Μητρόπουλος: «Σημαντικός ο βαθμός στο Κ. Βικελίδης»

Μητρόπουλος: «Σημαντικός ο βαθμός στο Κ. Βικελίδης»

Στην ισοπαλία του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο μέσος της αγρινιώτικης ομάδας Παύλος Μητρόπουλος που τόνισε ότι το αποτέλεσμα το κέρδισε η ομάδα του και δεν το έχασε ο Αρης.

«Δόξα τω θεώ πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Ο Αρης είχε ευκαιρίες, είχε το δοκάρι του Νέτο, αλλά πιστεύω ότι σε πολλά διαστήματα παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλάξαμε πολλές φορές τη μπάλα και το αποτέλεσμα το πήραμε εμείς, δεν το έχασε ο Αρης», είπε χαρακτηριστικά στον Sentra FM και συμπλήρωσε πως σε κάποια στιγμή του αγώνα αυτός και οι συμπαίκτες του πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Ο Μητρόπουλος μίλησε ακόμα για το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Αγρινίου, για το γεγονός ότι όλοι στον Παναιτωλικό σκέφτονται πρωτίστως την επίτευξη της παραμονής, ενώ αναφέρθημε με πολύ καλά λόγια στον Αγγελο Χαριστέα που τόνισε ότι τον έχει βοηθήσει πολύ.

Είπε επίσης ότι προβλέπει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «αιώνιους», ότι ευελπιστεί πως με τη σκληρή δουλειά μπορεί να λάβει κάποια στιγμή κλήση για την Εθνική από τον Φερνάντο Σάντος.

Αναφέρθηκε τέλος στην παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου, εκφράζοντας τη θλίψη του για το γεγονός ότι κάποιοι δεν επέτρεψαν να κριθεί το μέλλον της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά ο Παύλος Μητρόπουλος είπε:

Αν θα μπορούσε ο Παναιτωλικός να πάρει κάτι παραπάνω από  την ισοπαλία: «Οσο περνούσε η ώρα, αισθανόμασταν ότι ήταν ευκαιρία να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ο Αρης δεν ανέβαζε ρυθμούς, εμείς είχαμε περισσότερη κατοχή στη  μπάλα, το πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν τη πήραμε, αλλά και ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός».

Για το αν το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι στην 9η θέση είναι μέσα στον προγραμματισμό της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στην 9η θέση, έχουμε και δύο παιχνίδια λιγότερα τα οποία θα μπορέσουν να μας βάλουν μέσα στους στόχους μας που είναι από 17 έως 20 βαθμοί. Νομίζω ότι μπορούμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι να πάρουμε ακόμα περισσότερους».

Για το κλίμα στον Παναιτωλικό: «Νομίζω ότι το μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι καλές σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας. Είναι πολύ σημαντικό που μέσα στο γήπεδο βοηθάμε ο ένας τον άλλο, μιλάμε, είμαστε σαν  μια οικογένεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Αν ο Παναιτωλικός έχει κοινά σημεία με την προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό Βόλου και αν μπορεί να κάνει ανάλογη πορεία: «Νομίζω ότι για μια νεοφώτιστη επαρχιακή ομάδα είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβει την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Όμως, αν ο Παναιτωλικός ήταν πιο τυχερός, θα μπορούσε να είναι ακόμα παραπάνω. Δεν είμαστε δυσαρεστημένοι από την βαθμολογική  μας συγκομιδή, αλλά θα μπορούσαμε και κπαραπάνω. Εχουμε κοινά σημεία με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως τον κόσμο. Εδώ, στο Αγρίνιο, το γήπεδο βοηθάει περισσότερο».

Για το αν μπορεί ο Παναιτωλικός να έχει βλέψεις για είσοδο στα πλέι οφ: «Δεν θέλουμε να μιλάμε για υψηλούς στόχους. Στην Ξάνθη είχαμε πάει έχοντας 12 βαθμούς και τότε όλοι μιλούσαν για τετράδα και με τρεις ήττες στη συνέχεια, αν δεν κερδίζαμε και τον ΟΦΗ θα ήμασταν μπλεγμένοι. Είχαμε αρχίσει να το πιστεύουμε, όταν η ομάδα πάει καλά και είναι ψηλά, μεγαλώνουν και οι φιλοδοξίες. Όμως, τα τελευταία αποτελέσματα μας κράτησαν κάπως χαμηλά. Πάντα ο κ. Τενές  μας λέει να μείνουμε προσηλωμένοι και πως ο στόχος μας είναι η παραμονή».

Για το πώς βλέπει το μέλλον του και αν έχει βλέψεις για κλήση στην Εθνική από τον Φερνάντο Σάντος: «Φυσικά πάντα είναι στις φιλοδοξίες ενός παίκτη η Εθνική. Και ο κ. Σάντος δεν κολλάει σε ονόματα και ομάδες κι αυτό μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο .Αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Παναιτωλικό. Τα πράγματα εξελίσσονται, είναι σημαντικό σ’ αυτή την ηλικία είναι να παίρνεις παιχνίδια. Εχω κι εγώ ως νέος φιλοδοξίες και πιστεύω ότι με τον καιρό και τη δουλειά θα τις εκπληρώσω».

Για το ποια είναι η γνώμη του για τον Αγγελο Χαριστέα: «Ο Αγγελος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι πάντα μου δείχνει τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστώ. Μου έχει πει για την καριέρα μου μερικά πράγματα, πώς μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω. Όταν έρθει κάποια στιγμή που θα κληθώ στην Εθνική ή  θα πάρω μεταγραφή, θα τον εμπιστευτώ σε κάποια πράγματα. Ο Αγγελος έπαιξε στο εξωερικό είναι τυχερός που έφυγε νωρίς. Είναι κρίμα να μην παίζουν οι παίκτες στην Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον στο εξωτερικό χαίρονται το ποδόσφαιρο».

Για το πώς βλέπει τη μάχη του τίτλου: «Στην αρχή της σεζόν πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν ήδη μπροστά με διαφορά. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ακολουθούν επίσης. Αλλά βλέπουμε τον Παναθηνακό να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και θα γίνει μάχη. Νομίζω ότι θα κριθούν πολλά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ».

Για το αν έχει διατηρήσει επαφές με την ομάδα του Βόλου και πώς νοιώθει που το μέλλον της δεν κρίθηκε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους: «Το λέμε κάθε φορά με τα παιδιά ότι ήταν μια πολύ δεμένη ομάδα και έκανε μια - δύο προσθήκες ποιοτικές το καλοκαίρι που σημαίνει θα δυνάμωνε ακόμα περισσότερο. Ηταν πολύ σημαντικό που ξέραμε ο ένας τον άλλο. Τώρα που παίξαμε με το Αρη θυμηθήκαμε με τους Σανκαρέ, Καπετάνο, Ούμπιντες, Γιακούποβιτς που πήγαν στον Αρη κάποιες παλιές στιγμές. Είναι κρίμα για όλο τον κόσμο γιατί είχε κάνει η ομάδα μια πολύ θετική πορεία και μπορούσε να είναι πολύ ψηλά».



Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved