όμως και ανέβηκε κατηγορία και έτσι έγινε πραγματικότητα η επιθυμία των φιλάθλων. Μακάρι κάποια στιγμή να ξαναγυρίσω στην ομάδα που με αγάπησαν τόσο πολύ και την οποία αγάπησα και εγώ. Από τότε που ήρθα στην Κρήτη είχα σαν στόχο να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψω, γιατί νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Κρήτη και τον ΟΦΗ», τόνισε αρχικά.

Για την αγωνιστική παρουσία του ΟΦΗ και τον αγώνα της Κυριακής, επισήμανε: «Έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα και όλοι μιλούν για τον ΟΦΗ, έχει ποιότητα σαν ομάδα. Στον μεταξύ μας αγώνα δεν ήταν τόσο καλός, ήμασταν και εμείς καλά διαβασμένοι και καταφέραμε και μπλοκάραμε το παιχνίδι του. Εμείς θέλαμε να πάρουμε κάτι σε αυτή την αναμέτρηση γιατί ήμαστε σε δύσκολη θέση. Αν ο ΟΦΗ συνεχίσει έτσι όπως ξεκίνησε μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά από την παραμονή του. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ο στόχος της ομάδας μπορεί να είναι η άνετη παραμονή και πρέπει να παραμείνει σαν πρώτος στόχος, αν όμως συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα, γιατί να μην πάει και για Ευρώπη.

Δεν πιστεύω ότι περνά κοιλιά, αν και έχει παίξει πολλά παιχνίδια και υπάρχει κούραση. Όλοι πρέπει να τη στηρίξουν και στα άσχημα αποτελέσματα για να συνεχίσει καλά. Ο προπονητής τα έχει καταφέρει περίφημα και το ίδιο θα κάνει και στη συνέχεια. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο ανταγωνιστικός με όσα έγιναν το καλοκαίρι και αξίζουν σε όλους τους παίκτες συγχαρητήρια. Το οικογενειακό κλίμα πιστεύω ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Μίλησα με κάποια παιδιά από την ομάδα και τον προπονητή. Είναι και καλός προπονητής και άνθρωπος.»

Για την προσπάθεια της Κέρκυρας να παραμείνει στην κατηγορία, ανέφερε: «Εδώ που βρισκόμαστε δεν είμαστε ικανοποιημένοι, ξεκινήσαμε άσχημα, όμως στα τελευταία παιχνίδια βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι θα πάρουμε και άλλους βαθμούς και θα σωθούμε. Η Κέρκυρα είναι μια οργανωμένη ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στο τέλος. Πιστεύω ότι η μάχη της παραμονής θα είναι  κοντά στους 30 πόντους όπου μάλλον θα μπορούν να σωθούν οι ομάδες. Έχει ακόμα όμως πολλά παιχνίδια το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Θα δείξει».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει το καλοκαίρι από τον ΟΦΗ, εξήγησε: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το καλοκαίρι μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν μπορούσα να περιμένω όμως άλλο. Η επιλογή μου ήταν σωστή, καθώς η Κέρκυρα είναι μιας αρκετά οργανωμένη ομάδα και αν σωθεί θα είναι μια εξαιρετική χρονιά. Ήταν δύσκολη απόφαση να φύγω από τον ΟΦΗ. Η ομάδα δεν είχε πάρει άδεια και πίστευα ότι δεν θα την πάρει ποτέ. Έπρεπε να διαλέξω και εγώ τι θα κάνω. Τα πράγματα άργησαν όμως πολύ και κανείς δεν ήξερε τι θα γίνει. Μακάρι να μπορούσα να περιμένω, αλλά δεν μπορούσα να ρισκάρω».

Για την πορεία του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, είπε: «Φέτος γίνεται πολύ καλό πρωτάθλημα. Εκτός από τις μεγάλες έχουμε τον ΟΦΗ όπου είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Άρη που δεν είναι καλός μέχρι τώρα, αλλά και άλλες ομάδες που βλέπουμε να κάνουν αποτελέσματα-εκπλήξεις. Ξεχωρίζουν οι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, αλλά από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα φέτος έχει μεγάλο ενδιαφέρον», ενώ αναφέρθηκε και στον Εργοτέλη: «Έπαιξε καλά στο μεταξύ μας παιχνίδι, είχε όμως εις βάρος του ένα πέναλτι που ήταν και δεν ήταν και κερδίσαμε. Πιστεύω όμως ότι θα τα πάει αρκετά καλά και φέτος, είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα».

Τέλος για τον αγώνα του Κυπέλλου της Κέρκυρας με τον Πλατανιά, υπογράμμισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι μια αήττητη ομάδα ο Πλατανιάς και πρώτη στη βαθμολογία. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε όσο περισσότερα γίνεται, καθώς θέλουμε να διακριθούμε και στο Κύπελλο».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved