Πάντος: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Πάντος: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Χαρούμενος που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν την προσφορά του στην ομάδα του Πειραιά εμφανίστηκε ο Τάσος Πάντος.

{textlink02}

Ο Έλληνας αμυντικός, ήταν το «τιμώμενο» πρόσωπο το βράδυ της Κυριακής (18/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ποδοσφαιριστής των Ηπειρωτών επέστρεψε στο φαληρικό γήπεδο, αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, ωστόσο οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν ξέχασαν την προσφορά του, καθώς λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Μάλιστα, οι οπαδοί των γηπεδούχων φρόντισαν από την αρχή να δείξουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό του, καθώς μόλις η αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» βγήκε για το ζέσταμά της, το σύνθημα «Τάσος Πάντος οε, οε, οε» δόνησε την ατμόσφαιρα. Ο Έλληνας άσος αποχώρησε από την ομάδα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2010, έπειτα από επτά χρόνια, στα οποία… πρόλαβε να πανηγυρίσει 5 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ελλάδας στις 202 συμμετοχές του με την «ερυθρόλευκη», «γράφοντας» παράλληλα συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League, όπως και στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, το Κύπελλο UEFA ή όπως λέγεται πλέον στο Europa League.

«Έζησα επτά χρόνια στον Ολυμπιακό, τα οποία ήταν υπέροχα. Έζησα την αλήθεια μπορώ να πω, είχα μια πολύ καλή σχέση με τους φιλάθλους και είμαι χαρούμενος που δικαιώνονται οι προσπάθειές μου και αν μη τι άλλο, ο κόσμος του Ολυμπιακού, μου δίνει το κουράγιο να συνεχίσω. Τους ευχαριστώ άλλο. Δεν έκανα τίποτα άλλο από το να προσπαθώ συνέχεια για την ομάδα και μόνο για την ομάδα», μας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα, κληθείς να σχολιάσει για την αντιμετώπιση που έτυχε από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Μάλιστα στη συνέχεια, απέφυγε με πολύ ωραία.. ντρίμπλα, επιπέδου... Ρι-πάντου, την ερώτηση αν θα ήθελε να «κλείσει» την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλο μέρος της καρδιάς μου, αλλά είμαι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου».

«Χάσαμε ένα ακόμα ημίχρονο»

Στη συνέχεια, ο Τάσος Πάντος μας μίλησε και για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, στην οποία ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε «διπρόσωπος», μια και… ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μειονέκτημα δύο τερμάτων, με αποτέλεσμα η συνέχεια να μοιάζει με… βουνό.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο και Πρωταθλητή, Ολυμπιακό. Μετά το δεύτερο γκολ σταθήκαμε αρκετά καλά, κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, όπου χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Περιορίσαμε και τον Ολυμπιακό, που δεν έκανε τις ευκαιρίες που έκανε σε άλλα παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι για μία ακόμα φορά χάσαμε ένα ακόμα ημίχρονο. Είναι κάτι που μας προβληματίζει ώστε να μπορούμε από την αρχή να μπαίνουμε καλά στα ματς και να διεκδικούμε κάτι καλύτερο. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και είναι κάτι που πρέπει να βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια», ήταν το σχόλιό του.

Όσον αφορά για την παρουσία του Άγγελου Ανασταστιάδη για δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, τόνισε: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και τα δικά του πιστεύω και τρόπο λειτουργίας. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να περάσει κάποια στοιχεία που θέλει, αλλά σιγά σιγά έχει δείξει κάποια σημάδια της δουλειάς του. Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, παρά να ακούμε τις εντολές του και να προσπαθούμε στον αγώνα».

Τέλος, ο Τάσος Πάντος μίλησε και για το γεγονός πως ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται περίπου δύο μήνες μακριά από τη νίκη και κατά πόσο αυτό προβληματίζει την ομάδα: «Αν λέγαμε για κάποια άλλα παιχνίδια, σίγουρα. αλλά το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό. Νομίζω το παλέψαμε και όσες ελπίδες είχαμε νομίζω ότι τις διεκδικήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε τίποτα. Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο. Υπάρχουν αγώνες που μπορούμε να πάρουμε βαθμούς και να επανακάμψουμε στη συνέχεια. Έχει πολλούς αγώνες μέχρι το τέλος, το πρόγραμμά μας δεν γίνεται πιο δύσκολο και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved