Κώτσιος: «Χάσαμε πάλι ένα ημίχρονο»

Κώτσιος: «Χάσαμε πάλι ένα ημίχρονο»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να μπαίνει από την αρχή δυνατά και να διεκδικεί κάθε παιχνίδι, σύμφωνα με τον Ηλία Κώτσιο.

{textlink02}

Ο Έλληνας αμυντικός, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 14η αγωνιστικής της Super League, υποστήριξε πως οι Ηπειρώτες άργησαν να μπουν στον αγώνα… καταστρέφοντας την προσπάθεια που έκαναν, κυρίως στην «επανάληψη», ενώ μίλησε και για την προσπάθεια αλλαγής φιλοσοφίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Κώτσιου:

-Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα αντέδρασε στο δεύτερο μέρος…

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα, η οποία είναι πρωτοπόρος. Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο 43’. Αργήσαμε να μπούμε και δυστυχώς πήγε χαμένη η προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο μέρος, καθώς είχαμε μια ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, γιατί χάσαμε ένα ημίχρονο. Αυτό που προσπαθεί να μας κάνει ο προπονητής, είναι να πιστεύουμε περισσότερο στα παιχνίδια, ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά ακόμα δεν ήμαστε έτοιμοι».

-Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης μετά την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στην ομάδα;

«Προσπαθεί να μας τονίσει πως μπορούμε να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Αυτό θέλει δουλειά, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει λίγες μέρες που είναι μαζί μας, είχε και ένα άτυχο γεγονός με τη μητέρα του. Υποσχόμαστε από εδώ και πέρα ότι θα δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, γιατί για εμάς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Πρέπει να κερδίζουμε βαθμούς και ουσιαστικά το πρωτάθλημα ξεκινάει από τη νέα χρονιά».

-Για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε «διπρόσωπος». Τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι του;

«Αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε. Και με την :ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό χάσαμε ένα ημίχρονο. Δεν μπήκαμε καλά και στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο ελεύθερα. Αυτό πρέπει να κάνουμε απέναντι στις μεγάλες ομάδες, να αγωνιζόμαστε πιο ελεύθερα, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε κάποιους βαθμούς. Αυτό μας λέει ο προπονητής μας, αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε, αλλά χρειάζεται δουλειά».

-Σας προβληματίζει το γεγονός πως η ομάδα έχει σχεδόν δύο μήνες μακριά από τη νίκη;

«Σίγουρα μας προβληματίζει. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε πάρει βαθμούς, αλλά στα τελευταία παιχνίδια πήραμε μόνο ένα βαθμό, απέναντι από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε περιθώρια να προβληματιστούμε. Μόνο να δουλέψουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Έχουμε και τα δύο παιχνίδια λιγότερα (σ.σ. με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας). Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η δουλειά, να πιστέψουμε περισσότερο τους εαυτούς μας, γιατί πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες, απλά πρέπει να φτιάξουμε καλύτερη ομάδα».

-Είσαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά;

«Να πω καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία. Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στη ζωή γενικότερα».

-Πλέον ακολουθεί το ματς του Κυπέλλου με τον Διαγόρα…

«Πρέπει να πάμε στη Ρόδο και να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει άλλος στόχος για μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας».

-Το Κύπελλο αποτελεί στόχο για τον ΠΑΣ Γιάννινα; Μπορεί να φτάσει σε έναν τελικό, κάτι που αποτελεί και μεγάλο πόθο των οπαδών;

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ότι στον θεσμό του Κυπέλλου πάει πολύ μακριά. Έχει φτάσει στα ημιτελικά. Δεν θα αφήσουμε τα παιχνίδια να περάσουν έτσι. Θα δούμε την κλήρωση, αν είμαστε τυχεροί και όπου φτάσουμε. Όμως, ο μεγάλος στόχος είναι να μείνει για μία φορά, επιτέλους, η ομάδα στην Super League».



Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved